|
| Za kolko? |
| Vobec ma to nevzalo |
|
20% |
[ 29 ] |
| menej ako mesiac |
|
18% |
[ 27 ] |
| do stvrt roka |
|
18% |
[ 27 ] |
| do pol roka |
|
10% |
[ 15 ] |
| do roka |
|
9% |
[ 14 ] |
| viac ako rok |
|
6% |
[ 9 ] |
| doteraz nie /napiste ako dlho/ |
|
15% |
[ 22 ] |
|
| Celkom hlasov : 143 |
|
| Autor |
Správa |
MimKoRn Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.11.2006 Príspevky: 445 Bydlisko: In Music Heaven Karma: 
|
Zaslal: 28 Júl 2008, 10:23 Predmet: |
|
|
| Dajme tomu, že po roku od ZAČATIA vzťahu, teda polrok po ukončení, ale v skutočnosti keď ju vidím aj teraz, dosť mi je to ... neľahostajné.... mám ju veľmi rád a keď zaspomínam, býva mi aj smutno, ale čas to požvákal, teraz už je to len čiastočné... a také to aj zostane. Škoda, že sa na mňa pozerá ako na niečo divné a nezdraví sa... v mojom okolí to robia všetky baby všetkým chlapcom po rozchode... Mám pocit, že ženy vždy výjdu zo vzťah a povedia: chlap bol idiot a chlapi skôr: Mal som ju rád a nevedia sa vynačudovať z ich nového prístupu... No nie je to pravidlo |
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 669 Bydlisko: zapad SK, zapad EU Karma: 
|
Zaslal: 28 Júl 2008, 10:55 Predmet: |
|
|
Ja ani neviem teraz, ako mam odpovedat. Pretoze sme sa rozisli a po cca pol rocnej pauze zase dali dokopy. Potom po 2 rokoch sme to ukonncili nadobro. Ten polrok medzi bol sakra tazky, po druhom rozchode to uz to bolo jednoduchsie-dovolenka, damska jazda, vsetko sa zapilo a zivot isiel dalej. Ak sa rata len ten prvy rozchod, tak v podstate som sa s tym ani nestihla vyrovnat a bola som zase v tom. Ak ratam len ten definitivny rozchod, tak asi 2 mesiace, kym to uplne preslo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1467
Zaslal: 28 Júl 2008, 11:35 Predmet: |
|
|
Mesiac a pol zhruba.Este sem tam spominam ale uz ma to nezerie az tak .kazdopadne stale spominam |
|
| Návrat hore |
|
 |
MimKoRn Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.11.2006 Príspevky: 445 Bydlisko: In Music Heaven Karma: 
|
Zaslal: 28 Júl 2008, 12:02 Predmet: |
|
|
| Myslím, žeby bolo vhodné napísať aj ako dlho dvaja boli spolu, lebo od toho sa priamo odvíja aj to, ako dlho sa z toho človek dostáva, to mi príde ak prvý faktor až potom imunita voči citom a pod... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ColdRain Expert

Stav:  Založený: 20.03.2008 Príspevky: 188
Zaslal: 28 Júl 2008, 17:08 Predmet: |
|
|
| mimkorn napísal: |
| Myslím, žeby bolo vhodné napísať aj ako dlho dvaja boli spolu, lebo od toho sa priamo odvíja aj to, ako dlho sa z toho človek dostáva, to mi príde ak prvý faktor až potom imunita voči citom a pod... |
ale len do istej miery, pretoze zamilovat sa niektory ludia zvladnu velmi rychlo a ked uz sa clovek zamiluje, tak je to velmi tazke tak ci tak a myslim ze je len malo prvych lasok co trvali tak dlho aby sa dali povazovat za naozajstny plnohodnotny vztah |
|
| Návrat hore |
|
 |
MimKoRn Medium Star

|
Zaslal: 28 Júl 2008, 17:54 Predmet: |
|
|
| ColdRain napísal: |
| ale len do istej miery, pretoze zamilovat sa niektory ludia zvladnu velmi rychlo a ked uz sa clovek zamiluje, tak je to velmi tazke tak ci tak a myslim ze je len malo prvych lasok co trvali tak dlho aby sa dali povazovat za naozajstny plnohodnotny vztah |
Máš pravdu. Ale ťažšie sa budeš dostávať z ročnej prvej lásky a hlavne DLHŠIE ako z dvojmesačnej "lásky" (a dlhšie z ročnej aj ako z polročnej si myslím... parner sa stáva súčasťou reality toho druhého čím dlhšiu dobu sú párik spolu tým viac) IMO
/TRIPLE absolutely correct.. bulls eye... trefa do čierneho |
|
| Návrat hore |
|
 |
triple King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2007 Príspevky: 1691 Bydlisko: Fuckyng LC Karma: 
|
Zaslal: 28 Júl 2008, 18:51 Predmet: |
|
|
jj si zvyknutý robiť niečo s niekym a zrazu? robíš to sám.. strašné..
už len obyčajné venčenie psa.. takto rok každý den venčíte spolu a zrazu? dalej to ani netreba vraveť |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2706 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 28 Júl 2008, 20:14 Predmet: |
|
|
po 3apol roku taky rok. ach to bol rok. bolo to fest tazke, najme preto ze som prakticky s nikym pocas vztahu neudrziaval kontakt, ale za ten rok som toho zazil tolko co nikdy predtym. prve 2 tyzdne boli preukrutne, potom uz len ukrutne. prechlastal som cely 3 rocnik na strojarine, ani neviem ako som to zvladol, bo si nepamatam pred par mesiacmi som ukoncil druhy vztah co trval pol roka, a vysporiadal som sa po par dnoch. ale to asi ani nebol vztah. |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1371
Zaslal: 28 Júl 2008, 22:18 Predmet: |
|
|
| chodil som s holkou rok a pol priblizne.. a myslim ze z toho sa nespametam celkom nikdy.. holt prvy vstah je prvy vstah.. keby ma aspon brala normane.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
triple King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2007 Príspevky: 1691 Bydlisko: Fuckyng LC Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2008, 6:39 Predmet: |
|
|
inak záleží aj na tom ako sa vzťah skončí..
ked je niekto nechaný trvá mu podstatne dlhšie kým sa vzpamatá a ked niekto nechá niekho už je vlastne s tým aj vysporiadaný a dostane sa z toho pomerne rýchlo..
som zažil pre jednej a tej iste holke.. najprv som ju nechal ja a zvládal som to v pohode - už hned na druhý den som bol vyrovnaný so všetkým .. pak sme sa dali po čase znova do kopy a pak nechala ona mna a to som už prežíval oveľa horšie.. pol roka plného múk |
|
| Návrat hore |
|
 |
ateista Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2007 Príspevky: 381 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2008, 8:39 Predmet: |
|
|
My s priatelkov sme sa pred dvomi dnamy rozisly najprv som si myslel ze to bude v poriadku ze pocity zmiznu preto som dufal ze to skonci uz skorej ale ako vidim tazko som sa mylil trha my to srdce ze sme skoncily nas 2 rocny vztah,nemozem spat ani jest snazim sa aby sme sa k sebe vratily aj ked hovori ze vsetko bude dobre a ze takto to bude lepsie ale pochybujem otom viem ze tam je este mala iskierka nadaje inak neviem toto je asi najhorsi pocit aky som kedy zazil nepopisatelne muka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
d4nt3 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.06.2008 Príspevky: 179 Bydlisko: Zabudnutý raj pokoja .. Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2008, 13:26 Predmet: |
|
|
Vyrovnať ? Ja nevím, asi ešte doteraz nie , ked stretnem svoju prvú lásku zo základky(8 rokov do zadu ), stále mám pocit akoby mi na chvíľu prestalo biť srdce a čas sa zastavil...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 451 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2008, 15:12 Predmet: |
|
|
| S mojou ex sme sa rozisli par dni pred nastupom na vojnu. To bolo stastie,pretoze tam som mal malo volnych chvil,takze som na nu tak casto nemyslel. Ale boli sme v kontakte,takze ma to drzalo nejakych 9 mesiacov. Uplne som sa vzdal myslienok na nu, az ked si nasla noveho priatela. Teraz sme dobri kamarati. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mad dogg.SK Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 80
Zaslal: 03 Aug 2008, 22:37 Predmet: |
|
|
mal som 12 a to ol moj prvy/posledny rozchod...vobec ma to nijak nebolelo lebo som
1. mal 12
2. nechal som ju ja
3. a nechal som ju lebo byxvala daleko a nevidel som ju pol roka
teras s nou chodim uz rok a 3 mesace keby sme sa rozisli teraz tak by som sa s tym vyrovnaval tak 25 rokov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dj-predator Amateur

Stav:  Založený: 21.03.2008 Príspevky: 10
Zaslal: 04 Aug 2008, 17:36 Predmet: |
|
|
| prvá láska u mňa trvala 6 mesiacov..bolo to dosť vážne..s dôvodov ktoré sem nebudem písať sme sa po polroku rozišli..a tak uzmieril som sa s tým asi za mesiac... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|