|
|
|
| Autor |
Správa |
kupo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 743
|
| Návrat hore |
|
 |
Curuj Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 804 Bydlisko: Laugaricio Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 20:54 Predmet: |
|
|
kupo: už to nejako nefunguje
velmi sa to neprejavilo. ak vôbec. zatial som si nič nevšimol
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1925 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 21:36 Predmet: |
|
|
mne to ide stále
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 2040 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2008, 17:49 Predmet: |
|
|
| hm, zmena dizajnu, ok... aj tak tam casto nechodim, a mate pravdu, ze predtym to bolo prehladnejsie... ale co...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 684 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2008, 18:08 Predmet: |
|
|
Moja kamaratka ma problem ze ked sa jej scrobble pesnicka, neukaze sa jej v Recently Listened. Ukaze sa jej ze ''listening now'' ale to je vsetko a zmizne.
Desi ma to a ju tiez!
Hovori ze ich normalne pocuvala cele, aj tagy ma vyplnene spravne. Stalo sa to tu uz dakomu?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1925 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2008, 18:20 Predmet: |
|
|
| Alofok napísal: |
Moja kamaratka ma problem ze ked sa jej scrobble pesnicka, neukaze sa jej v Recently Listened. Ukaze sa jej ze ''listening now'' ale to je vsetko a zmizne.
Desi ma to a ju tiez!
Hovori ze ich normalne pocuvala cele, aj tagy ma vyplnene spravne. Stalo sa to tu uz dakomu? |
jasné..mne sa to raz za čas spraví..Ale po dákej 1hodine a viac tam nabehnú všetky pesničky čo počúvala
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 684 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 24 Aug 2008, 15:04 Predmet: |
|
|
Teraz sa jej pise ze : Last FM cannot authorise any scrobbling... A ze si ma checknut datum a cas v pocitaci lebo ze tam nieco nesedi.
Datum ma spravny aj cas ma dobre nastaveny. Co do pekla to je?!
/ Ja ju zabijem Mala tam nastaveny september......(asi sa uz nevie dockat skoly)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 1124 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2008, 0:44 Predmet: |
|
|
| Ako sa dajú na last.fm zmeniť tagy určitej skupiny, resp. pridať nová skupina, keď je tam už skupina s takým istým názvom. Konkrétne myslím slovenskú a poľskú Formu...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14689 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2008, 1:39 Predmet: |
|
|
| Sagittarius: To by aj mna zaujimalo, napriklad Elan a Elán (Elan je daka spevacka a to druhe slovenska skupina) alebo tiez Kabat a Kabát berie odlisne...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1304 Bydlisko: R.I.P. Paul Newman... Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2008, 2:48 Predmet: |
|
|
| hm, dnes zasa pomenili mierne dizajn niektorych detailov...ale aspon scrobbler konecne funguje tak, ako ma a posiela aj tracky odohrate pocas offline modu...doteraz mi to nerobil...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kupo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 743
Zaslal: 18 Sep 2008, 11:48 Predmet: |
|
|
| Sagittarius napísal: |
| Ako sa dajú na last.fm zmeniť tagy určitej skupiny, resp. pridať nová skupina, keď je tam už skupina s takým istým názvom. Konkrétne myslím slovenskú a poľskú Formu... |
novu skupinu zaregistujes tu: http://musicmanager.last.fm/register?accountType=artist ale neviem co to spravi ked tam bude uz raz pouzity nazov
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|