|
| Autor |
Správa |
mateu Medium Star

Stav:  Založený: 05.11.2005 Príspevky: 411 Bydlisko: tu Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 13:23 Predmet: Z gymn. na vysku?! |
|
|
je tu niekto taky co chodil na 8 rocne gymn. a potom isiel na vysku technicku?
da sa to zvladnut lebo n agympli ta na techniku vôbec nepripravia, da sa to zvladnut?
dakujem za vase postrehy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 13:44 Predmet: Re: Z gymn. na vysku?! |
|
|
| mateu napísal: |
je tu niekto taky co chodil na 8 rocne gymn. a potom isiel na vysku technicku?
da sa to zvladnut lebo n agympli ta na techniku vôbec nepripravia, da sa to zvladnut?
dakujem za vase postrehy... |
No pokial viem, tak na 8 rocnom gympli by ta mali pripravit na vsetko.. Ak si dobry z matiky a fyziky, zmaturujes dobre z toho, tak podla mna nebude problem.. A na aky odbor sa hlasis ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mateu Medium Star

|
Zaslal: 13 Nov 2006, 13:46 Predmet: Re: Z gymn. na vysku?! |
|
|
| r4wMUnt34q napísal: |
| No pokial viem, tak na 8 rocnom gympli by ta mali pripravit na vsetko.. Ak si dobry z matiky a fyziky, zmaturujes dobre z toho, tak podla mna nebude problem.. A na aky odbor sa hlasis ? |
ja este neviem ale isiel by som na elektrotechniku to ma taha a laka a asi aj by ma to bavilo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 13:58 Predmet: Re: Z gymn. na vysku?! |
|
|
| mateu napísal: |
| ja este neviem ale isiel by som na elektrotechniku to ma taha a laka a asi aj by ma to bavilo. |
Laka je jedna vec a bavi druha.. Mna kedysi lakalo pravo a ekonomia, ale dnes viem, ze by som sa pri tom strasne nudil.. Sak ked vies dobre matiku a fyziku tak nebude problem.. Si zisti z coho su prijmacky a to sa uc.. Mal by si ist z mat alebo fyz na A, ale neviem ake su kde podmienky.. Na internete vacsinou vsetko je.. Nic v zlom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4731
Zaslal: 13 Nov 2006, 14:41 Predmet: |
|
|
bol som na osemrocnom gympli a siel som na elektrotechniku v KE. Ako gymnazista budes mat vyhodu v matike a fyzike. V elektro. predmetoch budu mat vyhodu zase priemyslovaci.
No potom co zmenili studijny program na tuke, tam nemas co nezvladnut... Odpadla tam analyza 2 a ine ozaj dobre predmety....
zbytocne sa rozculovat |
|
| Návrat hore |
|
 |
mateu Medium Star

|
Zaslal: 13 Nov 2006, 14:49 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
bol som na osemrocnom gympli a siel som na elektrotechniku v KE. Ako gymnazista budes mat vyhodu v matike a fyzike. V elektro. predmetoch budu mat vyhodu zase priemyslovaci.
No potom co zmenili studijny program na tuke, tam nemas co nezvladnut... Odpadla tam analyza 2 a ine ozaj dobre predmety....
zbytocne sa rozculovat |
ok dikes. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2637 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 14:54 Predmet: |
|
|
| zalezi ake mas zameranie na gymnaziu, ja som mal biologia-chemia, ale maturita z tychto predmetov nebola povinna, takze som siel z gymnazia na informatiku, ale nasledne o rok radsej na ekonomiku |
|
| Návrat hore |
|
 |
mateu Medium Star

|
Zaslal: 13 Nov 2006, 15:00 Predmet: |
|
|
| sundevil napísal: |
| zalezi ake mas zameranie na gymnaziu, ja som mal biologia-chemia, ale maturita z tychto predmetov nebola povinna, takze som siel z gymnazia na informatiku, ale nasledne o rok radsej na ekonomiku |
ja mam jazykove gymn. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomPD Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 484 Bydlisko: PD-city [22 r.] Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 15:54 Predmet: |
|
|
Ja mam sice "iba" 4-rocne gymnazium, ale so zameranim na informatiku a momentalne som na FIT VUT v Brne. Nehovorim ze je to prechadzka ruzovou zahradou ale zvladnut sa to da. Tak ako povedal mastermind gymnazisti vyhoda v matike a fyzike a z priemysloviek vyhoda v elektro predmetoch, ale nie je to az take priepastne...
Good Luck |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2827 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 15:58 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
zbytocne sa rozculovat |
Aj u nas menili program...uz na nas na inzinierstve vravia aki sme "sprosti", som zvedavy, co budu vraviet na tych po nas, co maju takmer zo vsetkeho o 50% menej To co bude za inzinierov
inak zdielam nazor, gympel je aj na technike skor vyhoda jak nevyhoda |
|
| Návrat hore |
|
 |
mateu Medium Star

|
Zaslal: 13 Nov 2006, 15:59 Predmet: |
|
|
| tomPD napísal: |
Ja mam sice "iba" 4-rocne gymnazium, ale so zameranim na informatiku a momentalne som na FIT VUT v Brne. Nehovorim ze je to prechadzka ruzovou zahradou ale zvladnut sa to da. Tak ako povedal mastermind gymnazisti vyhoda v matike a fyzike a z priemysloviek vyhoda v elektro predmetoch, ale nie je to az take priepastne...
Good Luck |
oki dakujem vsetkym takze uz len zmaturovat dat si prihlasku a spravit skusky hehe
este tak maturitne temy mat xi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rubiki Star

Stav:  Založený: 03.03.2005 Príspevky: 543
Zaslal: 13 Nov 2006, 21:16 Predmet: |
|
|
| Pac na vyskach sa ide z odboru od zaciatku a najtazsie su na zaciatku len Matika a Fyzika ktore gymnazista ovlada dobre tak problem nemas. Ale rataj s tym ze elektrotechniku sa budes ucit teda dost. Taky priemyslovak z elektrotechnickej skoly mal elektrotechniku a elektorniku a podobne predmety 4roky a ty ani jeden, cize je dobre navzajom si potom pomahat a si bez problemov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4731
Zaslal: 13 Nov 2006, 21:21 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
Aj u nas menili program...uz na nas na inzinierstve vravia aki sme "sprosti", som zvedavy, co budu vraviet na tych po nas, co maju takmer zo vsetkeho o 50% menej To co bude za inzinierov
inak zdielam nazor, gympel je aj na technike skor vyhoda jak nevyhoda |
trosku OT ale nech vedia buduci vysokoskolaci.
uplne suhlasim. zasnem ako mozu tak nahle takto zlavit. nepoviem keby to bol postupny proces, ale z roka na rok zrusili predmety na ktory dost ludi vyletelo. Sme jedina elektrotechnicka skola ktora nebude mat !elektricke merania! ja uz neviem co ich chcu ucit.
vidim to tak ze predmety sa budu pekne opakovat, len sa budu stale inak volat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1498 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 22:18 Predmet: |
|
|
| ja som teraz na osemrocnom gympli a koncim o rok... aj ked ja nechcem ist na techniku ale vidim ze spoluziaci ktorych to bavi a chcu sa tomu venovat tak nemaju problem v matike, fyzike... a to su take hlavne technicke veci vacsinou takze myslim ze by nemal byt problem... ved gymnazium je o tom ze by si mal byt teoreticky schopny dostat sa vsade a myslim ze to aj tak je.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
marcus-16 Medium Star

Stav:  Založený: 30.03.2006 Príspevky: 386
Zaslal: 13 Nov 2006, 22:22 Predmet: |
|
|
| nemyslim si, ze sa da hovorit o vyhodach ci nevyhodach..akurt budu pre teba lahsie prijmacky(koli tej matike/fyzike)..ale na skole ste si uz rovny a ked sa nebudes poriadne ucit, vedomosti z gympla ti nepomozu.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|