Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Windows vista je zámerne vadný
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Holubar
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 19 Mar 2008, 18:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

vajda65 napísal:
to gotha: mýliš sa Sony Vaio má ovládače aj na XP.
Môžem povedať že mi zopár hodín zabralo nainštalovať zvuk ale teraz ide všetko...
na vsetky serie?Maju to na oficialnej sajte alebo niekde bokom?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Hulkm
Star
Star

Založený: 02.11.2007

PríspevokZaslal: 19 Mar 2008, 18:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

MSi fandim aj ja kedze mam od nich NB....vacsinou ho vyuzivam na gambling....mam tam teraz Vistu aj ekd som skusal xp a su aj ovladace tak som nakoneic skoncil u Visty.....a hry idu aj starsie ja napr hram Robin hood, oni a mal osm aj max payna 2......nastavenie kompatibility to vsetko vyriesi Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Holubar
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 19 Mar 2008, 18:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

napr Sid Meier's Railroad si na Viste zahras po prvu dlhsiu kolajnicu ktoru polozis, potom to pada.
Návrat hore
vajda65
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 22.02.2005

PríspevokZaslal: 21 Mar 2008, 9:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

to holubar: http://b2b.sony.com/b2bMicrosites/landingpage/vaio_drivers/download_vaio_drivers.html
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
qwerty-xyz
Light Professional
Light Professional

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 21 Mar 2008, 13:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

KoCi napísal:
nj clanok uverejneny v januari 2007.. Velke halo, ktore sa do dnesneho dna nestalo hrozbou. Najviac antivista teorii siria prave ti, co s nou prisli do kontaktu najmenej, a najviac to zeru ti, co vistu anilen neskusili.

Skus sa do buducnosti viac venovat teorii o slovenskom jazyku a teoriu o viste prenechaj tym, co ju ozaj vedia zhodnotit jej pouzivanim. Ak veris ozaj vsetkemu co sa na nete napise, zvlast v kadejakych blogoch, tak urcite patris k tym, co posielaju aj retazovky na icq aby ich kvetinka bola modra a icq nebolo spoplatnene...

//edit: "K-: dalsi pan mudry" - uc sa, budes mudry aj ty Very Happy (napisal by som ti to aj do ss, ale zial neviem kto si Very Happy )
uhm,nainstaluj mi na VISTU tak uzasnu a dokonalu hry z roku 1995 az 1999 alebo dokonca zeby boli aj s nejakymi crackmi ja nic az tak proti viste ale kamaratom to jednoducho neide,ide im to na SRACKU pomaly,pomaly sa im to zapina a obsahuje to neuveritelne mnzostvo zbytocnych grafickych somarin,ktore len ten pocitac spomaluju. WINDOWS XP 4EVER!!! Razz
Návrat hore
NuSuey
Professional
Professional

Založený: 03.11.2006

PríspevokZaslal: 21 Mar 2008, 14:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

tie "genialne graficke somariny " sa daju povypinat:)

aj ja by som ostal pri XP keby mi veci na viste isli horsie, ale na viste mam lepsie FPS a tak vyhrala Smile
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Stav: Prihlásený
Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 21 Mar 2008, 14:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

qwerty-xyz napísal:
uhm,nainstaluj mi na VISTU tak uzasnu a dokonalu hry z roku 1995 az 1999 alebo dokonca zeby boli aj s nejakymi crackmi ja nic az tak proti viste ale kamaratom to jednoducho neide,ide im to na SRACKU pomaly,pomaly sa im to zapina a obsahuje to neuveritelne mnzostvo zbytocnych grafickych somarin,ktore len ten pocitac spomaluju. WINDOWS XP 4EVER!!! Razz
Chcem ta vidiet o 5 rokov...ja mam vistu na druhom notebooku a rozmyslam, ze ju hodim aj na prvy. S 2 GB ram to ide rovnako ako XP a preto, ze niekto si instaluje system na PC, ktore to evidentne nemoze zvladat nie je moj problem.
A graficke somariny nic nespomaluju, mne Vista pripada ako vyladene XP a naviac aj lepsie vyzera. Nie je to revolucia, ale urcity pokrok tam je. Vista je urcena pre nove pocitace, tam su jej vyhody jasne (hlavne ak sa pouziva Robson). Ja mam teraz XP na dobrom PC a stale mam pocit, ze uz na hw nestiha, zlepsilo sa to po tom, co som vypol swap, pretoze to malo stale snahu ukladat vsetko na disk aj napriek tomu, ze ostavalo 1,5 GB volnej ram... Vista to ma poriesene lepsie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
KoCi
King
King

Založený: 19.01.2006

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 3:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

qwerty-xyz napísal:
uhm,nainstaluj mi na VISTU tak uzasnu a dokonalu hry z roku 1995 az 1999
Ano a co chces nainstalovat? Baldur's Gate 1/2, Fallout 1/2, ci nieco starsie ako Lemmings? Vsetko totiz ide Smile

Dalsia vec - uz vidim ako v dnesnej dobe hravas hry z '95 roku. Sem tam z nostalgie moz byt ale obracat sa 10 rokov dozadu? takto sa vyvoj teda nerobi Smile Alebo si na sucasnom compe nevychutnas novsie hry? Tak na keru mariu tam drbes tu "spomalenu" vistu, vsak maj rozum ze je to novy os s vyssimi narokmi ako W95...

K zapinaniu - vistu nevypinam len prepinam do Sleep rezimu, z ktoreho sa to prebudza do 3 sekund a mozem rovno zacat "pracovat" .. Jedine co ozaj je nutne vo viste vypnut lebo to je zdrzovak a este aj nepodareny je sidepanel, ale to je zalezitost 3 kliknuti Smile

A vypnutim Aera si moc nepomozes - beh systemu to este o cosi malo spomali.
Návrat hore
seth82
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 21.12.2004

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 6:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Holubar napísal:
napr Sid Meier's Railroad si na Viste zahras po prvu dlhsiu kolajnicu ktoru polozis, potom to pada.
...napriklad sid meier's railroads som sa na viste hral do zblaznenia a na pocudovanie mi nepadlo nic... Cool tak ako vsetko ostatne okrem Civilizacie II, tu tam teda nespustim, pokial nemam rezim kompatibility.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Holubar
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 1:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

seth82 napísal:
...napriklad sid meier's railroads som sa na viste hral do zblaznenia a na pocudovanie mi nepadlo nic... Cool tak ako vsetko ostatne okrem Civilizacie II, tu tam teda nespustim, pokial nemam rezim kompatibility.
Hm, no a ako si to spravil?Ved to, ze ta hra na vieste pada je vseobecne znama vec, ktoru ti povie aj wikipedia. Mam 32bit vistu so vsetkymi updatmi, dokonca si skusal aj nejaky fix na exe subor cez registre a nic, stale to pada
Návrat hore
Spyx
Star
Star

Založený: 20.06.2006

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 9:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
Chcem ta vidiet o 5 rokov...
O 5 rokov tu bude Windows 7 a nejaký odpad menom Vista sa môže ísť vypchať.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 9:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Spyx napísal:
O 5 rokov tu bude Windows 7 a nejaký odpad menom Vista sa môže ísť vypchať.
A nebude to tak, ze zas budete ospevovat Vistu(ako teraz XP) a nadavat na Windows 7? Smile
Návrat hore
Spyx
Star
Star

Založený: 20.06.2006

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 9:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
A nebude to tak, ze zas budete ospevovat Vistu(ako teraz XP) a nadavat na Windows 7? Smile
V prípade, že do*erú aj Windows 7, tak budem tvrdiť, že vzhľadom na ukončenú podporu XPčka musím prejsť na Vistu, ktorá je voči 7 staršia, a teda aj vyladenejšia. Ale ospevovať ju nebudem.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 11:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
ano bude, to len usri su tak trochu blbi a cakaju ze ked vydaju nejaku vistu takze vsetko hned pojde zo vsetky, na XP a jeho muchy, diery ci nespolahlivosti uz malokto pamata alebo ich ani nezazil...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 12:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
ano bude, to len usri su tak trochu blbi a cakaju ze ked vydaju nejaku vistu takze vsetko hned pojde zo vsetky, na XP a jeho muchy, diery ci nespolahlivosti uz malokto pamata alebo ich ani nezazil...
No asi tak, ale mne v sucasnosti ide na Viste vsetko co chcem. V inej teme som pisal, ze mi hry idu o trosicku horsie a dnes som zistil, cim to bolo - mal som zapnuty gadget, ktory sledoval vyuzitie cpu a RAM a krelsil k tomu graf, prave to sposobovalo male periodicke sekanie v hre, ked som k tomu nedavno pridal gadget na sledovanie siete, ktory tiez robil graf, tak to sekanie sa v TF2 stalo neunostne a donutilo ma to hladat problem Smile A teraz mam pocit, ze mi TF2 ide este lepsie ako pod xp Smile
Spyx: ako dlho si mal nainstalovanu Vistu? (pytam sa preto, ze ja som ju tiez velmi nemal rad, ale to bolo iba do chvile, kym som ju vyskusal)
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 4 z 5

Prejdi na: