|
|
|
| Autor |
Správa |
rochedo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 701
Zaslal: 10 Sep 2006, 13:29 Predmet: WIFI |
|
|
chcem si kupit notebook s Wifi. v nasom meste je internet - mikrovlnka. V PC mam sietovu kartu, ktora je napojena na antenu, a tak sa pripajam na siet, ktoru mame v nasom meste. ked si kupim notebook s WiFI, tak z toho notebooku sa mozem pripojit na niektoru antenu v meste a pojde mi net ?
alebo ked si kupim smartphone s wifi, a napojim sa na antenu, tak mi pojde net ? alebo ako to funguje ? lebo som pocul nap. ked idete do nejakej restauracie, a mate so sebou notebook a v tej restauracii maju wifi, tak sa na nich napojite a mate net dovtedy, kym tam ste... atd.atd a ked nie, tak sry, som lama v tejto oblasti
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2295 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 13:40 Predmet: Re: WIFI |
|
|
| rochedo napísal: |
| ked si kupim notebook s WiFI, tak z toho notebooku sa mozem pripojit na niektoru antenu v meste a pojde mi net ? |
Mal by ísť, pokiaľ to je verejná sieť.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
rochedo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 701
Zaslal: 10 Sep 2006, 14:00 Predmet: |
|
|
| to co znamena ze je verejna ? ked do notebooku zadam ip-cko, ktore potrebujem na pripojenie cez moje PC, tak by to teoreticky malo ist, nie ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jjhacker Medium Star

Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 370 Bydlisko: Brno Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 16:05 Predmet: |
|
|
| mno... zalezi od providera, ak je to hotspot, v pohode, ak ma provider roaming, v pohode ale ak nie a tak musis mat vsetko cez jednu IP/MAC (ak nemas viac accountov) dalej pochybujem ze budes mat vsade taky silny signal na jednu antenu...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Smith Light Star

Stav:  Založený: 16.05.2004 Príspevky: 291 Bydlisko: Martin Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|