holyday island ci jak sa to pise heh aspon sa mi zda dakedy straaaasne davno som mal demo a nato sa mi to podoba taky panacik na lietadle tusim bolo intro
edit //porad idem dade staihnut ,,,, je je to freee hehe zaspominame na gamerske zaciatky
Juuuu ja som vyhral no chcel som vam dat strasne staru vec co som hral v zaciatkoch a desne som sa toho bal a to konkretne hru BAD TOYS 3D ale male obrazky su len na nete http://www.abcgames.sk/?p=screenshoty_zobraz&ID=397
takze davam tuto staru dobru strategiu tusim prva ktoru som v zivote hral
BTW mam nove pravidlo vyherca bude vzdy upozorneny SS ze uhadol
Root Beer Tapper mas to tam napisane hore, hlavne teraz ked to vyslo na x-box live arcade . Skuste nedavat screenshot s horu, kde je vycapene logo hry s nazvom hry ...urobite to trosku zaujimavejsim. Toto co som dal teraz je lahucke ...som zvedavy kto sa chyti ako prvy...
Hojko: V pravidlach-postupe mi vychadza, ze to nie je platne na 1.prispevok, po vycerpani limitu (1 tip) musim na dalsi hadat. To rozlisenie je Tvoje nove pravidlo.
ramerot - OK, tak ak velmi chces ides Mne ten screen az tak hlboko nesiel, hral som myslim vsetky 3 casti a rozdiely v interface boli male. Takze ako sa to vezme - uplne ina hra to zas nie .
sundevil -zeby Lotus 3 - the Ultimate Challenge samploom - tvoj tip bol Lotus Esprit Turbo Challenge a to je uplne ina hra ako Lotus 3 - the Ultimate Challenge takze neviem preco davas ty screen
Takze som na rade? No ja dam nieco take lahsie nic tazke ma v rychlosti nenapada.
EDIT: Aiden - SPRAVNE hra je STOLEN JV - NESPRAVNE