|
| Autor |
Správa |
mafioSSi Novice

Stav:  Založený: 06.05.2006 Príspevky: 4
Zaslal: 08 Máj 2006, 20:05 Predmet: www.hojko.com a jeho zločiny |
|
|
| chci vás všechny upozornit, že server hojko.com nerespektuje práva uživatelů, a to co se jim nelíbí, i když to není v rozporu s pravidli ruší. Viz Poradna Linuxu v sekci Linux. Pokud mi zničí účet a vymaže tuto zprávu, jeto důkaz že mám pravdu!!!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4681
Zaslal: 08 Máj 2006, 20:13 Predmet: |
|
|
O co ide bobacik?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1359 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2006, 20:17 Predmet: |
|
|
WTF O com tocis chlapce Mas dake dokazy? alebo vlastne o com ma byt tento topic? ak mas daky dokaz o dakom zlocine tak ho hod sem nek sa pobavime len dufam ze to nebdue dalsie W4r3z forum ktore by mal podal vsetkeho Hojko h@cknut  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3730 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2006, 20:20 Predmet: |
|
|
| Co Ti to vysmaza? To nemas lepsie problemy, ako riesit blbosti? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mafioSSi Novice

Stav:  Založený: 06.05.2006 Príspevky: 4
Zaslal: 08 Máj 2006, 20:30 Predmet: |
|
|
| ste kreténi nebo jen neumíte číst, se koukněte do sekce LINUX/poradna linuxu |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4681
Zaslal: 08 Máj 2006, 20:36 Predmet: |
|
|
A ty si blby, alebo ano??? Sak tam mas aj uvedeny dovod, tak o com tu tocis??? Ciry nezmysel!  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1359 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2006, 20:38 Predmet: |
|
|
Ty si z jahody sbadol ci co? nevies citat alebo nevies pochopit prispevok ktory tam bol sak sa uvedom ak ti to nedoslo tak ti to vysvetlim...Keby to bol v jednom topicu tak by to bolo strasne nepriehladne..preto 1problem =1topic uz chapes? a teraz mozme
PS: To bol podla teba zlocin? Ze ti zamkli temu
PAT ked budes nabuduce davat znenie dakeho pravidla tak ho daj aspon cele:
Pravidlo 21:
Neotravuje administrátorov a moderátorov ohľadom pomoci s phpBB fórom. Nebudeme Vám posielať preklady, návody... Ak máte záujem, navštívte oficiálne fórum na phpbb.com alebo české fórum phpbbcz.com.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAT Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 114
Zaslal: 08 Máj 2006, 20:39 Predmet: Re: www.hojko.com a jeho zločiny |
|
|
| mafioSSi napísal: |
| chci vás všechny upozornit, že server hojko.com nerespektuje práva uživatelů, a to co se jim nelíbí, i když to není v rozporu s pravidli ruší. Viz Poradna Linuxu v sekci Linux. Pokud mi zničí účet a vymaže tuto zprávu, jeto důkaz že mám pravdu!!!!!!! |
Mas pravdu 100 % pravdu pozri tuto temu
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=50426&highlight=
Moderator tam cituje
"Pravidlo 21:
Neotravuje administrátorov a moderátorov ohľadom pomoci s phpBB fórom. Nebudeme Vám posielať preklady, návody... Ak máte záujem, navštívte oficiálne fórum na phpbb.com alebo české fórum phpbbcz.com.
Jasne je tam napisane ze notravujte moderatorov , no ked uz cteny moderatori nechcu pomoct tak nech tam nechaju priestor ostatnym uzivatelom, lebo mozno chcu pomoct iny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1690 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2006, 20:41 Predmet: |
|
|
| zase nejaky hacker, cracker a neviem co este vsetko co sa dozaduje "spravodlivosti." Takych tu uz bolo. Nie aby si v klude prispieval ale musis sa stazovat? Ze to este niekoho bavi. Zavolaj radsej na linku dovery ak mas problemy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2723
Zaslal: 08 Máj 2006, 20:48 Predmet: |
|
|
a to napise takyto clovek  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvint3 Medium Expert

Stav:  Založený: 01.10.2005 Príspevky: 92
Zaslal: 09 Máj 2006, 0:54 Predmet: |
|
|
No pozrel som si prispevok toho mafioSSa v teme LINUX...
ked som mal asi 14 rokov, tak som taketo nieco podobne spravil na jednom ceskom USENETe a prisli mi dva emaily, v ktorych som dostal riadne vynadane.
Naco zakladat to iste este raz ked cela miestnost je o Linuxe...
ale...hehe...schvalne, mafioSSi kolko mas rokov??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4717
Zaslal: 09 Máj 2006, 1:11 Predmet: |
|
|
| ste kreténi nebo jen neumíte číst, se koukněte do sekce LINUX/poradna linuxu |
bez urazky ale jediny kreten si tu zrejme ty. v tej teme som ti to vysvetlil. nepochopil si to a napisal si mi SS, kde som ti znova vysvetlil preco je to zamknute. tak prosim zachovat si aspon nejaku uroven a nenadavaj nam tu do kretenov kde nie si na 2 krat schopny pochopit 2 vety... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Máj 2006, 16:00 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| bez urazky ale jediny kreten si tu zrejme ty. v tej teme som ti to vysvetlil. nepochopil si to a napisal si mi SS, kde som ti znova vysvetlil preco je to zamknute. tak prosim zachovat si aspon nejaku uroven a nenadavaj nam tu do kretenov kde nie si na 2 krat schopny pochopit 2 vety... |
3krat este aj ja som to trochu vysvetlil ale ehm este furt mi to nedochadza alebo mi to doslo len mi to mozog dobre nespracoval takze mafioSSi to zamknutie temy mal byt ten zlocin  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6231
Zaslal: 09 Máj 2006, 16:17 Predmet: Re: www.hojko.com a jeho zločiny |
|
|
| server hojko.com nerespektuje práva uživatelů |
Odkedy ma uzivatel Internetu nejake prava??? Pokial si za tu sluzbu nezaplati (aj to nemusi byt vzdy podmienkou), tak podla mna nema vobec ziadne prava. Ma len vysadu urcitu sluzbu vyuzivat a je cisto na vlastnikovi (v tomto pripade hojko a spol.), co bude robit na svojom servri.. na svojom fore.. na svojom........
btw.. Pravidlo 16..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752 Bydlisko: 0x800045 Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2006, 16:29 Predmet: Re: www.hojko.com a jeho zločiny |
|
|
| brm napísal: |
Odkedy ma uzivatel Internetu nejake prava??? Pokial si za tu sluzbu nezaplati (aj to nemusi byt vzdy podmienkou), tak podla mna nema vobec ziadne prava. Ma len vysadu urcitu sluzbu vyuzivat a je cisto na vlastnikovi (v tomto pripade hojko a spol.), co bude robit na svojom servri.. na svojom fore.. na svojom........
btw.. Pravidlo 16..  |
da sa s tym suhlasit, pokial svojou cinnostou neporusuje zakony prislusnej krajiny, pripadne inym skodnym sposobom nezasahuje do dusevneho a materielneho vlastnictva danej fyzickej alebo pravnickej osoby (necitujem zakon, iba ho vykladam). takze uzivatel internetu ma pravo vyberu, a tam to konci, vsetko je na dobrovolnej baze. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|