|
| Autor |
Správa |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2000 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 19:13 Predmet: Zachranilo vam uz nieco, alebo niekto zivot? |
|
|
Ja som bol dnes na jednej stavbe vobec som nenosil helmu. ani raz som ju tam nemal ,ale kamarat mi ju dal na hlavu ,ked som vystupoval z vitahu, ze sa ide najest . bol som este z jednym kamaratom a mali sme v jednom voziku sadrokartonove dosky mali sme tam toho fakt dost lenze vozik sa nenajkou nahodou prevratil a ja som bol hned vedla neho zastavil som ho hlavou bol to taky tlak ,ze tam helma sa splostila odtlacil som ho len taktak a poviem vam ,ze kebyze nemam tu helmu tak mam zlomene vazy a tento prispevok ani nepisem. nosit helmu sa oplati zachranila mi zivot . a co zachranilo zivot vam ,alebo kdo ? lebo ja som rad ,ze zijem a idem sa a potom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 19:26 Predmet: |
|
|
Keď som bol velmi malý (1-3 roky), tak moji rodičia nespočet veľa krát. Napr. mama ma zachránila pred zadusením v deke, otec pred utopením, doktori mi zachránili život počas jednej vážnej črevnej chorobe.
Dneska ale už o svoj život pečujem viac, vážim si života.
Treba si vážiť života v akejkolvek forme.
Myšlienka Georga Lucasa - Codex Jediov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6730 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 19:31 Predmet: |
|
|
Nie, každý na mňa dlabe. Uplatňujú na mne Darwina  |
|
| Návrat hore |
|
 |
braino.swk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2005 Príspevky: 719 Bydlisko: Wild WEST Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 19:57 Predmet: |
|
|
ano krsna, mal som asi 3 roky a prerezal som si zily na ruke na rozbitom skle, kedze som bol na opustenom mieste asi by som odpadol a vykrvacal, nastastie tam (dost nezvycajne!) bola ona..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1808 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 20:48 Predmet: |
|
|
ked som mal polroka som mal zastavu srdca, mamicka a babicka boli poruke
a ked som zletel z 5 metrovej vysky dolu hlavou a som stale tu a nie som invalid je zachrana kym? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 20:51 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
| a ked som zletel z 5 metrovej vysky dolu hlavou a som stale tu a nie som invalid je zachrana kym? |
Ako pre koho. Ja tomu vravím šťastie, iní osud, niekto zase Boh..... Podla mňa máš výdrž a mal si šťastie.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patyk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2005 Príspevky: 707 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 20:54 Predmet: |
|
|
no väčšinou ja zachraňujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 403 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 0:01 Predmet: |
|
|
Kamos ma zachranil pred zurivim maniakom s pistolou, ktoreho spacifikoval a neskor ma zachranil este dvakrat.
Neviem kdo dalsi mi bude zachranovat zivot teraz lebo on zomrel na rakovinu ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13644 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 0:42 Predmet: |
|
|
Colortraincleaner: Les  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2387 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 7:20 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Colortraincleaner: Les  |
jj si to vystihol !
dost podobne ( pistol/maniak/smrt/ ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2565
Zaslal: 07 Aug 2006, 9:04 Predmet: |
|
|
| mna nikto ale jeden Fero spadol z vysky 2500m a neotovril sa mu padak a dopadol do zahrady v Barci pri Kosiciach a ked prisla sanitka po kasu tak on este preliezol plot a lahol si na nositka. Na druhy den zase skakal s padakom a pristal na strome tak sa odrezal z asi 5 metrovej vysky a zlomil si kostrc. Potom ho dvakrat zachranili z laviny, pri havarii kde zomrelo circa 5 ludi prezil len on. teraz lezi v nemocnici cely doje*** bo spadol z bycikla v asi 65km/h a preletel popod zvodidla. pokial viem tak na lyzovacke zlomil uplne nove titanove lyze.ta firma mu dala druhe lebo ze vraj to nieje mozne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3204 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 9:26 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| mna nikto ale jeden Fero spadol z vysky 2500m a neotovril sa mu padak a dopadol do zahrady v Barci pri Kosiciach a ked prisla sanitka po kasu tak on este preliezol plot a lahol si na nositka. Na druhy den zase skakal s padakom a pristal na strome tak sa odrezal z asi 5 metrovej vysky a zlomil si kostrc. Potom ho dvakrat zachranili z laviny, pri havarii kde zomrelo circa 5 ludi prezil len on. teraz lezi v nemocnici cely doje*** bo spadol z bycikla v asi 65km/h a preletel popod zvodidla. pokial viem tak na lyzovacke zlomil uplne nove titanove lyze.ta firma mu dala druhe lebo ze vraj to nieje mozne. |
sorry za OT, ale podla mna je ocividne jasne, ze ten fero chce spachat samovrazdu a nedari sa mu a este ho k tomu vzdy zachrania! chudak chalan
ja som sa vzdy zachranil sam, nech som bol akokolvek doj*ebany, vzdy som sa doplazil domov a az odtial ma viezla zachranka. aj ked som si na lyziach zlomil nohu, tak som este raz sa vyviezol na svah a zlyzoval ho. tri dni som s tou nohou fungoval a ked uz som odpadaval od bolesti, tak ma odviezli k doktorovi, takisto pady z bycikla do bezvedomia. ked som sa prebral, isiel som po vlastnych domov. klop klop klop, ze nastastie nebolo nic "vazne" |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2565
Zaslal: 07 Aug 2006, 11:33 Predmet: |
|
|
| Kibo napísal: |
sorry za OT, ale podla mna je ocividne jasne, ze ten fero chce spachat samovrazdu a nedari sa mu a este ho k tomu vzdy zachrania! chudak chalan |
no ten fero ma uz vyse 40 rokov a kazdu kost ma aspon raz polamanu, teraz ked spadol z toho bycikla tak bol v bezvedomi s prepichnutymi plucami a slezinou ci co a s puknutou lebkou. on ma proste stastie v nestasti. a aj ked inokedy havaroval a rozbil cele auto tak sa mu nic nestalo a az ked vystupoval ta si zlomil ruku. je to stastie alebo nestastie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3204 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 13:43 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| no ten fero ma uz vyse 40 rokov a kazdu kost ma aspon raz polamanu, teraz ked spadol z toho bycikla tak bol v bezvedomi s prepichnutymi plucami a slezinou ci co a s puknutou lebkou. on ma proste stastie v nestasti. a aj ked inokedy havaroval a rozbil cele auto tak sa mu nic nestalo a az ked vystupoval ta si zlomil ruku. je to stastie alebo nestastie? |
tak ved hovorim, ked ma 40 a este stale sa zakazdym skoro prizabije, tak je to jasne. alebo je to highlander. ale vazne, toto by som tipol, ze ho niekto preklial... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|