Moja kamaratka ma problem ze ked sa jej scrobble pesnicka, neukaze sa jej v Recently Listened. Ukaze sa jej ze ''listening now'' ale to je vsetko a zmizne.
Desi ma to a ju tiez!
Hovori ze ich normalne pocuvala cele, aj tagy ma vyplnene spravne. Stalo sa to tu uz dakomu?
Alofok napísal:Moja kamaratka ma problem ze ked sa jej scrobble pesnicka, neukaze sa jej v Recently Listened. Ukaze sa jej ze ''listening now'' ale to je vsetko a zmizne.
Desi ma to a ju tiez!
Hovori ze ich normalne pocuvala cele, aj tagy ma vyplnene spravne. Stalo sa to tu uz dakomu?
jasné..mne sa to raz za čas spraví..Ale po dákej 1hodine a viac tam nabehnú všetky pesničky čo počúvala
Teraz sa jej pise ze : Last FM cannot authorise any scrobbling... A ze si ma checknut datum a cas v pocitaci lebo ze tam nieco nesedi.
Datum ma spravny aj cas ma dobre nastaveny. Co do pekla to je?!
/ Ja ju zabijem Mala tam nastaveny september......(asi sa uz nevie dockat skoly)
Ako sa dajú na last.fm zmeniť tagy určitej skupiny, resp. pridať nová skupina, keď je tam už skupina s takým istým názvom. Konkrétne myslím slovenskú a poľskú Formu...
Sagittarius: To by aj mna zaujimalo, napriklad Elan a Elán (Elan je daka spevacka a to druhe slovenska skupina) alebo tiez Kabat a Kabát berie odlisne...
hm, dnes zasa pomenili mierne dizajn niektorych detailov...ale aspon scrobbler konecne funguje tak, ako ma a posiela aj tracky odohrate pocas offline modu...doteraz mi to nerobil...
Sagittarius napísal:Ako sa dajú na last.fm zmeniť tagy určitej skupiny, resp. pridať nová skupina, keď je tam už skupina s takým istým názvom. Konkrétne myslím slovenskú a poľskú Formu...
Lord_3D napísal:Neviem čím to je ale od včera mi akosi nescrobluje tracky Pritom ich audioscrobbler for winamp ( 1.9 ) údajne odošle..
predpokladam, ze restartovat scrobbler aj pc si uz skusal. Podla mna sa ti to tam skor ci neskor objavi, mne sa to stavalo v minulosti pomerne casto, ale potom sa tam skladby z nicoho nic zaradili vtedy, ked som ich najmenej cakal...
Samozrejme celý PC som resetol od vtedy.
No nechám tomu čas, lebo posledný track je "Yesterday 3:44pm" a odvtedy som počul minimálne 100songov. Uvidíme..
Lord_3D napísal:Samozrejme celý PC som resetol od vtedy.
No nechám tomu čas, lebo posledný track je "Yesterday 3:44pm" a odvtedy som počul minimálne 100songov. Uvidíme..
hehe, no mne to spravilo tak, ze som pocuval nieco tusim rano o 8am a z nicoho nic mi medzi skladbu hranu o 7:50AM a 7:56 AM strcilo asi 50 veci z dvoch dni dozadu Takze Last.fm ma uz asi nevie fakt nicim prekvapit...
no je to hlavne o tom tagovani, pri niektorych pesničkach aj ked vyzera dobre otagovane sa ukaže ,že niesu a potom ich scrobbler nescrobbluje, stale ak staihnem nový album a si ho pustim tak, stale skontrolujem či mi to scrobbluje, ale stavali si aj pripady ked kvoli nedostupnosti servra sa pesničky nescrobblovali, a v tomto prípade ostavali v scrobbleri.