|
|
|
| Autor |
Správa |
Toy M@ch!n3 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 2740 Bydlisko: ctf_martin Karma: 
|
Zaslal: 19 Júl 2006, 12:47 Predmet: |
|
|
thnx  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2262 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 19 Júl 2006, 21:34 Predmet: |
|
|
| Nahodou som sa isiel mrknut na moj profil a zistil som, ze mi nepridava pesnicky. To sa stavalo castejsie, nachyta si ich do log foboru a potom ich posle, to je v pohode, lenze ked som sa siel pozriet do nastaveni, pozeram a plugin zmizol. Tak som ho nainstaloval este raz a teraz ich neposiela aj tak, aspon ich zachytava ten log file, tak dufam, ze ich niekedy odosle... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14350 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2006, 0:47 Predmet: |
|
|
| Obcas sa stane, ze maju pretazeny server a nejde uploadovat, takze to ulozi do cache a potom to vsetko posle - raz som mal tak v cache cez 150 pesniciek. Nahod este raz ten plugin, vypln meno a heslo a uvidis... |
|
| Návrat hore |
|
 |
LLucia Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 510 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2006, 20:50 Predmet: |
|
|
Najskôr vďaka všetkým ktorí mi pomohli odhlasovať obrázky Lučeniča
Ak si nájdete čas, helfnite mi prosím aj so Štroffekom:
http://www.last.fm/music/Ivan+Stroffek/+images
Ďakujem za ochotu
Edit: Super už je to tam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 424 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 18 Aug 2006, 20:42 Predmet: |
|
|
inak
| Kód: |
| http://www.last.fm/user/bax89/ |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 377 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 19 Aug 2006, 15:12 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| mea culpa, myslel som ze je to ten plugin. V prilohe mas ten plugin |
dakujem pekne, pomohlo mi to vyriesit problem, ked sa ani po tyzdni neukazovali ziadne pesnicky co som pocuval vo Winampe. Povodne som pouzil original soft+plugin zo stranok a bolo to nanic, skusal som rozne nastavenia i verzie Winampu, ale az tvoj post mi pomohol. este raz vdaka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zvonenie33 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 491 Bydlisko: Neser tigra kym nesmrdi. Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mark2BT Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 198 Bydlisko: Velky Krtis City Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 19:26 Predmet: |
|
|
| http://last.fm/user/MarcusBT |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Skatman Novice

Stav:  Založený: 18.08.2006 Príspevky: 8 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Aug 2006, 18:18 Predmet: |
|
|
No tak som to skusil a vyzera to braburne_!
Este to poriadne neovladam ale fakt Supper_!
| http://last.fm/user/Vendzi |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lofffoooo Amateur

Stav:  Založený: 18.08.2006 Príspevky: 19 Bydlisko: SVK-BA 
|
Zaslal: 28 Aug 2006, 18:18 Predmet: |
|
|
fakt brutalna stranka.... ...
| http://www.last.fm/user/Lofffoooo/ |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5926 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 28 Aug 2006, 18:49 Predmet: |
|
|
| will.i.am napísal: |
| Nahodou som sa isiel mrknut na moj profil a zistil som, ze mi nepridava pesnicky. To sa stavalo castejsie, nachyta si ich do log foboru a potom ich posle, to je v pohode, lenze ked som sa siel pozriet do nastaveni, pozeram a plugin zmizol. Tak som ho nainstaloval este raz a teraz ich neposiela aj tak, aspon ich zachytava ten log file, tak dufam, ze ich niekedy odosle... |
toto zacalo robit aj mne, skusal som reinstall toho pluginu, ale neuspesne, takze teraz mam uz ten ich program a nestazujem si.
Niekto tu na neho nadaval, ale 12MB RAM v dnesnej dobe nie je tak vela, takze to som ochotny obetovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

|
Zaslal: 29 Aug 2006, 9:48 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
toto zacalo robit aj mne, skusal som reinstall toho pluginu, ale neuspesne, takze teraz mam uz ten ich program a nestazujem si.
Niekto tu na neho nadaval, ale 12MB RAM v dnesnej dobe nie je tak vela, takze to som ochotny obetovat  |
kym bude fungovatten plugin tak nic instalovat nebudem. a na to ze to v podstate ma len zbierat informacie o pesnickach co pocuvas je 12MB dost...
Inak myli by dat na vyber ci si checes stiahnut plugin, alebo cely program. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5926 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2006, 13:34 Predmet: |
|
|
kym bude fungovatten plugin tak nic instalovat nebudem. a na to ze to v podstate ma len zbierat informacie o pesnickach co pocuvas je 12MB dost...
Inak myli by dat na vyber ci si checes stiahnut plugin, alebo cely program. |
to mas pravdu, ja som ho tiez neinstaloval kym isiel plugin, ale tomu sa nechcelo po chvili spolupracovat s mojim winampom surround edition. A ten ich program berie vacsinou tak okolo 2-5 MB pamate, 12 je najviac co som videl. Ale ma vyhodu, ze sa pesnicka da otagovat rovno v nom, lebo kym to bolo treba robit na ich stranke, tak sa mi do toho samozrejme nechcelo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

|
Zaslal: 30 Aug 2006, 18:11 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
to mas pravdu, ja som ho tiez neinstaloval kym isiel plugin, ale tomu sa nechcelo po chvili spolupracovat s mojim winampom surround edition. A ten ich program berie vacsinou tak okolo 2-5 MB pamate, 12 je najviac co som videl. Ale ma vyhodu, ze sa pesnicka da otagovat rovno v nom, lebo kym to bolo treba robit na ich stranke, tak sa mi do toho samozrejme nechcelo  |
A co to este obsahuje? A ako to vlastne funguje? Mozno by som do toho siel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

|
Zaslal: 30 Aug 2006, 21:58 Predmet: |
|
|
| A co to este obsahuje? A ako to vlastne funguje? Mozno by som do toho siel... |
len nainstalujes, hodi sa ti do tray a sam vytahuje nazvy hranych pesniciek z winampu alebo media playera. Ked ho otvoris, tak ti ukaze podrobnosti o pesnicke a interpretovi. Mozes si pesnicku oznacit ako oblubenu, otagovat ju alebo jej dat ban
Je tam aj nieco s radiami, ale to som neskusal. Este tam mas zoznam naposledy uploadnutych pesniciek, priatelov a susedov. Niektore funkcie su blokovane a spomunaju tam aj pluginy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|