Windows 7

Informácie o software, ankety...
mulo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od používateľa mulo »

No jasne ze ma to nenapadlo pretoze sa jednalo o filmy a preto mi ich nechelo otvroti lebo nemalo prideleny ziadny prehravac :D diki uz to ide a pri ovladacoch mi vyskoci tabulka s podporovanymi windowsami a je tam len Windows 7 Professional (bez N) , win je na 64-bit a tak isto aj ovladace kedze na verzii bez N pred rokom mi isli nainstalovat.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Windows 7 Professional je uplne rovnaky ako Professional N, jedinym rozdielom je Internet Explorer a Windows Media Player.
mulo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mulo »

no preto mi je cudne preco verzia s N nieje podporovana
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

jamalpp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jamalpp »

Chcel by som sa spytat či mi nejak dobra duša pomože nainštaloval som si widows 7Home premium (black) . Neištaloval som žiadne inštalačky na hardware lebo to už urobil win .Ale problem je v tom že mi nechce puštat inštalačky hier proste vysoky okienko povolim zistil som že mi chybaju alebo budu zle subory dll. mno je ich strašne vela ručne sa mi to robiť nechce lebo by som to robil cely den z hladanim adť . skusal som aj rožne programi no neuspečne kedže mi chyba cca 62 dll suborov alebo je zlých tak free verzie mi opravia iba cca 12-13 a to mi nepomože potom chcu cca 30euro aby som si kupil . viem že je nejaka inštalačka ktorá všetky tie subory inštaluje a pojde to v pohode no neviem ju najsť .. skusal som aj update windowsu no nemam nato nervy vkuse to natahuj natahuje inštaluje a stale nič ...... To inštalačne dvd som použival aj v minulosti a bolo všetko ok ..... pred cca 2tyždnami som menil procesor a disk ...... takže ak niekto ma nejaku inštalačku ktora mi nahraj vsetky dll subory alebo opravy budem rad ....
yankee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa yankee »

driver pre grafiku mas? nvidia/ati
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

jamalpp: Pri vymene dosky a procesoru je idealne naformatovat disk a nainstalovat Windows. Nemoze sa stat, ze ti nieco bude chybat a ak ano, tak si zhanaj ine DVD s Windowsom.
jamalpp
Expert
Expert

Disk som kupil novy takže som ho naformatoval ..... vyskusam ine dvd dufam že pomože .. grafiku mam ati X1900 XT a skusal som aj original od vyrobcu inštlačku aj tak nič... pri nfs shift 2 mi pisalo že mi chyba nejaky blinkwin32.dll potom dajku chybu 0x00056322 nejak take cislo .... a ked som stiahol pogram ktory sa vola dll files fixer tak mi po scene našlo že mi chyba cca 62 dll suborov...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Najskor myslis subor binkw32.dll a to je subor k Bink Video. Instalator k Bink Video by sa mal nachadzat na instalacke hry, teda na DVDcku s NFS a mal by sa instalovat sucastne s NFS.

Nejaky DLL Files Firex alebo co si to pouzil je nezmysel a nevidim dovod, aby ti chybalo 62 .dll suborov. Shift 2 je dva roky stara hra a pochybujem, ze to bude na X1900XT hratelne.
jamalpp
Expert
Expert

Tak dnes osm skusil to iste DVD inštaloval som win na iny počitač a všetko ide v pohode tak neviem kde môže byť problem .......
kamo_444
Star
Star

Príspevok od používateľa kamo_444 »

Čaute
Ak si kliknem(pravým) napr. na prac. plochu a dám si že "Nový" tak už tam nemám poznámkový blok
viete ak to tam opäť dať ?

VOPED ĎAKUJEM
kamo_444
Star
Star

Príspevok od používateľa kamo_444 »

Ok, ide
stačí reg. upraviť

//autoeditácia príspevku (08 Mar 2013, 14:31)
ĎAKUJEM
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Ani ked som prihlaseny ako admin, nejde mi zmenit nastavenie hybridneho spanku zo siete (na baterke to ide).

Asus N53SN, Win7 SP1 x64
Prílohy
sleep.jpg
Petrix833
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Petrix833 »

Zdravim mam taky problem ze ked spustim pocitac tak vsetko nabehne a uz ked pride obrazok kde ma byt napisane Vitajte tak mi naskoci tabulka Oprava spousteni systemu neda sa vobec vypnut no ja neviem co s nou najskor pise ze vyhladava chyby a potom ze ich opravuje je tam napisane ze to moze trvat cez hodinu no mne to bezi uz 2 hodiny a stale to iste neviete niekto co s tym je ? za odpoved vopred dakujem
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Ahojte,
neviete mi poradiť, prečo sa mi zvykne samovoľne vypnúť Aero?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ak je to na notebooku, nemas nastaveny rezim setrenia baterie, ked si mimo elektrickej siete?
Ak ti to spravi raz za styri casy ze ho vypne na 5-10 minut, tak si na pozadi robi akesi testy pre Windows Experience Index (zvykne mi to zriedkavo urobit na desktope, inde som sa s tym nestretol)
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

Zdravím potreboval by som poradiť, kupil som si noťas s nainštalovaným windowsom, ale je tam český jazyk. Dala by sa dakde stiahnuť slovenčina? A druhá vec, asi tam nie su nainštalované všetky ovládače. napríklad na touchpade mi nefunguje rolovanie a viem, že na to treba len driver, kde by som ich našiel? Mám HP, AMd turion Dual Mobile m520 2,3GHZ, 4 GB ram, 64 bit systém Win 7 ultimate,
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak máš verziu Ultimate, cez Windows Update si vieš stiahnuť ľubovoľnú jazykovú verziu..
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Pripadne si zozen windows 7 rovnaku ediciu aku mas (professional,home premium, ...) v slovencine a nainstaluj ju s pouzitim kluca co mas na nalepke na NB. Ovladace najdes na stranke vyrobcu, je mozne ze tebou spome uty napr. scrolling na touchpade tvoj vyrobca oficialne "nepodporuje" a tak si budes musiet zohnat ovladac na ten dany typ touchpadu odinakadial.
Napísať odpoveď