Zalubil som sa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Zjavne to dopadlo zle ale co si cakal. Ma frajera. To, ze si mal pocit ze tam je z jej strany nieco nic neznamena. Zrejme si skratka len videl co si vidiet chcel. Mozno slo o holku, co rada spoznava novych ludi, je mila a tak to na Teba posobilo tak, ako si chcel. Ale to je uz teraz jedno.

Do buducna si zapamataj len par veci.
1)Zisti si ci ma frajera a nespoliehaj sa nato, aky mas Ty z toho pocit. Pretoze ako si sam zistil, nato je malokedy spolah, su ludia co to rozlisit vedia, Ty medzi nich tusim nepatris. Bud to zisti od dajakych jej znamych alebo k tomu zablud pocas dialogu.
2)Nikdy nikdy a nikdy dievcatu nepis, co k nej citis. To, ze sa pred dievcatom nevies vyjadrit a podobne, tak s tym tu na mna nechod. Ked chces, da sa to. Vsimni si tu cast, ze chces. Su veci, ktore sa skratka pisomne neriesia a bodka, ziadne ale a podobne. Cim skor zacns na tom pracovat, tym lepsie pre Teba.
3)Nesnaz sa prebrat nikomu holku. Nikdy. Stare zname, nerob inym to, co nechces aby oni robili Tebe. A okrem toho, ked s nim je, zjavne ma nato dovod. Ak by nechcela, nie je s nim. A ak s nim je a nechce s nim byt, tak je to trubka nestoji za pozornost. Jednoduche.

Nuz a na zaver vela stastia v buducich pokusoch. A uvedom si este, ze nemas byt preco smutny, pretoze si nic nestratil, kedze si s nou nic nemal. Opat raz jednoduche. Tak hodne stastia.
sendrej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sendrej »

nie, uz som neposral nic. Postupne si snou prestavam pisat. Moc s nou uz niesom. Ale ma to stve lebo sa mi fakt moc pacila. Taku nestretavam kazdy den.
vlado69
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vlado69 »

časom ťa to prejde, a takych ešte stretneš....

na jednej p... sa svet netočí.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sendrej napísal:nie, uz som neposral nic. Postupne si snou prestavam pisat. Moc s nou uz niesom. Ale ma to stve lebo sa mi fakt moc pacila. Taku nestretavam kazdy den.
nic si z toho nerob chlape. ak ta to potesi mal som podobny problem....a takisto to aj podobne dopadlo, ale zivot ide dalej :wink:
sendrej
Amateur
Amateur

Ja neviem. Ja nechcem byt sobecky ale ajtak si myslim ze by sa somnou mala lepsie...ze im to moc neklape. Ja viem ze je to sobecke ale neviem si pomoct
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

sendrej napísal:Ja neviem. Ja nechcem byt sobecky ale ajtak si myslim ze by sa somnou mala lepsie...ze im to moc neklape. Ja viem ze je to sobecke ale neviem si pomoct
to je klasika sendrej, chlap si vzdy mysli ze by bolo lepsie dievcatu pri nom...hlada chyby v ich vztahu a vravi si, ze on by take nikdy neurobil, ale kazdy robime chyby, len su ine. Teda ci by jej s tebou bolo lepsie, to nemozes tvrdit :) a nic na tom nezmenis lebo ma frajera a rozbijat vztah je volovina..aj tak sa to casom obrati proti tebe.Ale myslim ze toto ti uz bolo vysvetlene ;) tak uz neries...co by bolo keby..ale ries co bude..Dievcat je kopa.Stretnes dalsiu ktora ti padne do oka.neboj
sendrej
Amateur
Amateur

No takze rozisli sa. A musim podotknut ze bez mojho zavinenia. Takze teras mi uz ziadne moralne zasady nestoja v ceste :oops: Takze ako na to aby som ju neodradil?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

asi pomaly..
Napísať odpoveď