na vsetky serie?Maju to na oficialnej sajte alebo niekde bokom?vajda65 napísal:to gotha: mýliš sa Sony Vaio má ovládače aj na XP.
Môžem povedať že mi zopár hodín zabralo nainštalovať zvuk ale teraz ide všetko...
Windows vista je zámerne vadný
-
qwerty-xyz
uhm,nainstaluj mi na VISTU tak uzasnu a dokonalu hry z roku 1995 az 1999 alebo dokonca zeby boli aj s nejakymi crackmi ja nic az tak proti viste ale kamaratom to jednoducho neide,ide im to na SRACKU pomaly,pomaly sa im to zapina a obsahuje to neuveritelne mnzostvo zbytocnych grafickych somarin,ktore len ten pocitac spomaluju. WINDOWS XP 4EVER!!!KoCi napísal:nj clanok uverejneny v januari 2007.. Velke halo, ktore sa do dnesneho dna nestalo hrozbou. Najviac antivista teorii siria prave ti, co s nou prisli do kontaktu najmenej, a najviac to zeru ti, co vistu anilen neskusili.
Skus sa do buducnosti viac venovat teorii o slovenskom jazyku a teoriu o viste prenechaj tym, co ju ozaj vedia zhodnotit jej pouzivanim. Ak veris ozaj vsetkemu co sa na nete napise, zvlast v kadejakych blogoch, tak urcite patris k tym, co posielaju aj retazovky na icq aby ich kvetinka bola modra a icq nebolo spoplatnene...
//edit: "K-: dalsi pan mudry" - uc sa, budes mudry aj ty(napisal by som ti to aj do ss, ale zial neviem kto si
)
Chcem ta vidiet o 5 rokov...ja mam vistu na druhom notebooku a rozmyslam, ze ju hodim aj na prvy. S 2 GB ram to ide rovnako ako XP a preto, ze niekto si instaluje system na PC, ktore to evidentne nemoze zvladat nie je moj problem.qwerty-xyz napísal:uhm,nainstaluj mi na VISTU tak uzasnu a dokonalu hry z roku 1995 az 1999 alebo dokonca zeby boli aj s nejakymi crackmi ja nic az tak proti viste ale kamaratom to jednoducho neide,ide im to na SRACKU pomaly,pomaly sa im to zapina a obsahuje to neuveritelne mnzostvo zbytocnych grafickych somarin,ktore len ten pocitac spomaluju. WINDOWS XP 4EVER!!!
A graficke somariny nic nespomaluju, mne Vista pripada ako vyladene XP a naviac aj lepsie vyzera. Nie je to revolucia, ale urcity pokrok tam je. Vista je urcena pre nove pocitace, tam su jej vyhody jasne (hlavne ak sa pouziva Robson). Ja mam teraz XP na dobrom PC a stale mam pocit, ze uz na hw nestiha, zlepsilo sa to po tom, co som vypol swap, pretoze to malo stale snahu ukladat vsetko na disk aj napriek tomu, ze ostavalo 1,5 GB volnej ram... Vista to ma poriesene lepsie.
Ano a co chces nainstalovat? Baldur's Gate 1/2, Fallout 1/2, ci nieco starsie ako Lemmings? Vsetko totiz ideqwerty-xyz napísal:uhm,nainstaluj mi na VISTU tak uzasnu a dokonalu hry z roku 1995 az 1999
Dalsia vec - uz vidim ako v dnesnej dobe hravas hry z '95 roku. Sem tam z nostalgie moz byt ale obracat sa 10 rokov dozadu? takto sa vyvoj teda nerobi
K zapinaniu - vistu nevypinam len prepinam do Sleep rezimu, z ktoreho sa to prebudza do 3 sekund a mozem rovno zacat "pracovat" .. Jedine co ozaj je nutne vo viste vypnut lebo to je zdrzovak a este aj nepodareny je sidepanel, ale to je zalezitost 3 kliknuti
A vypnutim Aera si moc nepomozes - beh systemu to este o cosi malo spomali.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...napriklad sid meier's railroads som sa na viste hral do zblaznenia a na pocudovanie mi nepadlo nic...Holubar napísal:napr Sid Meier's Railroad si na Viste zahras po prvu dlhsiu kolajnicu ktoru polozis, potom to pada.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hm, no a ako si to spravil?Ved to, ze ta hra na vieste pada je vseobecne znama vec, ktoru ti povie aj wikipedia. Mam 32bit vistu so vsetkymi updatmi, dokonca si skusal aj nejaky fix na exe subor cez registre a nic, stale to padaseth82 napísal:...napriklad sid meier's railroads som sa na viste hral do zblaznenia a na pocudovanie mi nepadlo nic...tak ako vsetko ostatne okrem Civilizacie II, tu tam teda nespustim, pokial nemam rezim kompatibility.
No asi tak, ale mne v sucasnosti ide na Viste vsetko co chcem. V inej teme som pisal, ze mi hry idu o trosicku horsie a dnes som zistil, cim to bolo - mal som zapnuty gadget, ktory sledoval vyuzitie cpu a RAM a krelsil k tomu graf, prave to sposobovalo male periodicke sekanie v hre, ked som k tomu nedavno pridal gadget na sledovanie siete, ktory tiez robil graf, tak to sekanie sa v TF2 stalo neunostne a donutilo ma to hladat problemSheep napísal:ano bude, to len usri su tak trochu blbi a cakaju ze ked vydaju nejaku vistu takze vsetko hned pojde zo vsetky, na XP a jeho muchy, diery ci nespolahlivosti uz malokto pamata alebo ich ani nezazil...
Spyx: ako dlho si mal nainstalovanu Vistu? (pytam sa preto, ze ja som ju tiez velmi nemal rad, ale to bolo iba do chvile, kym som ju vyskusal)
No tak to sa pozri na toto:Spyx napísal:Pretože základne prkotiny, na ktoré som bol zvyknutý a ktoré mi uľahčovali prácu, boli fuč. A nepýtaj sa ktoré, už sa nepamätám.
Hlavne to nove pouzivanie pracovnej plochy bude mat s XP urcite viac spolocne ako Vistawww.zive.sk napísal:Windows 7 vraj už o rok
Vista vraj nebude čakať na svojho nástupcu dlho. Bill Gates v piatok povedal, že operačný systém s pracovným názvom Windows 7 by sa mal na verejnosti objaviť „približne v priebehu budúceho roka“. Microsoft pôvodne uvažoval o rokoch 2010/11, zmena termínu je prekvapením.
Gatesove vyjadrenie potvrdili aj hovorcovia Microsoftu, ktorí uviedli, že nový termín kopíruje plány a stratégiu spoločnosti. Nová verzia operačného systému má spôsobiť revolúciu v prepojení desktopu na mobilné telefóny a nové funkcie majú výrazne zmeniť naše chápanie pracovnej plochy. Tá bude plne podporovať koncept, ktorý je spojený s projektom Surface. Ovládanie gestami rúk a dotykmi by sa malo stať každodenným štandardom.
Softvérový gigant sa chce zamerať aj na včasnú a efektívnu distribúciu aktualizácií a záplat, ktoré by mali zvýšiť bezpečnosť počítačovej platformy. Firma vraj cíti zodpovednosť za to, že jej operačný systém na počítačoch v celosvetovom meradle dominuje.
XP je proste stary system, prisposobeny pre starsie pocitace, svedci o tom hlavne ponuka start, ktora sa pri vacsom mnozstve nainstalovanych programov rozbali na celu plochu...Vista to ma riesene vyhladavanim, cize usetri klikanie a hladanie ocami.
PS: mne sa zda, ze ovladanie dotykmi a gestami je menej pohodlne ako mys, to iste plati pre pisanie klavesnicou.
//este prihodim zaujimave komentare zo zive:
<a>ovladanie gestami? Namiesto F4 zdvihnuty prostrednik?
<b>to si potom predstav ctrl+alt+del