Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zachranilo vam uz nieco, alebo niekto zivot?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
->slavo<-
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 19.03.2005

PríspevokZaslal: 06 Aug 2006, 19:13    Predmet: Zachranilo vam uz nieco, alebo niekto zivot? Odpovedať s citátom  

Ja som bol dnes na jednej stavbe vobec som nenosil helmu. ani raz som ju tam nemal ,ale kamarat mi ju dal na hlavu ,ked som vystupoval z vitahu, ze sa ide najest . bol som este z jednym kamaratom a mali sme v jednom voziku sadrokartonove dosky mali sme tam toho fakt dost lenze vozik sa nenajkou nahodou prevratil a ja som bol hned vedla neho zastavil som ho hlavou bol to taky tlak ,ze tam helma sa splostila odtlacil som ho len taktak a poviem vam ,ze kebyze nemam tu helmu tak mam zlomene vazy a tento prispevok ani nepisem. nosit helmu sa oplati zachranila mi zivot . a co zachranilo zivot vam ,alebo kdo ? lebo ja som rad ,ze zijem a idem sa Very Happy a potom
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Racius
Light Professional
Light Professional

Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: 06 Aug 2006, 19:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Keď som bol velmi malý (1-3 roky), tak moji rodičia nespočet veľa krát. Napr. mama ma zachránila pred zadusením v deke, otec pred utopením, doktori mi zachránili život počas jednej vážnej črevnej chorobe.

Dneska ale už o svoj život pečujem viac, vážim si života.

Treba si vážiť života v akejkolvek forme.
Myšlienka Georga Lucasa - Codex Jediov.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 06 Aug 2006, 19:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nie, každý na mňa dlabe. Uplatňujú na mne Darwina Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
braino.swk
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.04.2005

PríspevokZaslal: 06 Aug 2006, 19:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

ano krsna, mal som asi 3 roky a prerezal som si zily na ruke na rozbitom skle, kedze som bol na opustenom mieste asi by som odpadol a vykrvacal, nastastie tam (dost nezvycajne!) bola ona..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mirak2
King
King

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 06 Aug 2006, 20:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

ked som mal polroka som mal zastavu srdca, mamicka a babicka boli poruke

a ked som zletel z 5 metrovej vysky dolu hlavou a som stale tu a nie som invalid je zachrana kym?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Racius
Light Professional
Light Professional

Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: 06 Aug 2006, 20:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

mirak2 napísal:
a ked som zletel z 5 metrovej vysky dolu hlavou a som stale tu a nie som invalid je zachrana kym?
Ako pre koho. Ja tomu vravím šťastie, iní osud, niekto zase Boh..... Podla mňa máš výdrž a mal si šťastie. Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Patyk
Light Professional
Light Professional

Založený: 15.08.2005

PríspevokZaslal: 06 Aug 2006, 20:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

no väčšinou ja zachraňujem Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Založený: 27.02.2006

PríspevokZaslal: 07 Aug 2006, 0:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kamos ma zachranil pred zurivim maniakom s pistolou, ktoreho spacifikoval a neskor ma zachranil este dvakrat.
Neviem kdo dalsi mi bude zachranovat zivot teraz lebo on zomrel na rakovinu ... Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 07 Aug 2006, 0:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Colortraincleaner: Les Very Happy
Návrat hore
R1k1nko
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 31.12.2005

PríspevokZaslal: 07 Aug 2006, 7:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Colortraincleaner: Les Very Happy

jj si to vystihol ! Very Happy
dost podobne ( pistol/maniak/smrt/ )
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Aug 2006, 9:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

mna nikto ale jeden Fero spadol z vysky 2500m a neotovril sa mu padak a dopadol do zahrady v Barci pri Kosiciach a ked prisla sanitka po kasu tak on este preliezol plot a lahol si na nositka. Na druhy den zase skakal s padakom a pristal na strome tak sa odrezal z asi 5 metrovej vysky a zlomil si kostrc. Potom ho dvakrat zachranili z laviny, pri havarii kde zomrelo circa 5 ludi prezil len on. teraz lezi v nemocnici cely doje*** bo spadol z bycikla v asi 65km/h a preletel popod zvodidla. pokial viem tak na lyzovacke zlomil uplne nove titanove lyze.ta firma mu dala druhe lebo ze vraj to nieje mozne.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Kibo
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Aug 2006, 9:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc napísal:
mna nikto ale jeden Fero spadol z vysky 2500m a neotovril sa mu padak a dopadol do zahrady v Barci pri Kosiciach a ked prisla sanitka po kasu tak on este preliezol plot a lahol si na nositka. Na druhy den zase skakal s padakom a pristal na strome tak sa odrezal z asi 5 metrovej vysky a zlomil si kostrc. Potom ho dvakrat zachranili z laviny, pri havarii kde zomrelo circa 5 ludi prezil len on. teraz lezi v nemocnici cely doje*** bo spadol z bycikla v asi 65km/h a preletel popod zvodidla. pokial viem tak na lyzovacke zlomil uplne nove titanove lyze.ta firma mu dala druhe lebo ze vraj to nieje mozne.
sorry za OT, ale podla mna je ocividne jasne, ze ten fero chce spachat samovrazdu a nedari sa mu a este ho k tomu vzdy zachrania! chudak chalan Hehe

ja som sa vzdy zachranil sam, nech som bol akokolvek doj*ebany, vzdy som sa doplazil domov a az odtial ma viezla zachranka. aj ked som si na lyziach zlomil nohu, tak som este raz sa vyviezol na svah a zlyzoval ho. tri dni som s tou nohou fungoval a ked uz som odpadaval od bolesti, tak ma odviezli k doktorovi, takisto pady z bycikla do bezvedomia. ked som sa prebral, isiel som po vlastnych domov. klop klop klop, ze nastastie nebolo nic "vazne"
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Aug 2006, 11:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kibo napísal:
sorry za OT, ale podla mna je ocividne jasne, ze ten fero chce spachat samovrazdu a nedari sa mu a este ho k tomu vzdy zachrania! chudak chalan Hehe

no ten fero ma uz vyse 40 rokov a kazdu kost ma aspon raz polamanu, teraz ked spadol z toho bycikla tak bol v bezvedomi s prepichnutymi plucami a slezinou ci co a s puknutou lebkou. on ma proste stastie v nestasti. a aj ked inokedy havaroval a rozbil cele auto tak sa mu nic nestalo a az ked vystupoval ta si zlomil ruku. je to stastie alebo nestastie?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Kibo
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Aug 2006, 13:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc napísal:
no ten fero ma uz vyse 40 rokov a kazdu kost ma aspon raz polamanu, teraz ked spadol z toho bycikla tak bol v bezvedomi s prepichnutymi plucami a slezinou ci co a s puknutou lebkou. on ma proste stastie v nestasti. a aj ked inokedy havaroval a rozbil cele auto tak sa mu nic nestalo a az ked vystupoval ta si zlomil ruku. je to stastie alebo nestastie?
tak ved hovorim, ked ma 40 a este stale sa zakazdym skoro prizabije, tak je to jasne. alebo je to highlander. ale vazne, toto by som tipol, ze ho niekto preklial...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia
Strana 1 z 1

Prejdi na: