Kamaráde... Vista sa trochu ťažšie kopíruje a bola na nu urobená trocha lepšia reklama. A navyše po vydaní Win XP nemalo PC až tak moc ludí. Na dedine poznám len jedného čo má Vistu. Naparuje sa jak kkt ale stále ma volá, že mu niečo nechodí. Ale 20sk za návštevu sa hodíCesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.
Vista je najúspešnejší windows všetkých čias.
Windows 7 už budúci rok!?
Ty kokso
to grafické prostredie je proste GRC!!!
NECHUTNÉ! Niečo tak nevkusné sa len tak nevidí...
Vista ešte ako tak vyzerá, ale toto... Developery so zovnajškom moc hlavu nelámu (ved akoby aj, keď ako obvykle sa starajú aby bol systém čo najstabilnejší a bez bugov
)
A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím
NECHUTNÉ! Niečo tak nevkusné sa len tak nevidí...
Vista ešte ako tak vyzerá, ale toto... Developery so zovnajškom moc hlavu nelámu (ved akoby aj, keď ako obvykle sa starajú aby bol systém čo najstabilnejší a bez bugov
A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím
Trocha neskoro zareagujem, ale toto by som skor pripisal tomu, ze domacnost bez pc uz pomaly ani nie je. A co este tam, kde je ich viac, desktop doma plus nejaky notebook. Ceny isli od cias vydania XP rapidne dole. Alebo mame stale lepsie platyCesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.
Vista je najúspešnejší windows všetkých čias.
Velke, krasne omalovane ikony este z exploreru KDE nerobia. Takze nech si kreslia, kolko len chcu.Dunlop napísal:A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím
nehovorí o ikonách ale o plasmoidochpato83 napísal:Velke, krasne omalovane ikony este z exploreru KDE nerobia. Takze nech si kreslia, kolko len chcu.
A ked tu hovoríte o tom že vista je najpredávanejšia...
Sa čudujete ked to pchajú ku každému posratému pc, každému notebooku? je to skorumpovaný biznis...
Zachvílu aj k napolitánkam bude zdarma win 7
To nemeni nic na fakte, ze som to myslel tak, ze s omalovanky a funkcie su dve rozdielne veci, takze na KDE sa to moze podobat, no mat to na to nebude. Mozno tak na KDE 4 v momentalnom staveDunlop napísal:nehovorí o ikonách ale o plasmoidoch ......
-
satelitik11
Medium Professional
http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3236
Porovnanie rýchlosti XP / Vista / Seven Beta.. na počítačoch, ktoré sa dnes považujú za lowend.. a Seven vyhral v 21 testoch z 23..
No vyzerá to zaujímavo..

Porovnanie rýchlosti XP / Vista / Seven Beta.. na počítačoch, ktoré sa dnes považujú za lowend.. a Seven vyhral v 21 testoch z 23..
No vyzerá to zaujímavo..
zatial subjektivny pocit - je to sviznejsie ako vista - avsak treba zohladnit, ze je to cerstva instalacia na cistej particii bez kadejakych ostatnych instalacii... Kto vie, keby sa tam natrtkal antivirak a dalsie bezne pouzivane zalezitosti, po mesiaci pouzivania ci by bol znatelny rozdiel medzi vistou a seven.
vzhladovo - pokus o prekopanie zauzivaneho - no nwm, povodne rozhranie sa mi lubilo viac, ale necham ho tak, mozno si len treba zvyknut. Aj tak je toto len docasne na pohrajkanie sa.
vzhladovo - pokus o prekopanie zauzivaneho - no nwm, povodne rozhranie sa mi lubilo viac, ale necham ho tak, mozno si len treba zvyknut. Aj tak je toto len docasne na pohrajkanie sa.