Bola to original Vista na novom HP pavilion.. poroste vzhlad pekny ale inak nic moc.Najviac ma zarazilo, ze starsie aplikacie sa pod nou nedaju vobec rozbehat.... cize ak niekto chce pc na hry no prosim.. tomu je asi jedno, na ktorom OS ich bude hrat ak ma nadupany pc za 35 000... ale ak chce niekto OS na pracovne ucely a nejde mu spustit soft, ktory mu do vtedy bez problemov bezal na XP, tak snad nebude kupovad uplne novy soft s novymi licenciami len preto, ze si kupil jedno pc s vistou.. proste absurdneGothaR napísal:ako dlho si Vistu pouzival? A este by ma zaujimalo na akom pocitaci. Pretoze ak si to hodil na nejaky srot s 512 MB ram tak sa necuduj, to mas to iste ako ked sa niektori snazili pouzivat XP na 64 alebo 128 MB ram. Tiez bola velka vlna nevole...
Priznavam, ze vista nema az tolko vylepseni, aby sa kvoli nej oplatilo kupovat novy HW, ale pri novom pocitaci je uplne jedno, ci tam je Vista alebo XP. Tak preco si niekto nemoze dat krajsi a ciastocne vylepseny system? Pripadate mi ako male deti co zavidia susedovi nove auticko.
A len tak pre info.. XP slapalo aj na 64 ak si mal to pc len na pracu .. samozrejme ak si hral na tom hry tak sekalo, ale inak slapalo dobre.