Za popieranie holokaustu dostal tri roky

Diskusie na politické témy...
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hezo »

tu si musite zvyknut , ze za chvilu nas tu bude ovladat hrstka ludi, a nikto tu nebude moct vyslovit vlastny nazor...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

hezo napísal:tu si musite zvyknut , ze za chvilu nas tu bude ovladat hrstka ludi, a nikto tu nebude moct vyslovit vlastny nazor...
A divis sa? Svetom vladli, vladnu a budu vladnut zidia. No veru zle nedobre, ked sa nekto vyjadri proti nim, co sa tyka holokaustu. Sa spravaju, ako keby boli jedinym narodom v dejinach co trpel. Sa divim, ze nedostal aj viac.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

kinjeril napísal:A divis sa? Svetom vladli, vladnu a budu vladnut zidia. No veru zle nedobre, ked sa nekto vyjadri proti nim, co sa tyka holokaustu. Sa spravaju, ako keby boli jedinym narodom v dejinach co trpel. Sa divim, ze nedostal aj viac.
DPC, tymto nechcem obhajovat Zidov, ale ozaj chodte na vylet do Osviencimu a uvedomite si vela veci...
hugomon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa hugomon »

veru veru co ste nikdy nevideli niaky dokumentarny kde boli na zemi stovky mrtvych zidov ale pre mna najnepochopitelnejsie je to ako mohli nemci vyrabat z vlasov zidov uniformy :?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

tomexx napísal:DPC, tymto nechcem obhajovat Zidov, ale ozaj chodte na vylet do Osviencimu a uvedomite si vela veci...
A? Utrpenie, ako kazde ine. Vies kolko ludi na svete trpelo a trpi koli zidom? ... samozrejme, ked pride co k comu, tak oni stym nic nemaju. Maju tam podosadzovane svoje figurky a tie robia spinavu robotu za nich. Keby sa spravame k zidom, ako zidia k inym, tak konec...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

To ze Holokaust sa zvelicuje je blbe ale musime si zvyknut, nechcem tym povedat ze nebol, ale urcite nie taky ako sa teraz prezentuje.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hodurovec napísal:Popieranie holokaustu je dost citliva tema este aj dnes. Mozno su 3 roky naozaj vela, ale asi bolo potrebne poslat jasny signal ultrapravicovym skupinam, ktorych sa to tyka.
chlap mal povodne dostat 10 ci 20 rokov tak moze byt rad aj za tie 3 :?
hugomon napísal:veru veru co ste nikdy nevideli niaky dokumentarny kde boli na zemi stovky mrtvych zidov ale pre mna najnepochopitelnejsie je to ako mohli nemci vyrabat z vlasov zidov uniformy :?
uniformy z vlasov ? :lol: lol.. este si zabudol na mydlo zo zidov, lampy zo zidov.. alebo este iny nabytok a podobne nezmysli?

alebo mas aj nejaky dokaz ?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:A? Utrpenie, ako kazde ine. Vies kolko ludi na svete trpelo a trpi koli zidom? ... samozrejme, ked pride co k comu, tak oni stym nic nemaju. Maju tam podosadzovane svoje figurky a tie robia spinavu robotu za nich. Keby sa spravame k zidom, ako zidia k inym, tak konec...
Len v Osviencime (Auswitz - Birkenau) zomreli miliony ludi a NESLO LEN O ZIDOV. Koncentracnych taborov malo vzniknut ovela viac, nastastie sa tak nestalo. Tieto tovarne na smrt mali sluzit neskor aj na kompletne zlikvidovanie slovanov a inych narodov.

Druha vec je to, ze Rusi ako vitazi neboli od Nemcov o nic lepsi. Podla vsetkeho v GULAG-och zomrelo viacej ludi ako vo fasistickych koncentracnych taboroch.

A o to prave ide. V nemecku bol vodca Hitler, v Rusku Stalin, kedysi vo Francuzku Napoleon, atd. Vzdy, kazdy vladny system, kde pravo rozhodovat ziskava jeden clovek, pripadne mala skupina, dopadnu obcania zle. Tuzba po moci je velmi velka u kazdeho cloveka, ale prejavi sa az ked ide do "tuheho". Preto by si kazdy clovek mal davat pozor nech sa nenecha obalamutit, ale nech si radsej vytvara vlastny nazor a podla neho nech aj kona.

Pokial si neuvedomime, ze zlo sa neda porazit dalsim zlom, nepohneme sa z bludneho kruhu plneho utrpenia, ktore sa tyka nas vsetkych.

Rene Descartes, novoveky francuzky filozof, vyslovil jednu velmi mudru myslienku, ktoru som si zobral ako svoje zivotne motto (budem parafrazovat):
"Menit svet je marna snaha, zatial co seba ovladat dokazeme."
Clovek by sa mal snazit najskor pozriet na seba sameho a az potom kritizovat ostatnych.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:uniformy z vlasov ? :lol: lol.. este si zabudol na mydlo zo zidov, lampy zo zidov.. alebo este iny nabytok a podobne nezmysli?

alebo mas aj nejaky dokaz ?
V Osviencime boli vystavene koberce z ludskych vlasov a mydla z kosti a podobne... :?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

tomexx napísal:Len v Osviencime (Auswitz - Birkenau) zomreli miliony ludi a NESLO LEN O ZIDOV.
Tu pisu nieco ine Obrázok :roll:

Inak rozdiel je v tom, ze Stalin posielal povacsinou na smrt vlastnych ludi (az tak vlastny ako gruzincovi mu ale asi neboli) narozdiel od Hitlera.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

vazeni toto sa tu uz riesilo...
obdivujem vasu chut argumentovat a vobec nieco pisat, ako vidim aryan si nove dokazy este nevyrobil, alebo mu neboli podsunute takze o5 to bude o tom istom... :D

ale spat k teme...
dostal 3 roky... ano... zial taky je zakon... kazdy kto nerespektuje zakon a chytia ho, bude odsudeny... takze?

trestne je aj hanobenie hlavy statu... no a?
trestne je aj na cti utrhanie inym ludom... no a?
mame take zakony ake mame, v rakusku maju svoje...
dotycny pan mi strasne pripomina takych ako je aryan... rypu, zosmiesnuju a invaliduju inych ludi, rasu, hist. udalosti... potom ked su na nich ludia nasrati, tvaria sa akoze, co jeee, co sa dejeee preco MI UBLIZUJETE????

na margo gulagov... ano aj komunisti by mali byt zakazani a potrestani minimalne obdobne ako nacisti po ww2... preco nie su? pretoze sme choboti... ja som za to aby za gulagy, trasnporty boli reciprocne zakony ako v pripade holokaustu...
uz len ako to presadit... :-/
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Hej, neprirovnanvaj ma k Irvingovi prosimta.. David Irving bol/je svetovo uznavany historik, az kym sa nezacal zaujimat o co "nemal" Spochybnovanie dogmy, prehodnocovanie holocaustu na zaklade dlhorocnych vyskumov... Cele je to chore ze prave ten zidovsky holocaust je jediny chraneny zakonom, ale ked ti to pripada normalne.. :?
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

a tu je dalsi dokaz "nedotknutelnosti " holokaustu a zidov, na konci vojny bolo robene vsetko preto aby nemecko bolo to najhorsie, a zidia ty najvecsi chudacikovia ktorych treba lutovat. a teraz sa tu roztahuju a ked niekto povie (niekto kto to dlhe roky skumal a ma urcite viac znalosti ako sudca ktory ho sudil) ze holokaust nebol v takej miere tak ho za to hodia do basy.. :aasmile19:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Jedna vec by ma inac zauijamal. Nemci zatvarali do koncentrakov ciganov komunistov a homosexualov. Je zakazane spochybnit aj ze tychto vrazdili? A este aj to ze ked pozrem nejake filmi alebo dokumenty su plne len o utrpeni zidou. A ciganov komunistov tych nikto ani nespomenie a preco? Lebo zidia tento svidlkaust zneuzivaju.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

chudakov ciganov a buze**** vtedy nebolo este take mnozstvo a ti komunisti boli povacsinou zidia "tak to vyjde na stejně" :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kali520 napísal:Jedna vec by ma inac zauijamal. Nemci zatvarali do koncentrakov ciganov komunistov a homosexualov. Je zakazane spochybnit aj ze tychto vrazdili? A este aj to ze ked pozrem nejake filmi alebo dokumenty su plne len o utrpeni zidou. A ciganov komunistov tych nikto ani nespomenie a preco? Lebo zidia tento svidlkaust zneuzivaju.
Pretoze cislo zavrazdenych Zidov a cislo toho ostatku, kt. si napisal je velky rozdiel. A tiez netvrdim, ze Zidia v tom nemaju prsty tiez a snazia sa to maximalne vyuzit vo svoj prospech. Je z toho totizto dobry obchod.
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:Pretoze cislo zavrazdenych Zidov a cislo toho ostatku, kt. si napisal je velky rozdiel. A tiez netvrdim, ze Zidia v tom nemaju prsty tiez a snazia sa to maximalne vyuzit vo svoj prospech. Je z toho totizto dobry obchod.
Tak potom preco ich tak strasne vsetci lutujete oni si to koledovali. V nemecku nemec nemal pracu lebo tam bol zid. Zid rozkazoval v nemecku nemcom :lol: to je dost smiesne. To je ako keby som ja dosiel do tvojho domu a zcal ti to tam organizovat ze televizor daj tam ti budes spat tam a ja budem tu :lol: . Vsak to je uplna blbost
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

kali520 napísal:Tak potom preco ich tak strasne vsetci lutujete oni si to koledovali. V nemecku nemec nemal pracu lebo tam bol zid. Zid rozkazoval v nemecku nemcom :lol: to je dost smiesne. To je ako keby som ja dosiel do tvojho domu a zcal ti to tam organizovat ze televizor daj tam ti budes spat tam a ja budem tu :lol: . Vsak to je uplna blbost
Tak by ta proste zabil :? ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kali520 napísal:Tak potom preco ich tak strasne vsetci lutujete oni si to koledovali. V nemecku nemec nemal pracu lebo tam bol zid. Zid rozkazoval v nemecku nemcom :lol: to je dost smiesne. To je ako keby som ja dosiel do tvojho domu a zcal ti to tam organizovat ze televizor daj tam ti budes spat tam a ja budem tu :lol: . Vsak to je uplna blbost
Ty to mas velmi pomylene..
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:Ty to mas velmi pomylene..
Nie to ty mas velmy pomylene
Napísať odpoveď