Zjavne to dopadlo zle ale co si cakal. Ma frajera. To, ze si mal pocit ze tam je z jej strany nieco nic neznamena. Zrejme si skratka len videl co si vidiet chcel. Mozno slo o holku, co rada spoznava novych ludi, je mila a tak to na Teba posobilo tak, ako si chcel. Ale to je uz teraz jedno.
Do buducna si zapamataj len par veci.
1)Zisti si ci ma frajera a nespoliehaj sa nato, aky mas Ty z toho pocit. Pretoze ako si sam zistil, nato je malokedy spolah, su ludia co to rozlisit vedia, Ty medzi nich tusim nepatris. Bud to zisti od dajakych jej znamych alebo k tomu zablud pocas dialogu.
2)Nikdy nikdy a nikdy dievcatu nepis, co k nej citis. To, ze sa pred dievcatom nevies vyjadrit a podobne, tak s tym tu na mna nechod. Ked chces, da sa to. Vsimni si tu cast, ze chces. Su veci, ktore sa skratka pisomne neriesia a bodka, ziadne ale a podobne. Cim skor zacns na tom pracovat, tym lepsie pre Teba.
3)Nesnaz sa prebrat nikomu holku. Nikdy. Stare zname, nerob inym to, co nechces aby oni robili Tebe. A okrem toho, ked s nim je, zjavne ma nato dovod. Ak by nechcela, nie je s nim. A ak s nim je a nechce s nim byt, tak je to trubka nestoji za pozornost. Jednoduche.
Nuz a na zaver vela stastia v buducich pokusoch. A uvedom si este, ze nemas byt preco smutny, pretoze si nic nestratil, kedze si s nou nic nemal. Opat raz jednoduche. Tak hodne stastia.
Zalubil som sa
-
midnight_man
Guru
to je klasika sendrej, chlap si vzdy mysli ze by bolo lepsie dievcatu pri nom...hlada chyby v ich vztahu a vravi si, ze on by take nikdy neurobil, ale kazdy robime chyby, len su ine. Teda ci by jej s tebou bolo lepsie, to nemozes tvrditsendrej napísal:Ja neviem. Ja nechcem byt sobecky ale ajtak si myslim ze by sa somnou mala lepsie...ze im to moc neklape. Ja viem ze je to sobecke ale neviem si pomoct