|
|
|
| Za akeho uzivatela PC sa povazujete? |
| 00-15% |
|
3% |
[ 4 ] |
| 16-30% |
|
2% |
[ 3 ] |
| 31-46% |
|
13% |
[ 16 ] |
| 47-60% |
|
15% |
[ 18 ] |
| 61-75% |
|
31% |
[ 38 ] |
| 76-90% |
|
21% |
[ 26 ] |
| 91-100% |
|
11% |
[ 14 ] |
|
| Celkom hlasov : 119 |
|
| Autor |
Správa |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1769 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 23:09 Predmet: |
|
|
som v tej poslednej kateogrii, studujem informatiku, takze ovladam viac programovacich jazykov, mam za sebou niekolko webov a tak...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 1:35 Predmet: |
|
|
Najskor sa vyjadrim k tej ankete, pretoze mi pride dost divna, ba az hlupa.
1. Co je tu trosku lepsie surfovanie???
2. Pisem dokumenty - tak to zvlada aj ten co sa vie len hrat alebo chattovat, nemyslim si, ze je to nejaky extra vynimocny skill. Kto nepotrebuje robit s grafikou, tak s nou predsa nerobi, no nie???
3. Spravovanie mensej domacej siete pri DHCP je nejaky problem??? Poriadok v pocitaci nemam, ale viem co kde mam a to mi staci.
4. Preco si myslis, ze defragmentacia ci cistenie PC je nejaka velka skusenost a zasluzi si to uznanie??? Niekto si radsej zaplati cloveka z PC firmy alebo mu pride kamarat nastavit veci tak, aby bezali automaticky bez zasahu. O&O Defrag bezi na pozadi a pravidelne defragmentuje, antivirak bezi rezidentne na pozadi vratane aktualizacii v tichom rezime a pri viruse neposkytuje ziadne informacie, len zakaze pripojenie..., spyware bezi tiez na pozadi s automatickymi aktualizaciami a rovnako aj operacny system sa automaticky aktualizuje a tak nie je nutny zasah uzivatela. Teraz ked mam vsetko automaticky spravene bez toho, aby som vobec vedel ze nieco take na PC mam, tak hned ziskavam vyssi skill a mozem sa zaradit uz pomaly ku 90 percentam??? BTW profesionalnu grafiku nepotrebujem, na to su ludia, ktori sa tym zivia, napr. uplink a ked nieco potrebujem a neviem to spravit, tak poprosim jeho.
5. Tvorba stranok a programovanie je pre ludi, ktorych to bavi alebo sa tym zivia. Je to podla teba potrebne na to, aby sa niekto nazval expertom??? Spravovanie fora, blogu ci stranky je zlozite, ak je pouzity redakcny system, system typu blogspot.com... alebo WYSIWYG editor???
Dik za odpovede...
Co sa tyka mna, tak vzhladom na to, ze s PC pracujem od roku 1993, zazil som MS-Dos, Win 3.1, Win 3.11, 95, 98, Me, 2000, XP, 2003, Vistu..., nejake male skusenosti s Unix/Linux..., dovolim sa povazovat v PC s kludnym svedomim za experta. Samozrejme za taketo vseobecneho, pretoze podla tvojho hodnotenia nesplnam niektore veci a to je napriklad profesionalna grafika, programovanie na vysokej urovni, pocitacove siete... Davam si 100% |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6455 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 9:12 Predmet: |
|
|
| tiež som dal poslednú možnosť, programujem v niekoľkých jazykoch, no nerobím s grafikou. A úplných 100% by to nebolo, lebo "Nic nove ma nemoze zaskocit ci prekvapit..." nie je pravda |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarobenie17 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.04.2008 Príspevky: 91 Bydlisko: localhost :D Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 12:47 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Najskor sa vyjadrim k tej ankete, pretoze mi pride dost divna, ba az hlupa.
1. Co je tu trosku lepsie surfovanie???
2. Pisem dokumenty - tak to zvlada aj ten co sa vie len hrat alebo chattovat, nemyslim si, ze je to nejaky extra vynimocny skill. Kto nepotrebuje robit s grafikou, tak s nou predsa nerobi, no nie???
3. Spravovanie mensej domacej siete pri DHCP je nejaky problem??? Poriadok v pocitaci nemam, ale viem co kde mam a to mi staci.
4. Preco si myslis, ze defragmentacia ci cistenie PC je nejaka velka skusenost a zasluzi si to uznanie??? Niekto si radsej zaplati cloveka z PC firmy alebo mu pride kamarat nastavit veci tak, aby bezali automaticky bez zasahu. O&O Defrag bezi na pozadi a pravidelne defragmentuje, antivirak bezi rezidentne na pozadi vratane aktualizacii v tichom rezime a pri viruse neposkytuje ziadne informacie, len zakaze pripojenie..., spyware bezi tiez na pozadi s automatickymi aktualizaciami a rovnako aj operacny system sa automaticky aktualizuje a tak nie je nutny zasah uzivatela. Teraz ked mam vsetko automaticky spravene bez toho, aby som vobec vedel ze nieco take na PC mam, tak hned ziskavam vyssi skill a mozem sa zaradit uz pomaly ku 90 percentam??? BTW profesionalnu grafiku nepotrebujem, na to su ludia, ktori sa tym zivia, napr. uplink a ked nieco potrebujem a neviem to spravit, tak poprosim jeho.
5. Tvorba stranok a programovanie je pre ludi, ktorych to bavi alebo sa tym zivia. Je to podla teba potrebne na to, aby sa niekto nazval expertom??? Spravovanie fora, blogu ci stranky je zlozite, ak je pouzity redakcny system, system typu blogspot.com... alebo WYSIWYG editor???
Dik za odpovede...
Co sa tyka mna, tak vzhladom na to, ze s PC pracujem od roku 1993, zazil som MS-Dos, Win 3.1, Win 3.11, 95, 98, Me, 2000, XP, 2003, Vistu..., nejake male skusenosti s Unix/Linux..., dovolim sa povazovat v PC s kludnym svedomim za experta. Samozrejme za taketo vseobecneho, pretoze podla tvojho hodnotenia nesplnam niektore veci a to je napriklad profesionalna grafika, programovanie na vysokej urovni, pocitacove siete... Davam si 100% |
prosimta kukni si aj dalsi prispevok (moj) tu v tejto teme...
v ktorom hovorim, ze danych cinnosti moze byt daleko viac... to je iba taky maly "vyber"...
A mimochodom. Vela mojich znamich nikdy necistilo alebo nedefragmentovalo PC...
Tak prosim piste sem i iba vase hodnotenie a ku ankete sa moc nevyjadrujte.. alebo.. robte ako chcete
A v prvom prispevku tejto temy je uvedene, ze pripadne mozete vymysliet vlastne hodnotenie. Cize mozete sa sami ohodnotit a vypisat veci, ktore viete a ktore naopak neviete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3554 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 14:33 Predmet: |
|
|
| Pozri, ty si to ale pospajal trochu nesuvisle, nebudem o sebe hovorit ci som expert na kompy alebo nie, no myslim ze mam v nich celkom slusny skill, aj napriek tomu ze nerobim grafiku ani neprogramujem, defragmenty alebo cistenia tiez nerobim a v kompe mam akurat taky bordel ze viem kde co je a nic viac nepotrebujem a ked dojde k tej udrzbe tak ja robim format a rychlu obnovu veci...hravam na pocitaci hry a zaoberam sa HW servisom takze ak sa pokazi komp nastupujem ja, taktiez neviem co si predstavujes pod spravou domacej siete? mam 2 pocitace ktore su v jednom swithci, strcim kabel DHCP server im prideli IP adresy a tym to konci neviem co natom chces spravovat. A o spravovani stranky to uz dnes vie kazdy, ked sa jedna o redakcny system alebo vygenerovanu stranku tak jej obsluha je absolutne jednoducha. A 100% skill nie je...pocitac ma tak vela vyuziti a kompatibilty ze nie je mozne o nom vsetko vediet. No podla mna su najvacsi experti ti ktori vedia ako pocitac funguje a co sa v nom deje, nie ten kto si doma tunuje bedne, robi drsny overclocking a kazdy polrok kupuje novu graficku kartu, taky o kompoch toho vie velmi malo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarobenie17 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.04.2008 Príspevky: 91 Bydlisko: localhost :D Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 15:56 Predmet: |
|
|
Nooo..Vsetci..
Hovorite, ze ja viem toto toto toto... No nezabudajte na to, ze niekto iny to vediet vobec nemusi!
Cize... Napriklad kamos si nevedel prepojit jeden PC s druhym... Kopa inych nevie co je to defragmentacia a komp si nevicistia nikdy. Avsak poznam aj takych, ktori sa do tychto veci dost rozumeju...
Cize, dost bolo filozofovania - teraz sa hodnotte  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 16:14 Predmet: |
|
|
| zarobenie17: To, ze tvoji kamarati nedefragmentovali disk alebo necistili PC je najaka vypovedna hodnota a dokazuje to, ze nieco vedia alebo ze nic nevedia??? Ohanat sa tymto je uplna hlupost. Takze ty vies co je defragmentacia a vycistis si PC, teda si guru a mozes si dat 100 percent. Kedze ja PC skoro vobec necistim, pretoze mam programy, ktore to robia automaticky a viacmenej do PC nic nepustia, tak mi hned pada skill a kedze ani nedefragmentujem disk, tak som lama. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 431 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 16:43 Predmet: |
|
|
pomaly sa ucim robit web stranyky,a co sa tyka ostanych veci bez problemov.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2598 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 19:53 Predmet: |
|
|
Dal som si 61-75%. Potom som si prečítal tvoj rating a síce tam by som sa zaradil asi trocha vyššie.
No 61-75% som si dal, lebo: Za PC travim vela času, je to môj koníček a v súčasnosti aj príjem financii. No vidím ešte veľkú rezervu a zdroj vedomosti. Ani zďaleka o sebe nemôžem povedať, že by ma nič nemohlo prekvapiť, pretože denno-denne sa dozvedám nové informácie zo sveta IT a medzi nimi je dosť takých, čo dokážu aj prekvapiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
xXPAINKILLERXx Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2007 Príspevky: 134 Bydlisko: <CENSORED> Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 21:15 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| No podla mna su najvacsi experti ti ktori vedia ako pocitac funguje a co sa v nom deje, nie ten kto si doma tunuje bedne, robi drsny overclocking a kazdy polrok kupuje novu graficku kartu, taky o kompoch toho vie velmi malo. |
Takze ja viem ako komp funguje, a snazim sa si komp pravidelne upgradovat. Viem toho vela o HW. A kedze si kupujem casto do kompu nove veci (VGA, MB, CPU, PPU, ATX, RAM...) tak potom som podla teba lama?! |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1514 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 22:30 Predmet: |
|
|
| xXPAINKILLERXx napísal: |
| Takze ja viem ako komp funguje, a snazim sa si komp pravidelne upgradovat. Viem toho vela o HW. A kedze si kupujem casto do kompu nove veci (VGA, MB, CPU, PPU, ATX, RAM...) tak potom som podla teba lama?! |
zato ze casto kupujes veci si teraz tazky "ajťak" ? krajsie by bolo keby si malo kupoval a vedel perfektne vyuzit .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Necro Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 280
Zaslal: 30 Apr 2008, 23:03 Predmet: |
|
|
ja som nieco medzi 0-60% .V PC mam poriadok,fragmentujem aspon 1krat za mesiac.
Ale tato anketo bola skora na SW a ja sa viac zaujimam do HW |
|
| Návrat hore |
|
 |
xXPAINKILLERXx Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2007 Príspevky: 134 Bydlisko: <CENSORED> Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2008, 23:16 Predmet: |
|
|
| fruxo napísal: |
| zato ze casto kupujes veci si teraz tazky "ajťak" ? krajsie by bolo keby si malo kupoval a vedel perfektne vyuzit .. |
Za prve: Nebolo to preteba ta otazka, ale neviem co je AJTAK, ale si myslis ze tym ze si kupujem veci do kompu, tak som lama? Ja dost o tom pochybujem uz le z toho dovodu, ze o tom HW musis nieco vediet... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3554 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 0:23 Predmet: |
|
|
| xXPAINKILLERXx napísal: |
| Za prve: Nebolo to preteba ta otazka, ale neviem co je AJTAK, ale si myslis ze tym ze si kupujem veci do kompu, tak som lama? Ja dost o tom pochybujem uz le z toho dovodu, ze o tom HW musis nieco vediet... |
to som nepovedal, anketa nie je dobre specifikovana, ja som apeloval ze takych ludi je vela, nevim preco si myslis ze som oznacoval prave teba, ale ok
HW si kupuj kolko chces mne je jedno |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 879 Bydlisko: dm_overwatch :P Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 9:14 Predmet: |
|
|
Nehcapem preco by som prave LAN mal spravovat. TO je najvacsia blbost ked byva v panelaku, ktory je plny dochodcov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|