|
|
|
| Autor |
Správa |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6654 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 9:26 Predmet: Windows Live - Vas nazor? |
|
|
Prave som sa dnes dostal k finalnej verzii vyhladavaca Windows Live. Napadne sa mi az podoba na Google!, ale ma celkom dobre vysledky vyhladavania. Zaujima ma, ci ho pouzivate aj vy alebo ste sa k nemu dostali? A aky je vas nazor?
Tu je link: http://www.live.com/
A taka malickost, hore vlavo, ked najdete myskou, akoby na "START" button z Windows Vista, tak sa vam otvori menu. Chcem sa spytat, ci je to robene pomocou Javy alebo coho?
Vdaka! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1660 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 9:39 Predmet: |
|
|
hmmmm celkom zaujimave, no ale na google to asi nema
Proste zatial o tomto nevie vela ludi, ja som to nasiel iba tu ( thx ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 11:33 Predmet: |
|
|
Request Timeout
The server timed out while waiting for the browser's request.
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|