Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Z gymn. na vysku?!
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
mateu
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 05.11.2005

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 13:23    Predmet: Z gymn. na vysku?! Odpovedať s citátom  

je tu niekto taky co chodil na 8 rocne gymn. a potom isiel na vysku technicku?
da sa to zvladnut lebo n agympli ta na techniku vôbec nepripravia, da sa to zvladnut?
dakujem za vase postrehy...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
r4wMUnt34q
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 13:44    Predmet: Re: Z gymn. na vysku?! Odpovedať s citátom  

mateu napísal:
je tu niekto taky co chodil na 8 rocne gymn. a potom isiel na vysku technicku?
da sa to zvladnut lebo n agympli ta na techniku vôbec nepripravia, da sa to zvladnut?
dakujem za vase postrehy...
No pokial viem, tak na 8 rocnom gympli by ta mali pripravit na vsetko.. Ak si dobry z matiky a fyziky, zmaturujes dobre z toho, tak podla mna nebude problem.. A na aky odbor sa hlasis ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
mateu
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 13:46    Predmet: Re: Z gymn. na vysku?! Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
No pokial viem, tak na 8 rocnom gympli by ta mali pripravit na vsetko.. Ak si dobry z matiky a fyziky, zmaturujes dobre z toho, tak podla mna nebude problem.. A na aky odbor sa hlasis ?

ja este neviem ale isiel by som na elektrotechniku to ma taha a laka a asi aj by ma to bavilo.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
r4wMUnt34q
Star
Star

Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 13:58    Predmet: Re: Z gymn. na vysku?! Odpovedať s citátom  

mateu napísal:
ja este neviem ale isiel by som na elektrotechniku to ma taha a laka a asi aj by ma to bavilo.
Laka je jedna vec a bavi druha.. Mna kedysi lakalo pravo a ekonomia, ale dnes viem, ze by som sa pri tom strasne nudil.. Sak ked vies dobre matiku a fyziku tak nebude problem.. Si zisti z coho su prijmacky a to sa uc.. Mal by si ist z mat alebo fyz na A, ale neviem ake su kde podmienky.. Na internete vacsinou vsetko je.. Googluj Nic v zlom Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 14:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

bol som na osemrocnom gympli a siel som na elektrotechniku v KE. Ako gymnazista budes mat vyhodu v matike a fyzike. V elektro. predmetoch budu mat vyhodu zase priemyslovaci.
No potom co zmenili studijny program na tuke, tam nemas co nezvladnut... Odpadla tam analyza 2 a ine ozaj dobre predmety....
zbytocne sa rozculovat
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mateu
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 14:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:
bol som na osemrocnom gympli a siel som na elektrotechniku v KE. Ako gymnazista budes mat vyhodu v matike a fyzike. V elektro. predmetoch budu mat vyhodu zase priemyslovaci.
No potom co zmenili studijny program na tuke, tam nemas co nezvladnut... Odpadla tam analyza 2 a ine ozaj dobre predmety....
zbytocne sa rozculovat

ok dikes.
Návrat hore
sundevil
VIP
VIP

Stav: Prihlásený
Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 14:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

zalezi ake mas zameranie na gymnaziu, ja som mal biologia-chemia, ale maturita z tychto predmetov nebola povinna, takze som siel z gymnazia na informatiku, ale nasledne o rok radsej na ekonomiku
Návrat hore
mateu
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 15:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

sundevil napísal:
zalezi ake mas zameranie na gymnaziu, ja som mal biologia-chemia, ale maturita z tychto predmetov nebola povinna, takze som siel z gymnazia na informatiku, ale nasledne o rok radsej na ekonomiku

ja mam jazykove gymn.
Návrat hore
tomPD
Medium Star
Medium Star

Založený: 17.10.2005

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 15:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mam sice "iba" 4-rocne gymnazium, ale so zameranim na informatiku a momentalne som na FIT VUT v Brne. Nehovorim ze je to prechadzka ruzovou zahradou ale zvladnut sa to da. Tak ako povedal mastermind gymnazisti vyhoda v matike a fyzike a z priemysloviek vyhoda v elektro predmetoch, ale nie je to az take priepastne...Wink
Good Luck
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 15:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:

zbytocne sa rozculovat

Aj u nas menili program...uz na nas na inzinierstve vravia aki sme "sprosti", som zvedavy, co budu vraviet na tych po nas, co maju takmer zo vsetkeho o 50% menej Laughing To co bude za inzinierov
inak zdielam nazor, gympel je aj na technike skor vyhoda jak nevyhoda
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mateu
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 15:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

tomPD napísal:
Ja mam sice "iba" 4-rocne gymnazium, ale so zameranim na informatiku a momentalne som na FIT VUT v Brne. Nehovorim ze je to prechadzka ruzovou zahradou ale zvladnut sa to da. Tak ako povedal mastermind gymnazisti vyhoda v matike a fyzike a z priemysloviek vyhoda v elektro predmetoch, ale nie je to az take priepastne...Wink
Good Luck

oki dakujem vsetkym takze uz len zmaturovat dat si prihlasku a spravit skusky hehe

este tak maturitne temy mat xi.
Návrat hore
Rubiki
Star
Star

Založený: 03.03.2005

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 21:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pac na vyskach sa ide z odboru od zaciatku a najtazsie su na zaciatku len Matika a Fyzika ktore gymnazista ovlada dobre tak problem nemas. Ale rataj s tym ze elektrotechniku sa budes ucit teda dost. Taky priemyslovak z elektrotechnickej skoly mal elektrotechniku a elektorniku a podobne predmety 4roky a ty ani jeden, cize je dobre navzajom si potom pomahat a si bez problemov.
Návrat hore
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Holubar napísal:
Aj u nas menili program...uz na nas na inzinierstve vravia aki sme "sprosti", som zvedavy, co budu vraviet na tych po nas, co maju takmer zo vsetkeho o 50% menej Laughing To co bude za inzinierov
inak zdielam nazor, gympel je aj na technike skor vyhoda jak nevyhoda
trosku OT ale nech vedia buduci vysokoskolaci.
uplne suhlasim. zasnem ako mozu tak nahle takto zlavit. nepoviem keby to bol postupny proces, ale z roka na rok zrusili predmety na ktory dost ludi vyletelo. Sme jedina elektrotechnicka skola ktora nebude mat !elektricke merania! ja uz neviem co ich chcu ucit.
vidim to tak ze predmety sa budu pekne opakovat, len sa budu stale inak volat...
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 22:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som teraz na osemrocnom gympli a koncim o rok... aj ked ja nechcem ist na techniku ale vidim ze spoluziaci ktorych to bavi a chcu sa tomu venovat tak nemaju problem v matike, fyzike... a to su take hlavne technicke veci vacsinou takze myslim ze by nemal byt problem... ved gymnazium je o tom ze by si mal byt teoreticky schopny dostat sa vsade a myslim ze to aj tak je..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
marcus-16
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.03.2006

PríspevokZaslal: 13 Nov 2006, 22:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

nemyslim si, ze sa da hovorit o vyhodach ci nevyhodach..akurt budu pre teba lahsie prijmacky(koli tej matike/fyzike)..ale na skole ste si uz rovny a ked sa nebudes poriadne ucit, vedomosti z gympla ti nepomozu..
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: