|
|
|
| Autor |
Správa |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3244 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 23:55 Predmet: |
|
|
Ale zato na druhej strane už o tomto čase - 5 minút pred termínom mám čerstvé týždenné rebríčky
//00:42 - no tak už ich zasa nemám
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1295
Zaslal: 22 Apr 2008, 21:08 Predmet: |
|
|
| uz vam to funguje? podla vsetkeho sa to tavri okej len mi nezobrazuje pocet odohratych songov celkovo
|
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 995 Bydlisko: Fokin' Leeds, UK Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 21:22 Predmet: |
|
|
| kachna napísal: |
| uz vam to funguje? podla vsetkeho sa to tavri okej len mi nezobrazuje pocet odohratych songov celkovo |
mne uz tiez vsetko ide, tiez ale nevidim pocet total odohratych pesniciek.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 608 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 21:33 Predmet: |
|
|
Na tejto stránke si môžete urobiť vlastný počítač songov, aj ja to mám ako dočasné riešenie
| Kód: |
| http://fernandobittencourt.com/lastfm/Aur%E9lie/play-count/joyful-juliana/gold |
/ No neviem mne to ukazuje presne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3244 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 22:16 Predmet: |
|
|
| Alofok napísal: |
Na tejto stránke si môžete urobiť vlastný počítač songov, aj ja to mám ako dočasné riešenie
| Kód: |
| http://fernandobittencourt.com/lastfm/Aur%E9lie/play-count/joyful-juliana/gold |
|
Žiaľ nie.
Zrejme s tým počítadlom robia niečo generálneho, nakoľko na hentom počítadle, aj na iných, čo poznám mi to píše 366 songov
//edit: medzičasom počítadlo už funguje, ale badge stále vyhadzujú nesprávne hodnoty
|
|
| Návrat hore |
|
 |
LLucia Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 467 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 11:08 Predmet: |
|
|
Och, v priebehu posledných pár dni mi scrobbne tak každý druhý-tretí track... Aj vám sa to stáva? Alebo je chyba niekde u mňa? :/ Podľa status.last.fm by malo byť všetko ok...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13022 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 13:41 Predmet: |
|
|
| LLucia:Vyzera, ze to bude problem u teba, lebo ako pozeram svoje statistiky, tak tam nevidim nic nezvycajne.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 970 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 13:45 Predmet: |
|
|
ja problem nemam ..pouzivam winamp
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4734 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 9:10 Predmet: |
|
|
| kachna napísal: |
jedine ze si ty zmenis tagy ale zlucit sa to nejako neda...
azda najvecsi misstaging je s IAMX a I AM X... |
No teraz som si vsimol, ze niektori interpreti to maju.
Napriklad Above and Beyond je to iste ako Above & Beyond, ASYS je A*S*Y*S a je ich este niekolko, ale zas to robi rozdiel medzi DJ Tiesto a Tiesto
V tomto by si mali spravit poriadok, lebo to nesvedci dobremu image znacky.
Mali by zriadit aspon nieco, kde by sa taketo problemy mohli oznamovat.
//tiez to robi rozdiel ked je v nazve bodka naviac, napriklad Ernesto vs Bastian nie je podla nich to iste ako Ernesto vs. Bastian, na toto by sa dal napisat aj nejaky filter, ze ak je vela znakov zhodnych a lisia sa iba v interpunkcii tak je to to iste.
//na fore last.fm o tom je rec a objavil sa tam nazor, ze na musicbrainz.org to maju fixnute, no ako pozeram na tu stranku, tak tam asi nepojdem, lebo last.fm vyzera omnoho lepsie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 608 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4734 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 22:04 Predmet: |
|
|
| Alofok napísal: |
| Ja som videla pri interpretoch hlasovanie či je to správny názov, pomáha to vôbec nejako ak sa zahlasuje? |
No snad ano, ale asi cakaju na dostatok hlasov. Ale stale ich este nezlucili, akurat zemnili obrazok, ktory ziada zmenu tagu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 681 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|