Windows 7

Informácie o software, ankety...
howoarang
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows 7

Príspevok od používateľa howoarang »

Dunlop napísal:dá sa niekde stiahnuť nejaky equalizer ktorým si môžem upraviť zvuk v celom systeme?
nieco na sposob exvalizeru je aj priamo v systeme. staci si otvorit nastavenie hlasitosti, vylepsenia a tam je niekolko moznosti, ako upravit vystupny zvuk.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

myslíš to bass balance a treble balance? to mi nefunguje... už som kôli tomu daval obnovenie systemu pretože ked som stym pohol tak to nešlo vratiť späť :)
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Dunlop napísal:myslíš to bass balance a treble balance? to mi nefunguje... už som kôli tomu daval obnovenie systemu pretože ked som stym pohol tak to nešlo vratiť späť :)

ano to som myslel, mne to ide normalne a da sa tam dokonca nastavit aj intenzita a frekvnecia pri tych bassoch
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

howoarang napísal:

Myslel som si, v tych ramkach by problem nemal byt, teda, aj keby mali roznu rychlost, tak by sa velkost mala zobrazovat normalne. Napis este co mas za pc, aku dosku a aky mas Win7 (home, pro, ...) A este jedna otazka: skusal si tie ramky aj pod inym windowsom, pod vistou ci po XP, ci idu normalne? Lebo ak sa ti zobrazuje len 1,99GB, tak to vyzera, ze ti funguje len 1ks tej ramky. Ja mam 2x2GB a 32bit Win7, tak sa mi zobrazi toto: Nainstalovana pamat: 4GB (3,49 GB pouzitelne)
Doska ASUS P7P55D PRO. Win 7 Home Premium, mam aj 32bit, kde to ukazuje presne rovnako, kvoli comu som nainstaloval 64bit, cely nateseny som otvoril properties a tam toto.. teda problem asi bude v jednej z tych ramiek, preco ale potom ukazuje spravne nainstalovanu velkost? Je mozne, ze len jedna z nich nebude dotlacena, alebo skor nejaky vadny kus?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

howoarang - ano isto som skusal 1.6 a bez akehokolvek naznaku problemu. Otazne teraz je, ci ja nehovorim o STEAM verzii a ty o cracknutej - lebo tam sa potom ozaj neni o com bavit.
To aky typ RAM ma pouzitych som neskumal, viem len tolko, ze mu ukazuje polovicu. Screen som si pozrel az teraz, pan neomylny. BTW hlasky typu "a trepes tu nieco" si usetri pre spoluziakov. Na x64 uz fungujem par rokov, takze sa nepokladam za teoretika, co skusil a hra mudreho.

//komplexy si vybijaj inde, pochybujem, ze tu je na ne niekto zvedavy :smt006
... hlavne v pripade, ked tvoje kvalitne uvahy, mu "pomohli" asi tolko co moje. Navyse pokladam za samozrejmost, do prispevku hodit blizsie parametre zostavy, co sa nestalo (ak neratam ten screen, co tiez obsahuje len polovicate info a na viac ako 4GB (1.99GB Usable) som sa nezameriaval). A nakoniec - riesi sa tu jeho problem s RAM, otazky tykajuce sa Windows 7 vseobecne, alebo moj problem s preskumavanim prilozenych screenov? Zrejme si sa na mna nakrkol len preto, ze som tvoju best gamesu oznacil ako blbost? No tak prepac - myslel som si, ze si natolko dospely, ze vies zostat nad vecou.
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:howoarang - ano isto som skusal 1.6 a bez akehokolvek naznaku problemu. Otazne teraz je, ci ja nehovorim o STEAM verzii a ty o cracknutej - lebo tam sa potom ozaj neni o com bavit.
To aky typ RAM ma pouzitych som neskumal, viem len tolko, ze mu ukazuje polovicu. Screen som si pozrel az teraz, pan neomylny. BTW hlasky typu "a trepes tu nieco" si usetri pre spoluziakov. Na x64 uz fungujem par rokov, takze sa nepokladam za teoretika, co skusil a hra mudreho.
hmmm silne to reci pan velkomozny, a nemal by si si najskor precitat prispevky od daneho uzivatela od zaciatku, aby si spravne a vystizne reagoval na jeho problem? no ale ty najmudrejsi to robis naopak, najskor nieco napises, a potom sa pozres spat na starsie prispevky, ze o co tu vlastne ide.... co mas kolko rokov :idea:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

BTW k tomu problemu s RAMkami - vcera som co to pogooglil, len uz som nenapisal, kedze som zaspal za compom pocas pisania prispevku :D.
Viacej ludi sa na toto stazuje, je plno rad vsevedcov ktori "predpokladaju" takze sa v tom tazko orientovat. Ale zarucene pomohla mnohym az vymena dosky (reklamacia). Spominana chyba sa objavuje v spojeni napr. s poohybanymi pinmi socketu (co si tiez velmi predstavit neviem, zeby tolko ludi pchalo prsty kam nema? Alebo este neprevdepodobnejsie - od vyroby tolko vadnych socketov?!).
Najcastejsie spominana chyba bola s ASUS doskami, ale objavili sa aj pripady s doskami inych vyrobcov, takze je mozne, ze sa jedna o chybny socket CPU.

Ovsem moze ist aj o problem nespravne osadenych RAM - tj v inych slotoch. Vela ludi totiz ma zazity zvyk, davat RAMky za sebou hned od CPU, pricom P55 chipsety sa zvyknu osadzat od druheho slotu. Pozri prilozeny screen.
Prílohy
P7P55D-E.PNG
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

Čavte, keďže mi už končí Win7 tak som tak pozeral čo by som si dal začas ako dočasné riešenie a tak by som chcel vedieť váš názor na Windows server 2008 R2, resp. porovnanie s win7, ale tak sa mi zdá, že je to skoro to isté akurát zameranie je rôzne. Zatiaľ je to síce len beta ale ako dočasné riešenie by to mohlo byť good, a navyše kamarát ho skúšal a vravel že je celkom dosť rýchly, niekedy viac ako win7.
Je to na 180 dní na skúšku a potom by som dal 7.

Takže ak by mal niekto nejaké skúsenosti mohol by napísať. Díky. :)
čaina
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa čaina »

nahodou neviete preco mi nechce stahovat apdejty?
ani jeden mi nestiahlo od kedy mam 7
viem ze to nie je velmi dobre :D ale funguje a teraz by som uz chcel ten problem vyriesit dakujem
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

čaina napísal:nahodou neviete preco mi nechce stahovat apdejty?
ani jeden mi nestiahlo od kedy mam 7
viem ze to nie je velmi dobre :D ale funguje a teraz by som uz chcel ten problem vyriesit dakujem
aky presne mas ten Win 7 a odkial si ho stiahol, taktiez sa pozri ci mas vobec tie "apdejty" zapnute, a ako su nastavene, najdes to ovladacich paneloch.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Neviem či sa to tu už preberalo, ale dá sa nejak vypnúť zoskupovanie tlačidiel v dolnom paneli? proste chcem, aby som mal 5 tlačidiel, ak budem mať 5 krát otvorený trebars prieskumník, miesto jedného. V XP tá možnosť bola, tu som asi slepý alebo...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tuto:
Prílohy
kombi.png
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak to ma fakt nenapadlo že to je ono :D dík
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

mam 2GB ramky, tento procesor .. mam na vyber x64 alebo x86 Win 7 .. ktoru mam instalovat? orientovat sa podla procesoru? alebo co odporucate .. diky
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Odporúčam .. :) (je to odlišní názor na optimalizáciu Windowsu .. niekomu sa bude páčiť, niekomu nie .. keď si to už čítate pozrite aj komenty - tam je druhý názor)

http://pctuning.tyden.cz/software/laden ... malizujeme

Pre tých čo chcú niečo aj reálne optimalizovať a nečítať iba omáčku .. http://pctuning.tyden.cz/software/laden ... rychlujeme
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

pleas stiahol som si win 7 ako to mam napalit??? pls surne to potrebujem

ok us somnato prisiel
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

na tento notebook http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14524205 je vhodna aka verzia windowsu 7, 64 bitova alebo 32 bitova?

edit: a este sa spytam, OEM verzia znamena co?
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

k OEM je pekne zhrnutie tu http://www.michalzobec.cz/2008/01/11/mi ... m-licenci/
v zasade ked by ti odisiel kompletne book tak musis kupit dalsi book s win. nemozes pouzit ten win co bol na nefunkcnom pc. link na pocitac co si poslal mi nechce otvorit. v zasade ked to nie je netbook ale klasicky notebook tak chod do 64 bit verzie. (ale to je moj osobny nazor)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dědek Kostěj napísal:na tento notebook http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14524205 je vhodna aka verzia windowsu 7, 64 bitova alebo 32 bitova?
edit: a este sa spytam, OEM verzia znamena co?
Ak uz chces davat Win 7, tak uz by som siel do 64bit..Rozdiel tam nieje takmer ziadny a do buducna 64bit je lepsi.
Ohladne OEM: http://www.itnews.sk/spravy/software/20 ... yt-legalny
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

uz by ta stranka co som posielal mala ist, mne vsak nefunguje ten odkaz na www.michalzobec.cz
takze pokial notebook uz vlastnim (mam ho takmer rok) tak sa mi viac oplati kupit krabicova, DVD verzia, ze? lenze to pozeram, to stoji 180euro :shock:
Napísať odpoveď