|
|
|
| Autor |
Správa |
sacek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2005 Príspevky: 379
Zaslal: 17 Júl 2008, 20:08 Predmet: |
|
|
Netscape.
Neviem, mne sa to zda divne, ale to je len sila zvyku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2267
Zaslal: 17 Júl 2008, 20:23 Predmet: |
|
|
nenasli ste niekto prestavenie farby? chyba mi cierna ako som to mal predtym  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1880 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 21:16 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
nenasli ste niekto prestavenie farby? chyba mi cierna ako som to mal predtym  |
nenašiel..tiež som mal čiernu ( |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 704 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 21:41 Predmet: |
|
|
neviem ci mam plakat alebo sa smiat...
toto je fakt hrozne |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
Tyvole....totálne to doondilo celé rozloženie stránky. Stĺpec, kam sme si dávali vlastné srandy (OMI, badge, pics, etc. ...) presunuli totálne nahovno doprava a zmenili šírku....WTF?!!
a mám zrazu OMI 15  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2267
Zaslal: 17 Júl 2008, 22:02 Predmet: |
|
|
akoze vtipne bolo ze som mal 33229 skladieb, nic som nepocuval a ked sa to zmenilo som mal o cca viac  kurna som nemohol dat do about me 33333th song.... svine su to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 679 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 22:11 Predmet: |
|
|
vsak si odpocitaj songy hehe....
No uz mi to funguje a mozem povedat....dokazem si zvyknut. Je to tam vsetko pokope akurat ze je tam funkcia : Recent activity.. To je dobre spehovanie
Ale co som si vsimla a musim pochvalit ze Shoutbox je rozsiahlejsi
A ked som klikla na nejaku pesnicku tak sa mi tam vypisalo ze kolko krat som ju uz pocuvala. Sialene  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1246 Bydlisko: Leeds, United Kingdom Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 22:56 Predmet: |
|
|
| hm recent activity je uz aj pre userov? to je celkom podraz, ja si last.fm platim a tam som to mal aj predtym...celkom prekvapenie. a beta tam fucala uz predtym, takze toto ma neprekvapuje... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Curuj Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 751 Bydlisko: Laugaricio Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 23:07 Predmet: |
|
|
lol. to kedy stihli? ešte doobeda to bolo postarom inak mi tiež chýba tá čierna farba vzhladu. keď to niekto nájdete, dajte vedieť |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steju Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2007 Príspevky: 704 Bydlisko: starlit sea Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5910 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 23:47 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
a mám zrazu OMI 15  |
To sa ti ako podarilo? Pozeral som na tie tagy a napriklad radiohead nema iba indie, ale aj alternative rock a tak, tie by do OMI tiez malo ratat, nie?
K tym zmenam:
-zatial kvoli zmene vzhladu neviem nic najst
-tesi ma, ze sa daju lahko prepinat casove obdobia v top artists&tracks, teda aspon u mna sa cez to da velmi pekne pozorovat hudobny vyvoj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 23:52 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
To sa ti ako podarilo? Pozeral som na tie tagy a napriklad radiohead nema iba indie, ale aj alternative rock a tak, tie by do OMI tiez malo ratat, nie?
|
Jasné, šak mal by sopm tam mať blues, folk, classical, OST a ešte neviemčo. Ono to bude asi v tom, že kalkulácia OMI sa mi robila dnes presne, keď lastfmko menilo design....soudruzi v NDR asi někde udělali chybu
//inak super vec, čo sa musí uznať je real-time zapisovanie trackov do chartov. Už netreba čakať týždeň... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 679 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2008, 1:14 Predmet: |
|
|
| teraz ma napadlo ze ta mohli dat lyrics pesniciek lebo so uz videla aj take ze description pesnicky tak aspon by som nemusela hladat po webe |
|
| Návrat hore |
|
 |
kupo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 724
Zaslal: 18 Júl 2008, 11:26 Predmet: |
|
|
| Alofok napísal: |
vsak si odpocitaj songy hehe....
No uz mi to funguje a mozem povedat....dokazem si zvyknut. Je to tam vsetko pokope akurat ze je tam funkcia : Recent activity.. To je dobre spehovanie
Ale co som si vsimla a musim pochvalit ze Shoutbox je rozsiahlejsi
A ked som klikla na nejaku pesnicku tak sa mi tam vypisalo ze kolko krat som ju uz pocuvala. Sialene  |
Recent activity sa da vypnut: http://www.last.fm/settings/inboxoptions
btw: nevie niekto na co je tato karta ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14332 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2008, 14:05 Predmet: |
|
|
kupo: Vyzera, ze to bude urcene zrejme pre ine aplikacie, ktore budu moct citat udaje s last.fm, zrejme nieco na sposob API/XML. Trebalo by pohladat niekde u nich na fore, snad sa to tam spominalo.
Nevie niekto, ci je mozne upravit skupinu, ktora mi hrala??? Pretoze tam mam Elan bez dlzna, no je to oznacena ako daka americka spevacka alebo nieco take a potom tam mam Elán s dlznom, co je oznacene ako slovenska kapela. A rad by som ten Elan bez dlzna priradil k tomu s dlznom. Je nieco take mozne??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|