take funkcie tam nepouzivam, ale bude to asi tym, ze kedze tam nemozu pustat pesnicky s autirskymi pravami, hraju kapelu ktorej hudba je volne siritelna a samozrejme podobna...
alebo sa mylim?
to iste som si myslel aj ja ale minule sa mi stala taka haluz...davam hladat dimmu borgir..najde..dam play...zacne hrat nejaka sracka...ok vypinam a davam hladat cradle of filth....a co ze mi nepusti ako "similar to cradle of filth"??no predsa DIMMU BORGIR...fakt paradox...
ale uz viac krat sa mi stalo ze mi pustilo kapely na ktore 100pro nemaju autorske prava..Iron Maiden,Atreyu,Deathrone...fakt zaujmave..dakto skuste poradit
ono ani nejde o autorske prava, ale o to za ktoru hudbu su ochotni zaplatit. Lebo pustat nieco cez internet nie je len tak Bohuzial sa s tym treba zmierit, oni nie su povinni skladovat a platit za vsetky mozne pesnicky co ludia pocuvaju.
Som pripojeny na intraku cez siet na net a a ten plugin mi neposiela pesnicky na server. ako je to mozne, myslim ze prxy server nemaju, inak by na to upozornili...
//Edit: asi mali chybu na serveri, lebo ani doma mi to neslo, teraz t ide v pohode...
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre