hojko napísal:Aiden: F22 Lighting (jedna alebo dva)???
to podla mna nie, F22 ma v kokpite viac displejov a menej budikov Toto by som tipoval na nejaku F14, F15 alebo F18. Asi to bude nieco zo serie Lock on.
GothaR napísal:to podla mna nie, F22 ma v kokpite viac displejov a menej budikov Toto by som tipoval na nejaku F14, F15 alebo F18. Asi to bude nieco zo serie Lock on.
co sa cockpitu tyka je to Su-27 alebo nieco podobne (mala kvalita, blbe spracovanie, tak tazko povedat ), ak to nieje lock on tipol by som jeho predchodcu, flanker ( 2.5 ? )
//nemám šajn.
//ee, je to hra predstav si Ale čo som videl ostatné screeny tak to je len nejaká minihra, ako v GTA SA bola tancovačka apod.
ToyM@chine: SPRÁVNE! Davaj ďalší
OT OT OT sorry ja len reagujem na typovanie toho simulatora heh hojko a spol co ste davali F 14 22 atd atd neviem niesom uplny odbornik na letecku techniku ale F je oznacenie ktore vyrabaju Amici a ten screen ma kokpit v azbuke heh
Runes napísal:OT OT OT sorry ja len reagujem na typovanie toho simulatora heh hojko a spol co ste davali F 14 22 atd atd neviem niesom uplny odbornik na letecku techniku ale F je oznacenie ktore vyrabaju Amici a ten screen ma kokpit v azbuke heh
F je oznacenie pre stihacie lietadla (ako B pre bombardery, C pre transportne, A pre utocne...), myslim ze to tak neoznacuju len amici, a ano cockpit v azbuke je celkom dobre voditko, ajked sa dalo aj na prvy pohlad poznat, ze je to Su-33 kedze to je jediny rusky typ operujuci z lietadlovych lodi (no ok v sime sa na lietadlovku da hodit hocico...) [co je vlastne namorna a trochu upravena verzia Su-27 ktory som tipoval {preco ma to nenapadlo rovno?}]) no a to je koniec vycerpavajuce dialogu ktory pisem kvoli nudnemu veceru a aby som nebol totalne OT ako som doteraz bol tak ten posledny tipnem ako AvP (co som v zivote nehral) uf.