World of Tanks
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: World of Tanks
mali radsej spravit surovy cap u artin 2 a 2 na kazdej strane a nemuseli nic nerfovat , lebo teraz vsetci budu plakat ake su ponerfovane,
ale osobne som rad aj takemuto kroku , nemam rad artiny lebo ked ich je 5/5 tak to je cista hra camp or die , vsetci zalezeni len aby na nich nespadol sud z neba
ale osobne som rad aj takemuto kroku , nemam rad artiny lebo ked ich je 5/5 tak to je cista hra camp or die , vsetci zalezeni len aby na nich nespadol sud z neba
-
Michaelo
Hardcore addict
Osobne v poslednej dobe roty nehravam, ale hovorim specialne o dvoch arty: GwTiger a S-51. Tie su tak slepe (a hlavne ten aiming 7.4 sekundy), ze az mi je zle (no a smaozrejme k tomu su to aj pomale veleryby ktore sa ani za H nestihnu otocit).
Grond: ja som mal aj hry s 19 artinami a nestazoval som si. Obmedzenie 5 vs 5 je akurat. Verim tomu, ze po prichode 8.6, aj keby nenerfli arty, ich bude menej.
A osobne si myslim ze dostatocny nerf by mal byt rozdelenie arty do 10 tried, ked uz GwTiger nebude tak casto narazat na T7 tanky a Typ E na T8.
Porovnanie u GwTyp-E (teraz a potom):
Rychlost strelby: 1.61 --- 1.41
Presnost na 100m: 0.56 --- 0.84
Cas zamierenia: 6.9 --- 7
Grond: ja som mal aj hry s 19 artinami a nestazoval som si. Obmedzenie 5 vs 5 je akurat. Verim tomu, ze po prichode 8.6, aj keby nenerfli arty, ich bude menej.
A osobne si myslim ze dostatocny nerf by mal byt rozdelenie arty do 10 tried, ked uz GwTiger nebude tak casto narazat na T7 tanky a Typ E na T8.
Porovnanie u GwTyp-E (teraz a potom):
Rychlost strelby: 1.61 --- 1.41
Presnost na 100m: 0.56 --- 0.84
Cas zamierenia: 6.9 --- 7
-
Sarger
Guru wannabe
Dafaq? Ale pobavil som sa 
Nejaký nový experimentálny druh drogy?
-
oXyGeN
Expert
všimli ste si niekto ten fail vo wot ?! v nemeckom strome? čim viacej update tym je to horšie.
-
Michaelo
Hardcore addict
Toto je normalne. Napr. niekde je rozdielna cena ak mozes ist z dvoch tankov na jeden (napr taky Jagd Tiger je lacnejsi z ferdy).
Btw.: musim uznat ze sa im dokonale dari odradzat ludi od artin. Ja som rozhodnuty z esvoje v pohode okamzite predam ak budem potrebovat prachy ci miesto.
S tymto sa uz neda hrat, netrafis ani stodolu na 100 metrov.
Btw.: musim uznat ze sa im dokonale dari odradzat ludi od artin. Ja som rozhodnuty z esvoje v pohode okamzite predam ak budem potrebovat prachy ci miesto.
S tymto sa uz neda hrat, netrafis ani stodolu na 100 metrov.
-
Michaelo
Hardcore addict
Skus si zahrat s GwTigrom
Tam ked das 1500 DMG tak mas stastie 
-
oXyGeN
Expert
no ja som dneska preinštaloval wot lebo mi v poslednu dobu chodilo dost otrasne som mal vysoke fps dropy 50-15fps po preinštalovani mi to chodi lepšie 50-40 každym update mi klesalo fps, a čo sa tyka tych artin mate pravdu v poslednu dobu sa hra s nimi otrasne nepresne mierenie maju.
-
Michaelo
Hardcore addict
Lenze oni to mierenie este aj tak zhorsia, takze to bude des a hruza.
-
Sarger
Guru wannabe
Skúšal som na teste Obj. 261 v pohode som dal cez 4k dmg... dobrý hráči ostanú pri arckách, odradí to len noobov.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja tu ale hovorim o nemeckych artkach, stale vidno ze necitas co pisem. s GwTigrom je to momentalne uplne na H, som sa tesil na TypE ktory je o cosi presnejsi, no teraz bude na urovni Tigra a Tiger bude slepy jak patrona.
Btw.: noob? S artami hram naozaj dlho a hral som s nimi rad, no cim dalej, tym viac ich mrdaju a povedal by som ze ten nerf v 0.8.6 si vobec nezasluzia, kedze ich nerfne uz to pridanie artin.
Btw.: noob? S artami hram naozaj dlho a hral som s nimi rad, no cim dalej, tym viac ich mrdaju a povedal by som ze ten nerf v 0.8.6 si vobec nezasluzia, kedze ich nerfne uz to pridanie artin.
-
webmasterr
Medium Professional
Takze tanky coskoro vyjdu aj na Xbox360, co na to hovorite? Ja osobne konzolu nemam, ale myslim ze teraz pred prichodom novych generacii konzol to nieje najvhodnejsia doba 
http://worldoftanks.eu/en/news/46/world ... -xbox-360/
este par info k tomu:
- the Xbox WoT beta testing is not tied to US server WoT accounts
- Xbox WoT will not be moddable, servers will be completely separate from PC version
- Xbox WoT will be exclusive for Xbox 360
- Xbox WoT wasn’t made for Xbox One, because One doesn’t have a decent base of users yet
- Xbox WoT will support Live archivements apparently
http://worldoftanks.eu/en/news/46/world ... -xbox-360/
este par info k tomu:
- the Xbox WoT beta testing is not tied to US server WoT accounts
- Xbox WoT will not be moddable, servers will be completely separate from PC version
- Xbox WoT will be exclusive for Xbox 360
- Xbox WoT wasn’t made for Xbox One, because One doesn’t have a decent base of users yet
- Xbox WoT will support Live archivements apparently
Tak az taka zla doba to neni
ja mam doma aj Xbox 360 hram hlavne fifu, nhl a forzu rozmyslal som ze xbox predam a ziaden Xbox One a ani PS4 nebudem kupovat ale toto je pekne lakadlo kedze ta hra je zadarmo a zaplatit mesacne 3 eura aby som si to zahral neni vela
a tento nazor uz som pocul u paru ludi na nemenovanom fore 
-
Michaelo
Hardcore addict
Nápad nie zlý, i keď konzoly nemám rád a ani si nikdy žiadnu nekúpim, ale vynesie im to ďalšie prachy 
Ale mohli by na PC prerobiť celú hru a použiť normálny engine, lebo ento využije max 2 jadrá a a FPS sú priamo úmerné taktu CPU.
Mňa celkom pobavilo toto krátke videjko:
Ale mohli by na PC prerobiť celú hru a použiť normálny engine, lebo ento využije max 2 jadrá a a FPS sú priamo úmerné taktu CPU.
Mňa celkom pobavilo toto krátke videjko:
Máte niekto SU-100Y? Dá sa s nim niečo zarobiť? Potrebujem nejaký tank na zarábanie, keďže Typa-59 sa asi len tak nedočkám 
-
Michaelo
Hardcore addict
Najviac zarába Lowe, bežne s PU s ním dávaš cez 100.000 zárobky.
SU-100Y je tank pre skúsených hráčov. Ak ťa hodí max proti tieru 7 tak režeš všetko, no musíš vedieť ako hrať aby si ťa nevyžrali arty, scouti alebo medká.
SU-100Y je tank pre skúsených hráčov. Ak ťa hodí max proti tieru 7 tak režeš všetko, no musíš vedieť ako hrať aby si ťa nevyžrali arty, scouti alebo medká.
To aby som si ho kúpil. Viac sa mi síce pozdáva T34, no uvidím ešte. Ty máš Lowe? Môžeš hodiť nejaký screen z bitky?
Určite nie som najskúsenejší, no nejaké základy zvládam
Zaujalo ma hlavne delo s dobrou DMG aj penetráciou a presnosť tiež nie je zlá. Neviem teraz z hlavy aké to je rýchle, no myslím že veľmi asi nebude. Hrať napr. z AT2 ma moc nebaví, keďže je to neskutočné pomalé a delo je tiež na prd. Ale zase taký Hellcat je už iné kafe, i keď to nie je klasický stíhač.
Určite nie som najskúsenejší, no nejaké základy zvládam
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja ho nemám, ale má ho kamarát, štatistiky má priemerné, ale s tým tankom dáva aj bitky za 100.000$ a viac.
Lowe je pomalý sniper, nie je to tank do prvej línie, má veľmi presné delo a priemerný DMG (DPM je fajn).
Mne sa veľmi dobre hralo s Ferdinandom, no ten má aspoň super kanón, Hellcata mám, na T49 Hellcata som dokopy použil asi 40.000 Free XP a ľutujem toho, neminúť ich, tak už mám cez 110.000 Free XP.
Lowe je pomalý sniper, nie je to tank do prvej línie, má veľmi presné delo a priemerný DMG (DPM je fajn).
Mne sa veľmi dobre hralo s Ferdinandom, no ten má aspoň super kanón, Hellcata mám, na T49 Hellcata som dokopy použil asi 40.000 Free XP a ľutujem toho, neminúť ich, tak už mám cez 110.000 Free XP.