fitness store - váš životný štýl


Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 23 Júl 2014, 5:26



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 25 ]  1, 2  Ďalšia

Choď na stránku
Wifi USB adapter 

Použivate Wifi usb kluč ? ,alebo ine zariadenie na prenos signalu ?
Ano 30%  30%  [ 3 ]
nie 60%  60%  [ 6 ]
možno neskor 10%  10%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 10

Wifi USB adapter
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3258
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok Wifi USB adapter
Ahojte potrebujem poradit WIfi kluč alebo wifi router .
Jeden wifi kluč som si už kupil a niesom snim spokojny . idem ho vymenit za wifi router . už len potrebujem vediet či som vybral dobre . a či nemam ist radšej do niečoho ineho .
načo mi je vlastne wifi ? mam doma pc na ktorom mam net a chcem ho zdielat prostrednictvom tohto wifikluča alebo wifi routra .
bude sa to puživat zatial iba na PDA, a PSPčko neskor možno nootebok. .
dolezity je tu signal a mal byt silny a hlavne acces point aby to malo .)

takže vas prosim o radu


13 Máj 2008, 10:55
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.2.2007
Príspevky: 1263
Bydlisko: BA, KE
Karma: Level +3
Príspevok 
Nebude lepsi wifi router? bezi nezavisle od pc...dosah urcite lepsi ako usb adapter, no tie 3 poschodia...neviem neviem...


13 Máj 2008, 13:00
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.1.2007
Príspevky: 4292
Bydlisko: CZ-Prg>SK-Ba>PL-Waw
Karma: Level +6
Príspevok 
On potrebuje WiFi Client Adapter tak neviem co tu miesas WiFi Router co je Host.
Cez tri poschodia to pojde velmi tazko ... ak vobec ... Vacsina WiFin ma problem pri zakldnej antene cez jedno-Dve poschodia ... nieto este tri


13 Máj 2008, 14:02
Profil  ICQ  Skype  Facebook  Twitter  WWW
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.5.2005
Príspevky: 3427
Bydlisko: BA
Karma: Level +5
Príspevok 
nie radsej nico taketo ? http://sietove-prvky.alza.sk/bezdratovy ... d68024.htm


13 Máj 2008, 14:22
Profil  ICQ  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.2.2007
Príspevky: 1263
Bydlisko: BA, KE
Karma: Level +3
Príspevok 
Pouziva PSP a PDA... predpokladam ze prostrednictvom wifi chce spristupnit napr. internet na PDA... a prave v tomto mu asi viac pomoze wifi router... nemam PSP, neviem co sa da cez wifi robit s PSP a tak len "hadam"


13 Máj 2008, 14:23
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.1.2007
Príspevky: 4292
Bydlisko: CZ-Prg>SK-Ba>PL-Waw
Karma: Level +6
Príspevok 
Cele to ma nejak divne napisane ... Chce to nosit zo sebou ... do roboty a domov ... Otazka je naco to chce napojit??


13 Máj 2008, 14:27
Profil  ICQ  Skype  Facebook  Twitter  WWW
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3258
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok 
Ja potrebujem spristupnit internet na PDA a PSP .
nato potrebujem ten wifi kluč . :(
kupil som toto
SMC USB Wireless Adaptér 54Mbps WUSB G
Kód:
http://www.kupsito.sk/?lng=svk&MODULE=1&iDC=147&iDCx=1046&iDCz=47141&detail=47141

mam touž nainštalovane .

no neviem to spojazdnit . ja potrebujem internet vysielat a na pda primat ,ale neviem ako , :(


13 Máj 2008, 14:41
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.1.2007
Príspevky: 4292
Bydlisko: CZ-Prg>SK-Ba>PL-Waw
Karma: Level +6
Príspevok 
V tom pripade mas dve moznosti ... Bud budes Internet zdielat
Alebo si kupis Router ... nakonfigurujes ho a ides bez problemu
Ale s tym zdielanim tu bude problem ... Kedze to mozes spravit jedine ako Ad-Hoc Mod ... a na to pripojis len jedno Zariadenie ... alebo Emulovany Infrastructure Mod a to uz funguje ako AP

//btw kto ti povedal ze na zdielanie Internetu cez WiFi potrebujes WiFi kluc??
Na to potrebujes bud AP alebo Router z NAT


13 Máj 2008, 14:54
Profil  ICQ  Skype  Facebook  Twitter  WWW
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3258
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok 
stači mi 1 zariadene ako to dam zdielat ?


13 Máj 2008, 14:55
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.1.2007
Príspevky: 4292
Bydlisko: CZ-Prg>SK-Ba>PL-Waw
Karma: Level +6
Príspevok 
Aky mas operacny system??


13 Máj 2008, 15:04
Profil  ICQ  Skype  Facebook  Twitter  WWW
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.2.2007
Príspevky: 1263
Bydlisko: BA, KE
Karma: Level +3
Príspevok 
Urcite by nemal byt problem aj s USB wifi adapterom spristupnit net, hoci aj pre viac zariadeni. Povedat, ze to pojde len s 1 zariadenim, je kravina.
Avsak tu si sa trosku unahlil, urcite na tieto veci je lepsi router, ako USB wifi adapter. Uz len ked spomenieme nutnost mat zapnuty pc...

PS: Naco zalozis temu, a o par hodin si kupis aj tak to, co chces. To si potom rovno zaloz temu "kupil som si tento wifi adapter - spravil som dobre?".... a aj tak, akakolvek diskusia ohladom toho je uz zbytocna, ak si to uz kupil...


13 Máj 2008, 15:05
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3258
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok 
ked sa mam priznat nevydržal som no vyber dajme stranou potrebujem vediet či to bude fungovat ,alebo nie . či to dokaže aj vysielat alebo či to len prima aby som to išiel vratit. :( ked tak .


13 Máj 2008, 15:05
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.2.2007
Príspevky: 1263
Bydlisko: BA, KE
Karma: Level +3
Príspevok 
infrastructure


13 Máj 2008, 15:08
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3258
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok 
WIndows Xp mam nastavit infrastructure alebo ad-hock?


13 Máj 2008, 15:10
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.1.2007
Príspevky: 4292
Bydlisko: CZ-Prg>SK-Ba>PL-Waw
Karma: Level +6
Príspevok 
STomko ak WiFi adapter nepodporuje Emulaciu Infrastructure modu tak moze ist fukat Praskove Maggi.
Tam sa ti na Ad-Hoc channel napoji len jeden a dovi ... ak podporuje Emulaciu Infrastructure tak sa to da ale musi mat PC stale zapnute.

Slavo Infrastructure.
Bude sa ti to 10×tazsie nastavovat ... a k tomu musis mat stale zapnute PC na ktorom je WiFi adapter
Router by si kupil ... raz nastavil a stale fungoval.


13 Máj 2008, 15:11
Profil  ICQ  Skype  Facebook  Twitter  WWW
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.2.2007
Príspevky: 1263
Bydlisko: BA, KE
Karma: Level +3
Príspevok 
Myslim ze tieto 2 mody (ad-hoc a infrastructure) patria k nejakej "zakladnej" vybave. Takze by to nemal byt problem.
Co uz - ked si clovek nedal poradit, nepockal, a nekupil router, tak nech sa teraz s tymto babre :)


13 Máj 2008, 15:16
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3258
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok 
dasa cez to vysielat internet alebo neda?


13 Máj 2008, 15:22
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.1.2007
Príspevky: 4292
Bydlisko: CZ-Prg>SK-Ba>PL-Waw
Karma: Level +6
Príspevok 
Ano da ... ale na tvojom mieste by som to vratil a doplatil na Router ...


13 Máj 2008, 15:23
Profil  ICQ  Skype  Facebook  Twitter  WWW
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3258
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok 
Takže rozbehal som to :) PDA ide :) PSP zatial nie a teraz sa rozhodujem či fakt nekupit ten WIfi router . potrebujem ten acces point lebo bez toho internet na tom PSP nespojazdim.

takže potrebujem ešte helpnut s vyberom wifi routra .
tento sa mi celkom pači

ASUS WL-520gC BroadRange WiFi Gateway/Switch/AP
Kód:
http://xtron.ekatalog.biz/zbozi/asus-wl-520gc-broadrange-wifi-gateway-switch-ap/detail.aspx?p=z:102898



myslite že je dobry nato kolko stoji ?
ked tak mi pozrite niečo lepsie v podobnej cene na tej stranke dik .

tento krat si neham poradit a zajtra to idem vymenit . za niekotry WIfi router . ale ešte neisom rozhodnuty ktory tak pls pomožte .
velke dikk

//autoeditácia príspevku ( 13 May 2008, 22:45 )
haloooo 8) 8)


13 Máj 2008, 22:45
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.1.2007
Príspevky: 4292
Bydlisko: CZ-Prg>SK-Ba>PL-Waw
Karma: Level +6
Príspevok 
Ten Asus je velmi dobra volba ... Mozes ho zobrat s kludnym svedomim


14 Máj 2008, 0:40
Profil  ICQ  Skype  Facebook  Twitter  WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 25 ]  1, 2  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.168s | 13 Queries | GZIP : On ]