|
|
|
| Autor |
Správa |
OphusS Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2007 Príspevky: 107 Bydlisko: Prešov :) ale nehladajte Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 18:35 Predmet: World of MIrra 3server |
|
|
Cel by som Vam predstavit nas server :
| Kód: |
| http://3server.sytes.net |
Bezime na ManGOSe. Priemer online je asi 130 ... ping je sqely. A coskoro budeme prestupovat na datadisk The Burning Crousade. Mame 70% prelozenych Questov. Funfcnost je 80% ako na ofiku. Podlorovany patch je 1.12.1 alebo 1.12.2 .Ake kolvek addony su ZAKAZANE. Dalej na nas server prispievat pomocou DMS (darcovska SMS), samozrejme ze za odmenu nieco dostanete.
| Kód: |
1-30 lvl dostane +4lvl
31-50 lvl dostane +3lvl
51-60 lvl dostane +2lvl |
Account si urobiteTU
Online playersTU
BTW: tu mate nieake screeny z The Burning Crousade -->TU<--
EDIT: NEAKTUALNE !!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
tom.tom11 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2006 Príspevky: 415 Bydlisko: www.forum.dnesne.sk Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 18:44 Predmet: |
|
|
A ten burning crusade tam bude priblizne kedy???By som prisiel pozriet ake to je  |
|
| Návrat hore |
|
 |
OphusS Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2007 Príspevky: 107 Bydlisko: Prešov :) ale nehladajte Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 18:51 Predmet: |
|
|
| tom.tom11 napísal: |
A ten burning crusade tam bude priblizne kedy???By som prisiel pozriet ake to je  |
mohol by byt aj dnes... ale cakame na poriadnu DB a ceme to urobit tak aby to makalo aj na norm wow aj na datadisku, cize tak ako to je na ofiku. Ceme to tak koli tomu aby hraci nemuseli vela stahovat a casom by si to stiahli ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
tom.tom11 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2006 Príspevky: 415 Bydlisko: www.forum.dnesne.sk Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 19:40 Predmet: |
|
|
| OphusS napísal: |
| mohol by byt aj dnes... ale cakame na poriadnu DB a ceme to urobit tak aby to makalo aj na norm wow aj na datadisku, cize tak ako to je na ofiku. Ceme to tak koli tomu aby hraci nemuseli vela stahovat a casom by si to stiahli ... |
Aha tak potom by ste sa mohli dako ozvat... BTW.-Neposlete mi niekto pozvanku na torrentleech(chcem si stiahnut TBC ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|