Within Temptation
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Čo sa týka albumu, nevedel by som si vybrať, pretože Mother Earth, The Silent Force aj The Heart of Everything sú na veľmi dobrej úrovni, aj keď majú odlišné prvky
Nakoniec som sa rozhodol hlasovať za THoE, pretože v ňom je pesnička, ktorá úplne "dostala" nielen mňa, ale aj pár ľudí, ktorým som ju pustil - Forgiven... Z tej som úplne na mäkko
A to bežne počúvam aj skupinky typu Dimmu Borgir či Children of Bodom... No gotický metal má u mňa svoje miesto, prvá skupina, ktorú som začal počúvať a taktiež môj prvý koncert bol totiž Nightwish... Ale to som už odbočil
Od WT sa mi najviac páčia už spomínaná Forgiven, potom Ice Queen (na koncerte úplná pecka), Memories, Mother Earth atď, nejdem vám tu robiť zoznam
Sú z rôznych albumov a práve preto nemám jeden "naj" - vždy si púšťam všetky naraz ako shuffle 
-
JohnFrusciante
Star
-
sexybalvan
Novice
Re: Within Temptation
fikus-kukis napísal:Verím, že mnohým ľuďom túto unikátnu kapelu pôvodom z Holandska netreba predstavovať. Tí, ktorí sa pohybujú trochu v metalových sférach hudby určite postrehli jej porovnávanie s ostanými kapelami (najmä v ich začiatkoch) zvučných mien, ako sú Nightwish, Evanesence, Lacuna Coil, ... Tí menej hudobne zbehlí zrejme zachytili klip What Have You Done, ktorý v poslednom čase rotuje už aj na Musicboxe.
A aby to tu nebolo len tak tláchanie do vetra, že akí sú užasní/nie sú lepší než ... , pridávam tému, aj okolo ktorej sa môže rozvíjat diskusia:
Ktorý album sa vám (ako celok, teda určitá éra ich vývoja, tvorby, zvuku) najviac páči + prečo (lebo každý by mal mať aj na to primeraný dôvod, že) ?
Prosím vedenie fóra - nemazať, nezlučovať; toto je kapela, čo si zaslúži mať vlastnú tému.
// Obrazky vsak nabuduce do prilohy. Upravil Tomasito
-
Thrash/Death
Star