|
|
|
| Autor |
Správa |
mateu Medium Star

Stav:  Založený: 05.11.2005 Príspevky: 411 Bydlisko: tu Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 23:02 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
trosku OT ale nech vedia buduci vysokoskolaci.
uplne suhlasim. zasnem ako mozu tak nahle takto zlavit. nepoviem keby to bol postupny proces, ale z roka na rok zrusili predmety na ktory dost ludi vyletelo. Sme jedina elektrotechnicka skola ktora nebude mat !elektricke merania! ja uz neviem co ich chcu ucit.
vidim to tak ze predmety sa budu pekne opakovat, len sa budu stale inak volat... |
a mozem sa spytat na ktorej si skole, ty,? |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1705 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2006, 1:19 Predmet: |
|
|
Matfyz is the way...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1495
Zaslal: 17 Nov 2006, 1:30 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
bol som na osemrocnom gympli a siel som na elektrotechniku v KE. Ako gymnazista budes mat vyhodu v matike a fyzike. V elektro. predmetoch budu mat vyhodu zase priemyslovaci.
No potom co zmenili studijny program na tuke, tam nemas co nezvladnut... Odpadla tam analyza 2 a ine ozaj dobre predmety....
zbytocne sa rozculovat |
Ak sa smiem spytat, tak na ktory odbor chodis a v ktorom si rocniku?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1297 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2006, 13:52 Predmet: |
|
|
| nece sa mi citat cela diskusia ale v pohode mozes ist bohuzial VS na slovensku su stavane pre gymnazistov nie pre technikov ja chodim na STU vlani na Fei teraz na Sjf tu na Sjf je to odaco vyrovnanejsie proste prisposobene aby s tech skol zvladaly a s gymnazia sa nenudily ale na FEi bol system technici nechapaly nic nikto im nepomohol a gymnazistom na technickych predmetoch sme musely pomahat furt na prikaz cviciacich taze ako gymnazista ked sa troska zaujimas o techniku tak neni problem ale najpr si chod na danu skolu na DOD a v pohode sa suchni na daku prednasku ci ta to bude bavit ucit sa a pocuvat to aspon 3 roky kym budes BC potom je to uz v pohodke |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 18 Nov 2006, 15:10 Predmet: |
|
|
podla mna ked si gymplista tak na vysku ist proste musis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2047
Zaslal: 18 Nov 2006, 15:17 Predmet: |
|
|
na vysokej skole ti stredna pomoze len maloco.. menovite matika prvy, druhy semester, potom sa beru uz nove veci a tie teda ides od nuly...
takze kludne, nestresej, mozes ist s hocijakej strednej na hociktoru vysku, hlavne je, aby ta vybrana vyska bavila, potom sa to ucis s ovela vacsou pohodou a az tak ti nevadie tie 1000 stranove ucebnice:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|