Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Win XP na SATA diskoch
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Software  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
sINN3R
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 17.06.2006

PríspevokZaslal: 26 Aug 2008, 15:30    Predmet: Win XP na SATA diskoch Odpovedať s citátom  

Uz viackrat som sa v poslednej dobe stretol s problemom ze chcem dat na HP alebo iny notebook ktory ma SATA disk Windows XP a nedari sa mi to pretoze sa nepodari najst HDD. Nevie niekto daky ZARUCENY sposob ako tam to XP dostat ? Lebo uz som skusal niektore veci ale nic uspesne. Najlepsie by bolo keby mi tu napisal daky clovek co to uz dokazal. Diki za rady

EDIT:
ak sa to tu uz niekde riesi tak sa ospravedlnujem ale ja osobne som tuto temu nenasiel
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 26 Aug 2008, 18:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Riesi sa to tu minimalne 10x, takze bude najlepsie, ked si to pohladas.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
INDIGOcorp.
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 26 Aug 2008, 18:47    Predmet: Re: Win XP na SATA diskoch Odpovedať s citátom  

sINN3R napísal:
Uz viackrat som sa v poslednej dobe stretol s problemom ze chcem dat na HP alebo iny notebook ktory ma SATA disk Windows XP a nedari sa mi to pretoze sa nepodari najst HDD. Nevie niekto daky ZARUCENY sposob ako tam to XP dostat ? Lebo uz som skusal niektore veci ale nic uspesne. Najlepsie by bolo keby mi tu napisal daky clovek co to uz dokazal. Diki za rady

EDIT:
ak sa to tu uz niekde riesi tak sa ospravedlnujem ale ja osobne som tuto temu nenasiel
ak myslis skrytu particiu tak ju jednoducho cez norton partition magic alebo hocico ine resp linux live cd zmaz a naformatuj klasicky

ak myslis ze prazdny disk nenajde vobec sprav si v nlite integraciu sp2 alebo 3 do instlacky a disk najde tam uz sata ovladace su vela stastia Smile ide to urcite
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
sINN3R
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 26 Aug 2008, 21:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko: tu sa vzdy riesi vsetko minimalne na 10 miestach ale nikde k veci vsetko by sa to dalo zhrnut do jednej vety "nic neviem len tapam" a ja potrebujem odskusane veci, nie topic hunterov [teraz urcite nehovorim o tebe]

INDIGOcorp.: uz mam spracovanu cez nLite instalacku som tam vymenil aj sp2 za sp3 uvidime zajtra ci to bude fungovat su tam dohodene aj dake ovladace vsetko je tu na tejto stranke nizsie :
Kód:
http://jcomhowto.wordpress.com/2008/08/22/how-to-install-windows-xp-in-hp-pavillion-dv6000-part-2/

v priebehu niekolkych dni napisem ci to je aj pouzitelne Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
INDIGOcorp.
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 27 Aug 2008, 9:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

sINN3R napísal:
hojko: tu sa vzdy riesi vsetko minimalne na 10 miestach ale nikde k veci vsetko by sa to dalo zhrnut do jednej vety "nic neviem len tapam" a ja potrebujem odskusane veci, nie topic hunterov [teraz urcite nehovorim o tebe]

INDIGOcorp.: uz mam spracovanu cez nLite instalacku som tam vymenil aj sp2 za sp3 uvidime zajtra ci to bude fungovat su tam dohodene aj dake ovladace vsetko je tu na tejto stranke nizsie :
Kód:
http://jcomhowto.wordpress.com/2008/08/22/how-to-install-windows-xp-in-hp-pavillion-dv6000-part-2/

v priebehu niekolkych dni napisem ci to je aj pouzitelne Smile
ale mas kus pravdy teito odkazy ze uz sa to tu riesi nemam ani ja rad pretoze dane temy kde som presmerovany maju 20 stran sice o danej veci ale uplne inde smerovane Smile malo by sa cele forum nejako razantne premazat Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
sINN3R
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 27 Aug 2008, 9:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak ide to podla toho navodu co je na tej stranke vyssie som nainstaloval na HP Pavilion dv6000 WIN XP SP3 s ovladacmi na SATA

EDIT:rovnako sa mi podarilo nainstalovat na SATA disk notebooku HP Compaq 6720s Windows XP Pro SP3 ovladace k tomuto disku som zohnal z oficialnej stranky, kontkretne ovladac Intel SATA AHCI Controller Driver
Kód:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3442832&prodNameId=3442833&swEnvOID=1093&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=ob-51521-1
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Software
Strana 1 z 1

Prejdi na: