tak toto pocujem rad...ale potom by som sa snad mal s nimi skontaktovat keby boli dake problemy....poznas sa s dakym odtial??Eru napísal:neblokuju, dokonca je tam aj skupinka ludi ktora hra na supreme.
za koho hrate v L2?
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nechcem na teba nadavat no ale, ked si slepy tak srry no nehnevaj sa dal som uspech do uvodzoviek a ked o tom servry nevies ani velke h tak potom nvm co mi tu ty mozes vysvetlovat co tam je uspech
a ak to nieje uspech tak mi potom prosim ta napis co je na takom servry uspech ak sa tak do toho vyznas 
caw. Mne ked kliknem na vytvoriť postavu, tak mi padne cela hra.
A vyhodi tuto chybu:
\\ EDIT: už mi to ide som si to dal ešte raz aktualizovať.
A vyhodi tuto chybu:
Kód: Vybrať všetko
General protection fault!
History: CheckTag <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UMeshContainer::UpdateFirstMeshComponent <- AActor::UpdateFirstMeshComponent <- User::UpdatePawnMeshContainerByFace <- User::UpdatePawnMeshContainer <- User::SetPawnResource <- UL2ConsoleWnd::SpawnDefaultCharacter <- UUIScript::execSpawnDefaultCharacter <- UObject::ProcessEvent <- (CharacterCreateMenuWnd Transient.CharacterCreateMenuWnd0, Function Interface.CharacterCreateMenuWnd.OnEvent) <- XMLUIManager::ExecuteUIEvent <- NConsoleWnd::AcceptNewCharacter <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NewCharacterSuc <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop\\ EDIT: už mi to ide som si to dal ešte raz aktualizovať.
-
Emkej
Light Professional
to co ty povazujes alebo nepovazujes za server je mne totalne jedno a tou populaciou ak si myslel hracov tak nemozes ani zdaleka vediet kolko hracov alebo klanov ten castle obranovalo a napisal som uz potom ze pre mna uspechy takze uz prosim nereagujte na nieco ked ste neboli a neviete kolko ludi tam bolo ked tu je niekto z elmore tak vpohohypper napísal:Preco to neni uspech ? pretoze je tam donate a populacia na bode mrazu ... jo a zabudol som na RodieraTaky server fakt nepovazujem za SERVER ...
Tak zatial čo som to hral ma to nejak viac nechytilo. Som na nejakom opustenom ostrove, ani newiem čo tam mam robiť. Hram to na tomto servery http://www.forbidden-lands.sk/forum.php a hračov tam je dost malo, na tom ostrove som len sam.
-
Eru
Light Professional
hmm no typujem ze hras za humana. takze si na talking islande. a ludi je tam tak okolo 200 online väcsinou pokial viem tak necakaj ze tam stretnes plno ludi co si akurat zmyslelo vytvorit si postavu
ked sa dostanes dalej do sveta tak ich uz stretavat budes dost. pre zaciatok sprav quest Step into the future : http://www.forbidden-lands.sk/wiki/line ... the_future a bez sa pozriet do giranu. ale nic si z toho nerob ani mna uz L2 davnejsie nebavi 
takze..Zavulon napísal:POTREBUJEM NUTNE HELP !!!!
L2 C6 INTERLUDE je najnovsi plus Kamael je len datac ? Takze staci stiahnut obidva ?
NEED HELP AGAIN.
Hra sa mi zapne ked zapnem komp...nejde to nejako vypnut ? nic take som nenasiel v nastaveniach
l2 interlude, chybne nazyvany c6 je prechodom medzi seriou chronicles (C1, c2, c3, c4, c5) seriou chaotic throne (CT1 znamy ako kamael, CT 1,5 - kamael plus aka Hellbound, v korei maju aj CT2 Patria ci ako)
cize kamael, interlude aj vsetky ostatne su samostnatne verzie hry. cize ak hras na serveri kde je interlude, stahuj interlude. ak maju kamael tak interlude ti je nanic, stahuj kamael... atd.
co sa tyka druheho problemu, toho s tym spustanim, nenapada ma nic ineho ako skontrlovat zoznam aplikacii spustanych pri starte/reinstall L2.
nijak inak to totizto nemoze robit...