|
|
|
| Autor |
Správa |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6596 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 14 Jan 2008, 16:20 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Steju: Nemas pravdu. Nemienim teraz prepisovat desiatky tagov, ja som za to, aby sa v tagoch nepouzivala diakritika a ked ju tam niekto dava, tak to je jeho problem. |
No aspon nazov skupiny by si mohol upravit, to sa da hromadne, jednotlive tracky uz nie su dolezite
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Steju Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2007 Príspevky: 723 Bydlisko: starlit sea Karma: 
|
Zaslal: 14 Jan 2008, 16:27 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Steju: Nemas pravdu. Nemienim teraz prepisovat desiatky tagov, ja som za to, aby sa v tagoch nepouzivala diakritika a ked ju tam niekto dava, tak to je jeho problem. |
ok ked ti nevadi ze tvoje tabulky vyzeraju 'uzasne' a tvoji oblubeni interpreti maju menej plays...
a ak ti to vadi tak by si sa mal ty prisposobit last.fm a nie last.fm tebe
|
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1402
Zaslal: 14 Jan 2008, 16:49 Predmet: |
|
|
| Suhlasim s hojkom. Mam na diskoch asi 500GB muziky a dalsie stovky na DVDckach. Nebudem venovat svoj cas na to, aby som zistoval, ci niekde v tych tisickach albumov mam nieco zle otagovane. Zase tolko volna nemam.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6596 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 14 Jan 2008, 16:50 Predmet: |
|
|
| Steju napísal: |
ok ked ti nevadi ze tvoje tabulky vyzeraju 'uzasne' a tvoji oblubeni interpreti maju menej plays...
a ak ti to vadi tak by si sa mal ty prisposobit last.fm a nie last.fm tebe |
No tu nesuhlasim...last.fm by podla mna malo obsahovat funkciu, ktora by zlucovala nespravne tagy. Teda ze by hranost HORKYZE SLIZE automaticky prechadzala pod Horkýže slíže, to by nemusel byt az taky problem.
/k6: no nemusis prechadzat vsetky...ale ked ja napriklad pri pustani veci, co som davno nepocuval zistim, ze maju zle tagy, tak ich otagujem spravne, to je praca tak na 10 minut tyzdenne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Steju Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2007 Príspevky: 723 Bydlisko: starlit sea Karma: 
|
Zaslal: 14 Jan 2008, 17:22 Predmet: |
|
|
| k6 napísal: |
| Suhlasim s hojkom. Mam na diskoch asi 500GB muziky a dalsie stovky na DVDckach. Nebudem venovat svoj cas na to, aby som zistoval, ci niekde v tych tisickach albumov mam nieco zle otagovane. Zase tolko volna nemam. |
suhlasim s GothaRom
| GothaR napísal: |
No tu nesuhlasim...last.fm by podla mna malo obsahovat funkciu, ktora by zlucovala nespravne tagy. Teda ze by hranost HORKYZE SLIZE automaticky prechadzala pod Horkýže slíže, to by nemusel byt az taky problem.
/k6: no nemusis prechadzat vsetky...ale ked ja napriklad pri pustani veci, co som davno nepocuval zistim, ze maju zle tagy, tak ich otagujem spravne, to je tak praca na 10 minut tyzdenne  |
malo by... ale myslim ze to problem je, kapely z celeho sveta, spravne urcit ktore brat ako ktore... a potom to niekto musi overit... no to nieje take lahke... ale co kaslat na to, ale premenovat HORKYZE SLIZE na Horkýže Slíže nemoze byt taky problem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
LLucia Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 517 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 20:28 Predmet: |
|
|
Nuž čo k tomu povedať ... Rada by som niekde nastavila že Laco Lučenič, Laco Lucenic a Laco Luéenié sú jeden a ten istý interpret
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 20:37 Predmet: |
|
|
| LLucia napísal: |
Nuž čo k tomu povedať ... Rada by som niekde nastavila že Laco Lučenič, Laco Lucenic a Laco Luéenié sú jeden a ten istý interpret  |
nie, nie Laco Luéenié je znamy thajsky instrumentalista, na to pozor! zdroj. wikipedia
co sa tyka ID3 tagov, ja ked vidim, ze mam zle upravim, ide o to, ze na jeden nemenovany traktor nemozem pridavat s diakritikou
niekde som videl nejaky soft na upravu id3, tak ked najdem postnem..
ja nastastie tej SK/CZ hudby moc nepocuvam, takze jediny vazny problem mam pri Troch Sestrach, ppe je bez diakritiky
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1484
Zaslal: 17 Jan 2008, 21:16 Predmet: |
|
|
| LLucia napísal: |
Nuž čo k tomu povedať ... Rada by som niekde nastavila že Laco Lučenič, Laco Lucenic a Laco Luéenié sú jeden a ten istý interpret  |
jedine ze si ty zmenis tagy ale zlucit sa to nejako neda...
azda najvecsi misstaging je s IAMX a I AM X...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

|
Zaslal: 17 Jan 2008, 21:21 Predmet: |
|
|
| Key5ers0ze napísal: |
nie, nie Laco Luéenié je znamy thajsky instrumentalista, na to pozor! zdroj. wikipedia
co sa tyka ID3 tagov, ja ked vidim, ze mam zle upravim, ide o to, ze na jeden nemenovany traktor nemozem pridavat s diakritikou
niekde som videl nejaky soft na upravu id3, tak ked najdem postnem..
ja nastastie tej SK/CZ hudby moc nepocuvam, takze jediny vazny problem mam pri Troch Sestrach, ppe je bez diakritiky  |
Ten soft je napriklad aj tu http://www.mp3tag.de/en/download.html
|
|
| Návrat hore |
|
 |
LLucia Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 517 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2008, 21:55 Predmet: |
|
|
No veď ja problém s tagmi nemám (btw používam Tag&Rename ktorý údaje ťahá z Amazonu alebo Freedb, je to super feature)... Ale niektorým je fakt jedno čo majú v playliste a pritom scrobblujú
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kupo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 770
Zaslal: 22 Jan 2008, 18:33 Predmet: |
|
|
par stran dozadu som videl ze sa tam par ludi rozplyvalo nad tym kedy dosiahnu 1000000 trackov ... myslim ze by ich zaujimal jeden script do opery (niesom si isty ci pojde aj vo FF) ktory prida par statistik do toho sidebaru na lavej strane (pod fotku)... funguje to pri kazdom profile nielen pri svojom
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
16.44 kB |
| Rozlíšenie: |
213x337 |
| Prezretá: |
14 krát |

|
| Popis: |
|
 Stiahnúť |
| Názov súboru: |
lastfm.profilepolisher.user.rar |
| Veľkosť prílohy: |
5.54 kB |
| Stiahnutí: |
28 krát |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 23 Jan 2008, 0:19 Predmet: |
|
|
| Zatial som len na 78 tisic skladbach, takze este mam co robit.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2348
Zaslal: 23 Jan 2008, 6:06 Predmet: |
|
|
| hm - vyzera to super, stiahol som to a dal do opera/profile/cache4 kde su setky *.js a nejak to nejde... co s tym mam robit aby to ficalo?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kupo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 770
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2348
Zaslal: 23 Jan 2008, 15:40 Predmet: |
|
|
uz to mam - diky
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|