Ahojte,
rozhodujem sa kúpiť jednu z týchto konzolí len neviem, ktorá je lepšia po finančnej stránke to je jedno len ma zaujíma aké sú výhody a nevýhody oboch a podobne môžete poradiť ?
Vopred ďakujem.
XboX alebo PS 3 ?
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Hej hej takú tému som tu videl prezrel som si ju celú a je už 6 mesiacov stará ... tak by ma zajímalo či sa dajú už "cracknuť" hry na PS 3 čo na XboX nerobí najmenší problém, ktorá konzola je lepšia v grafike aby bol parádny pôžitok z hrania.
Pozrel som si video na YouTube ( a ešte prečítal pár iných diskusii ale stále neviem určiť čo by bolo lepšie keďže som ešte nikdy nemal ani PS ani XboX ...
Pozrel som si video na YouTube ( a ešte prečítal pár iných diskusii ale stále neviem určiť čo by bolo lepšie keďže som ešte nikdy nemal ani PS ani XboX ...
takto, ja mam xbox a som spokojny len sa trosku kazia, ps3 ma urcite vacsi potencial hry su tam takmer rovnake len par je odlisnych co sa tyka platformy. PS3 uz moze vyuzivat blu ray takze do buducnosti je urcite lepsia takisto teraz ma o nieco malo lepsiu grafiku oproti xboxu ale fakt len o malo a skoro to ani nerozoznat, ja odporucam PS3 ale na druhu stranu ked sa budu vyrabat hry na blue ray tak xbox urcite vyvinie novu konzolu lepsiu ako PS3 co to bude tiez podporovat + starsie xbox tituly, tod vse ja odporucam PS3
co sa tyka crackovania fakt neviem neskusal som hovoril som o orig.