|
|
|
| Autor |
Správa |
SSPPYY Medium Star

Stav:  Založený: 28.05.2006 Príspevky: 326
Zaslal: 06 Sep 2006, 9:47 Predmet: |
|
|
brm ta urcite si dam skor 64bit Vistu ako toten 64bit windows 2003 co akoze vsetci nazivame 64bitove XPecko
A podla mna skor nez si dajaky vyvojari vobec vsimnu ze uz su na svete aj 64 bitove procakty tak sa dockame plnej podpory aplikacii na dual core. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Komo Star

Stav:  Založený: 17.03.2005 Príspevky: 578 Bydlisko: Komjatna Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 3:17 Predmet: |
|
|
| SSPPYY napísal: |
brm ta urcite si dam skor 64bit Vistu ako toten 64bit windows 2003 co akoze vsetci nazivame 64bitove XPecko
A podla mna skor nez si dajaky vyvojari vobec vsimnu ze uz su na svete aj 64 bitove procakty tak sa dockame plnej podpory aplikacii na dual core. |
tomu poslednemu odseku vety "dockame plnej podpory aplikacii na dual core." nerozumiem...
dual core je iba o tom, ze nemaka 1 procak ale 2, a to vlastne vedie k narastu vykonu v multitaskingu, cize celkovemu vykonu v systeme. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremi Medium Star

Stav:  Založený: 04.07.2006 Príspevky: 332 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 9:24 Predmet: |
|
|
| Komo napísal: |
tomu poslednemu odseku vety "dockame plnej podpory aplikacii na dual core." nerozumiem...
dual core je iba o tom, ze nemaka 1 procak ale 2, a to vlastne vedie k narastu vykonu v multitaskingu, cize celkovemu vykonu v systeme. |
na dual core musia byt optimalizovane programy a nie vsetky vedia pracovat z 2 jadrami vacsina este nie aj ked zopar ich uz je npr. winrar |
|
| Návrat hore |
|
 |
Solid_Snake Light Expert

Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 65 Bydlisko: Battlefield Karma: 
|
Zaslal: 13 Sep 2006, 13:28 Predmet: |
|
|
| Ešte nemáš presne určené program, ktoré sú najlepšie pre Core 2 ! Ale anpr. v 3D maxoch, office 2003 a pod, ti to zvýši rýchlosť |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1633
Zaslal: 21 Sep 2006, 1:57 Predmet: |
|
|
No ja som si x64 XP Pro nahodil pred tyzdnom a nepostrehol som nejaky vykon navyse mozno je to tym ze x64 aplikacii je jak safranu.. resp skoro nic... ak skusas x86 aplikacie pod x64 tak tych 64 bitov ozaj nijako nepomoze k lepsiemu vykonu - testovane aj na hrach..
jedine coho som sa u x64 XP dockal, bol problem napriklad s Unlocker, WinDVD7 .. vela som toho este neskusal nahodit, ale verim ze to zdaleka nie je vsetko co nefachci...
Suhlasim ze v sucasnosti je x64 skorej marketing (pre desktopy samozrejme), ale zase berme toto ako dlheee prechodne obdobie - preslo sa z 16bit na 32bit.. tak vyvoj ide dalej.. jedneho krasneho slnecneho dna mi vyhodi omalovane okienko vo WIN s hlaskou ze aplikacia je 32bit a nie je mozne taku starinku spustit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|