počul som že C6ka je teraz dosť dokazená... Vraj je tam veľa bugov a hlavne vraj sú tam mágovia moc slabý. Väčšina že hrá za fighterov Takže ja ostávam stále verný C4ke
Soviet:to je blbost
Wolf: blizzlike EDIT: dik
physiq: Fl je velmi dobry server zacinal som tam. skoda len ze su tam az tak male raty. gz k lvl-u 50. nevydrzal by som to
Tak ja hram teraz na Supreme 5x a najvyssi lvl tam mam 51 Destro.
staviam teraz zubei heavy zajtra by mal byt uz sa neviem dockat
eru kedze asi nereagujes na moj prispevok tak ti napisem, pre blizlike je najelspi Sargeras, medium raty Narnias, high raty a fun nepoznam lebo tam ani nehravam
Eru dik. Ja si staviam Blue wolfa, lebo na dark elfovi vyzera super, hlavne tie kridla.
Soviet hravam to na C6 (interlude) a je pravda ze vacsina ludi to hra za fighterov ale ja magov je dost. A to ze na svoj lvl su slabi sa ani nahodou povedat neda. A bug sa obcas nejaky vyskytne, podla mna rovnako ako na C5.
physIq kam chodis na skolu?
BTW ano, v c6 je to otocene oproti c4: magom zvysili cancel rate, sleep je absolutne nepouzitelny (dlhy casting), a fighteri na C6 ovela viac ownia...proste magovia su na c6 skoro nepouzitelni...verte mi..mam odskusane...
Sleep je uplne nic, to suhlasim. Aj s acumen mu to strasne dlho trva a staci aj wind strike a mob sa zobudi.
Magovia su vitani iba v akciach na RB. Chvilu som hral aj za wizarda ale tento herny stil mi vobec nesedel. Nech ziju BD.
Studujem v Banskej Bystrici, na ekonomike, obor FBI a som na 4. intaku. Staci?
paracentesis napísal:Hrajete nekdo na Virtual Gaming (Dark Angels)? Pokud ano, mohli byste mi na rapidshare uploadnout slozku system?
Ten jejich updater mi nefunguje. Diky
EDIT: Popripade by mi mozna stacil original system z Interlude. Nemam u sebe instalacku, takze nemuzu reinstal
Toto je neupraveny SYSTEM z interlude, cez ktory to hravam aj ja. Malo by to fugovat ale zaklad je upravit "hosts" v C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
tak ja som zacal na novom servery 50x ptze GP ma uz prestalo bavit ten 2x rate to je na mna dost pomale a dost nudne takze som sa rozhodol na nieco rychlejsie a zatial ma to bavi hlavne tie RBcka ktore davam s kamosom vpoho a tie CSka aj ked mi to zatial velmi nejde ale aspon je sranda. Hram na elmoredene takze keby sa chcel niekto pridat tak vpoho mi napiste na moje nicky Emkej, Shreko pomozem,poradim ked budem vediet
ReACTiVe napísal:hej...lebo ja chcem ist studovat na Komenskeho informatiku a neviem ze ci tam na intrakoch tiez neblokuju online hry....to by som bol velmi smutny...
neblokuju, dokonca je tam aj skupinka ludi ktora hra na supreme.
ano, som s nimi v clane
EDIT: hmm tak nic prepac. pytal som sa a zistil som ze teraz uz nikto nestuduje informatiku na komenskeho. ale co tam studovali tak hovoria ze to neblokovali