|
|
|
| Autor |
Správa |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2730
Zaslal: 19 Mar 2008, 18:05 Predmet: |
|
|
| vajda65 napísal: |
to gotha: mýliš sa Sony Vaio má ovládače aj na XP.
Môžem povedať že mi zopár hodín zabralo nainštalovať zvuk ale teraz ide všetko... |
na vsetky serie?Maju to na oficialnej sajte alebo niekde bokom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 683 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 18:08 Predmet: |
|
|
MSi fandim aj ja kedze mam od nich NB....vacsinou ho vyuzivam na gambling....mam tam teraz Vistu aj ekd som skusal xp a su aj ovladace tak som nakoneic skoncil u Visty.....a hry idu aj starsie ja napr hram Robin hood, oni a mal osm aj max payna 2......nastavenie kompatibility to vsetko vyriesi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Zaslal: 19 Mar 2008, 18:11 Predmet: |
|
|
| napr Sid Meier's Railroad si na Viste zahras po prvu dlhsiu kolajnicu ktoru polozis, potom to pada. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vajda65 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1109 Bydlisko: hojko.com Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 805
Zaslal: 21 Mar 2008, 13:55 Predmet: |
|
|
| KoCi napísal: |
nj clanok uverejneny v januari 2007.. Velke halo, ktore sa do dnesneho dna nestalo hrozbou. Najviac antivista teorii siria prave ti, co s nou prisli do kontaktu najmenej, a najviac to zeru ti, co vistu anilen neskusili.
Skus sa do buducnosti viac venovat teorii o slovenskom jazyku a teoriu o viste prenechaj tym, co ju ozaj vedia zhodnotit jej pouzivanim. Ak veris ozaj vsetkemu co sa na nete napise, zvlast v kadejakych blogoch, tak urcite patris k tym, co posielaju aj retazovky na icq aby ich kvetinka bola modra a icq nebolo spoplatnene...
//edit: "K-: dalsi pan mudry" - uc sa, budes mudry aj ty (napisal by som ti to aj do ss, ale zial neviem kto si ) |
uhm,nainstaluj mi na VISTU tak uzasnu a dokonalu hry z roku 1995 az 1999 alebo dokonca zeby boli aj s nejakymi crackmi ja nic az tak proti viste ale kamaratom to jednoducho neide,ide im to na SRACKU pomaly,pomaly sa im to zapina a obsahuje to neuveritelne mnzostvo zbytocnych grafickych somarin,ktore len ten pocitac spomaluju. WINDOWS XP 4EVER!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1472 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2008, 14:20 Predmet: |
|
|
tie "genialne graficke somariny " sa daju povypinat:)
aj ja by som ostal pri XP keby mi veci na viste isli horsie, ale na viste mam lepsie FPS a tak vyhrala  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5267 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2008, 14:20 Predmet: |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
uhm,nainstaluj mi na VISTU tak uzasnu a dokonalu hry z roku 1995 az 1999 alebo dokonca zeby boli aj s nejakymi crackmi ja nic az tak proti viste ale kamaratom to jednoducho neide,ide im to na SRACKU pomaly,pomaly sa im to zapina a obsahuje to neuveritelne mnzostvo zbytocnych grafickych somarin,ktore len ten pocitac spomaluju. WINDOWS XP 4EVER!!!  |
Chcem ta vidiet o 5 rokov...ja mam vistu na druhom notebooku a rozmyslam, ze ju hodim aj na prvy. S 2 GB ram to ide rovnako ako XP a preto, ze niekto si instaluje system na PC, ktore to evidentne nemoze zvladat nie je moj problem.
A graficke somariny nic nespomaluju, mne Vista pripada ako vyladene XP a naviac aj lepsie vyzera. Nie je to revolucia, ale urcity pokrok tam je. Vista je urcena pre nove pocitace, tam su jej vyhody jasne (hlavne ak sa pouziva Robson). Ja mam teraz XP na dobrom PC a stale mam pocit, ze uz na hw nestiha, zlepsilo sa to po tom, co som vypol swap, pretoze to malo stale snahu ukladat vsetko na disk aj napriek tomu, ze ostavalo 1,5 GB volnej ram... Vista to ma poriesene lepsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1767 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 3:50 Predmet: |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
| uhm,nainstaluj mi na VISTU tak uzasnu a dokonalu hry z roku 1995 az 1999 |
Ano a co chces nainstalovat? Baldur's Gate 1/2, Fallout 1/2, ci nieco starsie ako Lemmings? Vsetko totiz ide
Dalsia vec - uz vidim ako v dnesnej dobe hravas hry z '95 roku. Sem tam z nostalgie moz byt ale obracat sa 10 rokov dozadu? takto sa vyvoj teda nerobi Alebo si na sucasnom compe nevychutnas novsie hry? Tak na keru mariu tam drbes tu "spomalenu" vistu, vsak maj rozum ze je to novy os s vyssimi narokmi ako W95...
K zapinaniu - vistu nevypinam len prepinam do Sleep rezimu, z ktoreho sa to prebudza do 3 sekund a mozem rovno zacat "pracovat" .. Jedine co ozaj je nutne vo viste vypnut lebo to je zdrzovak a este aj nepodareny je sidepanel, ale to je zalezitost 3 kliknuti
A vypnutim Aera si moc nepomozes - beh systemu to este o cosi malo spomali. |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1117 Bydlisko: Fokin' Leeds, UK Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 6:29 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
| napr Sid Meier's Railroad si na Viste zahras po prvu dlhsiu kolajnicu ktoru polozis, potom to pada. |
...napriklad sid meier's railroads som sa na viste hral do zblaznenia a na pocudovanie mi nepadlo nic... tak ako vsetko ostatne okrem Civilizacie II, tu tam teda nespustim, pokial nemam rezim kompatibility. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Zaslal: 06 Apr 2008, 1:27 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
...napriklad sid meier's railroads som sa na viste hral do zblaznenia a na pocudovanie mi nepadlo nic... tak ako vsetko ostatne okrem Civilizacie II, tu tam teda nespustim, pokial nemam rezim kompatibility. |
Hm, no a ako si to spravil?Ved to, ze ta hra na vieste pada je vseobecne znama vec, ktoru ti povie aj wikipedia. Mam 32bit vistu so vsetkymi updatmi, dokonca si skusal aj nejaky fix na exe subor cez registre a nic, stale to pada |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2006 Príspevky: 631 Bydlisko: Atlantis Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 9:31 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
| Chcem ta vidiet o 5 rokov... |
O 5 rokov tu bude Windows 7 a nejaký odpad menom Vista sa môže ísť vypchať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5267 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 9:37 Predmet: |
|
|
| Spyx napísal: |
| O 5 rokov tu bude Windows 7 a nejaký odpad menom Vista sa môže ísť vypchať. |
A nebude to tak, ze zas budete ospevovat Vistu(ako teraz XP) a nadavat na Windows 7?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2006 Príspevky: 631 Bydlisko: Atlantis Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 9:45 Predmet: |
|
|
A nebude to tak, ze zas budete ospevovat Vistu(ako teraz XP) a nadavat na Windows 7?  |
V prípade, že do*erú aj Windows 7, tak budem tvrdiť, že vzhľadom na ukončenú podporu XPčka musím prejsť na Vistu, ktorá je voči 7 staršia, a teda aj vyladenejšia. Ale ospevovať ju nebudem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4017 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 11:29 Predmet: |
|
|
ano bude, to len usri su tak trochu blbi a cakaju ze ked vydaju nejaku vistu takze vsetko hned pojde zo vsetky, na XP a jeho muchy, diery ci nespolahlivosti uz malokto pamata alebo ich ani nezazil... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

|
Zaslal: 06 Apr 2008, 12:07 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| ano bude, to len usri su tak trochu blbi a cakaju ze ked vydaju nejaku vistu takze vsetko hned pojde zo vsetky, na XP a jeho muchy, diery ci nespolahlivosti uz malokto pamata alebo ich ani nezazil... |
No asi tak, ale mne v sucasnosti ide na Viste vsetko co chcem. V inej teme som pisal, ze mi hry idu o trosicku horsie a dnes som zistil, cim to bolo - mal som zapnuty gadget, ktory sledoval vyuzitie cpu a RAM a krelsil k tomu graf, prave to sposobovalo male periodicke sekanie v hre, ked som k tomu nedavno pridal gadget na sledovanie siete, ktory tiez robil graf, tak to sekanie sa v TF2 stalo neunostne a donutilo ma to hladat problem A teraz mam pocit, ze mi TF2 ide este lepsie ako pod xp
Spyx: ako dlho si mal nainstalovanu Vistu? (pytam sa preto, ze ja som ju tiez velmi nemal rad, ale to bolo iba do chvile, kym som ju vyskusal) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|