Windows 7 už budúci rok!?

Informácie o software, ankety...
Bigbob
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bigbob »

Cesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.

Vista je najúspešnejší windows všetkých čias. :)
Kamaráde... Vista sa trochu ťažšie kopíruje a bola na nu urobená trocha lepšia reklama. A navyše po vydaní Win XP nemalo PC až tak moc ludí. Na dedine poznám len jedného čo má Vistu. Naparuje sa jak kkt ale stále ma volá, že mu niečo nechodí. Ale 20sk za návštevu sa hodí :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Ty kokso :shock: to grafické prostredie je proste GRC!!!
NECHUTNÉ! Niečo tak nevkusné sa len tak nevidí...
Vista ešte ako tak vyzerá, ale toto... Developery so zovnajškom moc hlavu nelámu (ved akoby aj, keď ako obvykle sa starajú aby bol systém čo najstabilnejší a bez bugov :lol: )

A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím :roll:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Cesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.

Vista je najúspešnejší windows všetkých čias. :)
Trocha neskoro zareagujem, ale toto by som skor pripisal tomu, ze domacnost bez pc uz pomaly ani nie je. A co este tam, kde je ich viac, desktop doma plus nejaky notebook. Ceny isli od cias vydania XP rapidne dole. Alebo mame stale lepsie platy :D /to je uz ale na inu temu/ Dneska potrebujes pccko, bez toho to nejde, dieta si musi stiahnut zo skolskej stranky ulohy, pozriet znamky atd. atd. Hladas zamestnanie, tak potrebujes poslat na maily zivotopisy, ziskavat mnoho roznych informacii alebo ho priamo pri praci vyuzivat. A co je temer na 100% notebookoch ci hotovych zostav bez akejkolvek moznosti vyberu? No predsa Vista. Takto si nechutne, umelo navysuju predaj.
Dunlop napísal:A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím :roll:
Velke, krasne omalovane ikony este z exploreru KDE nerobia. Takze nech si kreslia, kolko len chcu.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

pato83 napísal:Velke, krasne omalovane ikony este z exploreru KDE nerobia. Takze nech si kreslia, kolko len chcu.
nehovorí o ikonách ale o plasmoidoch

A ked tu hovoríte o tom že vista je najpredávanejšia...
Sa čudujete ked to pchajú ku každému posratému pc, každému notebooku? je to skorumpovaný biznis...
Zachvílu aj k napolitánkam bude zdarma win 7 :roll:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Dunlop napísal:nehovorí o ikonách ale o plasmoidoch ......
To nemeni nic na fakte, ze som to myslel tak, ze s omalovanky a funkcie su dve rozdielne veci, takze na KDE sa to moze podobat, no mat to na to nebude. Mozno tak na KDE 4 v momentalnom stave :D Ale na tom sa usilovne pracuje a ten pokrok aj vidiet.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

V tom rpípade sa ospravedlnujem za nepochopenie z mojej strany... :wink:
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

Skusali ste niekto tento WIN ?? nedavno vysla BETA verzia na svet mam ju stiahnutu ale chcem vediet nazor ... a vlastne ovladace ma trapia ake tam bude mozne instalovat ???? :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

satelitik11 napísal:Skusali ste niekto tento WIN ?? nedavno vysla BETA verzia na svet mam ju stiahnutu ale chcem vediet nazor ... a vlastne ovladace ma trapia ake tam bude mozne instalovat ???? :wink:
ja som cital jeden clanok a tam bolo spomenute, ze ma brat aj ovladace ktore fungovali na XP...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3236

Porovnanie rýchlosti XP / Vista / Seven Beta.. na počítačoch, ktoré sa dnes považujú za lowend.. a Seven vyhral v 21 testoch z 23.. :)

No vyzerá to zaujímavo..

;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zeby MS vykrocil tou spravnou cestou ? :)
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

nooo ten test hovori za vela. no dufam ze to uz nedobabru, seven bude dobra nahrada za XP ak to samozrejme nedobabru :wink: inak to graficke spracovanie sa mi celkom paci a komu nie ta si zmeni :D
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Šu-Do napísal:zeby MS vykrocil tou spravnou cestou ? :)
No dufam aj ja...ked vyhlasili Vistu na nete som cital o nej same pozitiva a po vydani diskusne fora sa zaplnali s otazkamy.. :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Andrew007.. neboj sa, aj na Seven budú ľudia nadávať, tak ako nadávali na Vistu, na XP, na 98, na 95, na 3.x...... ako nadávajú na všetko nové.

btw.. si pozrite v tom teste porovnanie XP vs. Vista.. v koľkých prípadoch bola Vista rýchlejšia oproti XP..

:P
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

zatial subjektivny pocit - je to sviznejsie ako vista - avsak treba zohladnit, ze je to cerstva instalacia na cistej particii bez kadejakych ostatnych instalacii... Kto vie, keby sa tam natrtkal antivirak a dalsie bezne pouzivane zalezitosti, po mesiaci pouzivania ci by bol znatelny rozdiel medzi vistou a seven.

vzhladovo - pokus o prekopanie zauzivaneho - no nwm, povodne rozhranie sa mi lubilo viac, ale necham ho tak, mozno si len treba zvyknut. Aj tak je toto len docasne na pohrajkanie sa.
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

kobinacia s XP každe na zvlasť HDD skušal niekto? ako to šlape?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ano cez Boot Loader ... Inac to nespravis.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ja ho mam spolu s vistou a zda sa mi lepsi naozaj, dokonca je moj notebook pod nim tichsi
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

fakt W7 je ovela ovela sviznejsi v tejto bete nez vista vo final verzii...co mna celkom potesilo je praca s RAMkou kde ju neobsadzuje uplne na full tak ako je to vo viste...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ludia vysvetlite mi jedn vec. Naco vam je potom ramka ked ju chcete mat stale prazdnu.
Sak mam v Notebooku 3GB RAM na to aby bola vyuzivana. XP si zozere 400MB a zvysnych 2,6GB z vysoka osere.
Vista mi ukroji 1,2GB ale system ide ako hodinky.
Svagi7
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Svagi7 »

už to tu bolo, ale ešte raz by som sa chcel opýtať na tie ovládače....či budú fungovať tie z xp alebo ako to s nimi bude???
Napísať odpoveď