|
| Autor |
Správa |
rudiCZ Light Expert

Stav:  Založený: 23.04.2005 Príspevky: 61 Bydlisko: Praha - centrum Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2006, 17:37 Predmet: windows - linux |
|
|
| mam na HDD1 windows XP prof, na HDD2 mam linux mandriva 2006, ked odpojim HDD2 tak mi nepusti windows, potrebujem neako odstranit zavadzac aby som mal len windows XP a nemusel som preinstalovat windows, poradte ako odstranim ten linux ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2006, 18:05 Predmet: |
|
|
| No, potrebujes upravit zavadzac, to je jasne, ale ktory mas? |
|
| Návrat hore |
|
 |
rudiCZ Light Expert

|
Zaslal: 24 Apr 2006, 21:00 Predmet: |
|
|
| mam lilo a grup. ale nastaveny mam grup a predvoleny mam windows a linux si vyberam ked chcem, potrebujem dat cely linux do puce a aby mi ostal len win a prazdny disk co som tam mal linux |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snowmannn VIP

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 314 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2006, 21:59 Predmet: |
|
|
| rudiCZ napísal: |
| mam lilo a grup. ale nastaveny mam grup a predvoleny mam windows a linux si vyberam ked chcem, potrebujem dat cely linux do puce a aby mi ostal len win a prazdny disk co som tam mal linux |
sprav to cez grub-install. |
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 563
Zaslal: 24 Apr 2006, 23:47 Predmet: |
|
|
| ak sa chces zbavit linuxu,normalne formatni disk a zavadzacu sa zbavis ked das instalacku windows->vyber zachranu konzolu->fixmbr a toto prepise zavadzac a pojde rovno win... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2006, 5:53 Predmet: |
|
|
| Akurat jedna vec, ze vo Windowse neformatnes disk, lebo ho neuvidis. Takze bud formou fdisk alebo niecim podobnym. |
|
| Návrat hore |
|
 |
rudiCZ Light Expert

|
Zaslal: 25 Apr 2006, 7:31 Predmet: |
|
|
4 p4ra : vo win ten disk vidis, staci si dat spravovat Tento pocitac a tam spravu diskov, vidno aj linux particie! vidim,ze nahanas prispevky ale nevies nic lal
4 all: vyriesil som si to sam este skor ako ste sa ozvali, 1 tu mal pravdu s tym fixmbr, staci nabootovat s CD winxp dat sa do recovery konzole, potom stlacis 1, napises fixmbr, niekedy davaju este bixboot a uz ti to vali, windows sa nastavi na hdd0/partition a linux kludne potom mozete dat do puce ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 25 Apr 2006, 8:17 Predmet: |
|
|
| rudiCZ: Hovoril som, ze klasicky ten disk vo Windows neuvidis, ako v My Computer, cize tam ho nesformatujes. Ina moznost ma vtedy nenapadla prave, ked som pisal. Som clovek, tiez sa mozem zmylit. A to nahananie prispevkov mam ozaj v <.>. A aj to, ze nic neviem, esteze mam teba a vies vsetko a nepotrebujes nikdy pomoct, ako napr. teraz. |
|
| Návrat hore |
|
 |
scarpo Medium Star

Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 355 Bydlisko: Sicília Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2006, 8:43 Predmet: |
|
|
sformatnut sa da aj pod winom v partition magic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rudiCZ Light Expert

|
Zaslal: 25 Apr 2006, 23:21 Predmet: |
|
|
a jeje buje bitka, hej mujec to si ako myslel s tym formatovanim v PQ ? to akoze ked tam mam ten linux zo zavadzacom tak to mam formatnut? to by som uz pc asi nepustil ach. ... este ze to mam davno vyriesene  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 1951 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2006, 20:02 Predmet: |
|
|
| rudiCZ napísal: |
4 p4ra : vo win ten disk vidis, staci si dat spravovat Tento pocitac a tam spravu diskov, vidno aj linux particie! vidim,ze nahanas prispevky ale nevies nic lal |
Kolka vdaka, p4ra normalne ti zavidim...
Ti chce niekdo pomoct a ty napises taketo nieco, sa utri  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 27 Apr 2006, 21:12 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Kolka vdaka, p4ra normalne ti zavidim...
Ti chce niekdo pomoct a ty napises taketo nieco, sa utri  |
Ja uz tu nikoho neriesim, ale ze je to krasny zabijak casu, tak tomu ver.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|