_www_ napísal:scrobluje tu niekto na last.fm aj pomocou nejakeho mp3 playera?
viem ze ipod by to mal podporovat ale druhe uz neviem
iPodu sa to teda moc nechce. Hoci mi pri instalacii scrobblera vypisalo, ze iPhone detected a ze sa bude z neho automaticky scrobblovat, mne osobne to nefunguje. Existuje zopar aplikacii, ktore to robia a aj to funguje, ale su mizerne a ich schopnosti su obmedzene. Ine mp3 playery to tiez vedia, napriklad taky Creative. iRiver to zatial nevie.
_www_ napísal:scrobluje tu niekto na last.fm aj pomocou nejakeho mp3 playera?
viem ze ipod by to mal podporovat ale druhe uz neviem
ked maš synchronizovanu knižnicu itunes s ipodom, tak ti to v pohode po každom napojeni ipodu a spusteni itunes zaznamena songy, ktore si počuval a opyta sa ťa, či ich chceš scrobnuť.. a ak maš samozrejme last.fm plugin nainštalovany aj do itunes
ja som skúšal znovu scrobblovať cez iTunes, používam aplikácie ShareTunes, iScrobble Pro a TuTuneMe a ani jedna z nich nescrobbla ani jednu skladbu. Takže ja osobne to už s iPhone vzdávam...
lenže tento štyl profilu si robia umelci sami, ktori produkuju hudbu kedže maju na vytvoreny profil aj administratorske prava, môžu pridať official photo a full skladby na stiahnutie a pod. lepši je spôsob, ktory poradil "žeby?"
Mám otázku,
Nakoľko budem pár dní bez internetu a určite budem cez tú dobu počúvať hudbu na pc, bol by som rád keby sa mi po následnom pripojení online na internet aj na last.fm ''započítali'' pesničky, ktoré som počas doby bez internetu počúval. Nevie niekto ako to docieliť?
Vo winampe som zapal aby sa mi scrobblovali pesničky tam, ale ako to potom dostanem na last.fm?
neviem ako winamp, ale mne si foobar ukladá do medzipamäte, čo som počúval a snaží sa pripojiť k lastku. ked sa mu nepodarí, odloží a skúsi neskôr. a ked sa pripojím na net, tak sa napojí a scrobne to všetko