Zaľúbiť sa do zadaného
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zaľúbiť sa do zadaného
Zaľúbili ste sa už niekto do zadaného človeka? Ja som mal taký malý problém zalúbil som sa do dievčaťa ktoré bolo zadané. Ťažko som to prekonal stále na ňu myslievam ako to prekonať??? čo mam urobiť aby som zabudol????
-
Shadow_blaster
Light Star
-
Shadow_blaster
Light Star
-
Shadow_blaster
Light Star
Budeš sa cítiť trápne po tom nie ale skús to. Aspoň veiš že si sa na to nevykašlal a celé je to o tom tvojom pocite že si zahodil možnú šancu. Skús to a ked ti to nevyjde tak to neber tragicky. Ešte naschvál pobal sa na chatu a zaži riadnu ožieračku kde si riadne užiješ.. uvidíš zlé spomeinky sa dajú zatrieť tími lepšími. Viem že toto nieje príkladné riešenie psychického problému ale dievčatá sú v tmto nekompromisné žiadne vracanie k veľkej láske nebude. Ale predsa je to lepšie ked to takto prejdeš než ked upadneš do depresie a cely svet bude čierny..
//PS: nie zadného ale zadaného bo potom to vyzerá tak trošku ehm teple
//PS: nie zadného ale zadaného bo potom to vyzerá tak trošku ehm teple
-
midnight_man
Guru
Tak tak ono to pomaha ver miMS FRANKY napísal:pobal sa na chatu a zaži riadnu ožieračku kde si riadne užiješ.. uvidíš zlé spomeinky sa dajú zatrieť tími lepšími. Viem že toto nieje príkladné riešenie psychického problému ale dievčatá sú v tmto nekompromisné žiadne vracanie k veľkej láske nebude.
môžeš skúsiť na ňu nemyslieť tak že sa zavalíš prácou .. uvidíš koľko toho zrazu stihneš .. počas pracovnej prestávky (víkend) je potrebné resetnúť hlavu (postačí aj alkohol) ..
jedno z "riešení" je aj http://img77.imageshack.us/img77/2451/r ... idsge0.jpg
jedno z "riešení" je aj http://img77.imageshack.us/img77/2451/r ... idsge0.jpg
-
midnight_man
Guru
Opartne s tym....skaner napísal:http://img77.imageshack.us/img77/2451/r ... idsge0.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/2451/r ... idsge0.jpg
to nieje riešenie. To je akt sebeckosti a hlúposťi. na svete musí byť najmenej 2 miliardy žien neexistuje žeby si sa nepáčil ani jednej a ona tebe..
to nieje riešenie. To je akt sebeckosti a hlúposťi. na svete musí byť najmenej 2 miliardy žien neexistuje žeby si sa nepáčil ani jednej a ona tebe..
akoze no offence ale aj ako vtip to bolo sprosteskaner napísal:jedno z "riešení" je aj http://img77.imageshack.us/img77/2451/r ... idsge0.jpg
ja som rad ze tento obrazok nevidel kamarat, ktory to pre problemy v slabej chvilke skusil...vdaka tomu ze rezal priecne este zije
-
Te-wei
Medium Professional
Re: Zaľúbiť sa do zadaného
O tomto by som mohol napísať knihu...Shadow_blaster napísal:Zaľúbili ste sa už niekto do zadaného človeka? Ja som mal taký malý problém zalúbil som sa do dievčaťa ktoré bolo zadané. Ťažko som to prekonal stále na ňu myslievam ako to prekonať??? čo mam urobiť aby som zabudol????
-
axxis
Addict
Ja som svojej sucasnej priatelke tiez povedal, ze s nou nechcem vaznejsi vztah, len kamaratstvo. V tej dobe mala chalana. Ale aj tak to skoncilo ako chcelo. Podla mna mas sancu (a dost vysoku). Zacni opat s nadvezovanim kamaratsva a zvysok pride sam. A pamataj: kazdy nabijak sa da vytlacit
this is pure EMO

this is pure EMO
som v podobnej situacii ale ja som si vymyslel naschval nejaky podnet aby som sa s nou nemusel vidat a mat ju pred ocami (bohynu. stelesnenie krasy)... jj hlupe ale mne to pomohlo. odkedy s nou nie som v kontakte som vo vecsej pohode. ale skoda toho kamaratstva...
kazdopadne viem ako sa citis s tou vecom "obnovit kamaratstvo" urcite to vyznie hlupo ak sa zacnes znova hlasit ze si tu ale to sa prekona. no odporucam vykaslat sa na to ze ju mas rad a nechat tomu volny priebeh a cakat ze ako sa to vyvinie.
alebo obnov kamaratstvo, zober ju na festival s alkoholom a
a potom budes riesit to co sa stalo a namotas ju ze ju mas velmi rad a myslim ze by sa podlomila... (ale to je krajne riesenie do kt ani velmi neodporucam ist lebo by sa stalo uplne nieco hrozne a) decko b) uplna strata kamaratstva [ale aspon by si vedel ze tudy cesta nevede])
kazdopadne GL
kazdopadne viem ako sa citis s tou vecom "obnovit kamaratstvo" urcite to vyznie hlupo ak sa zacnes znova hlasit ze si tu ale to sa prekona. no odporucam vykaslat sa na to ze ju mas rad a nechat tomu volny priebeh a cakat ze ako sa to vyvinie.
alebo obnov kamaratstvo, zober ju na festival s alkoholom a
kazdopadne GL
-
recberko
Light Star
Síce som ešte do zadanej baby zaľúbený nebol, ale stalo sa mi že som sa zaľúbil do skvelej žienky a všetko bolo fajn, vyzeralo to dobre, ale nejak sa dala dokopy s niekym s kým si rozumela dlhšiu dobu.... Skús na ňu zabudnúť (aj keď je to hrooooozne ťažké) a uvidíš že sa ti pošťastí nájsť niekoho nezadaného ( zákon schválnosti : Kto nehľadá, nájde) čas to spraví uvidíš.. len ju určite nechaj šťastnú tak ako je, pretože ani tebe by sa asi nepáčilo keby ti niekto pokazí vzťah... take care..
Prakticky mas len dve moznosti...za predpokladu, ze o tom nevie, tak jej to v nejaku vhodnu chvilu vsetko vyklopis (teda ak je to naozaj laska a nie "laska")...a mozes uz len dufat, ze sa to dobre vyvinie...Shadow_blaster napísal:Zaľúbili ste sa už niekto do zadaného človeka? Ja som mal taký malý problém zalúbil som sa do dievčaťa ktoré bolo zadané. Ťažko som to prekonal stále na ňu myslievam ako to prekonať??? čo mam urobiť aby som zabudol????
Tazko ti mozem povedat aku mas sancu na uspech...to by si mal vediet ty...a ci ti vobec stoji za toto vsetko...navyse ani neviem ci ste kamarati alebo si ju len raz videl kdesi na zurke...
A dost by pomohol aj vek keby si tu napisal
No a druha moznost je nechat to plavat a bud hladat inde, alebo nehladat vobec...otazne je ci aj tak na nu zabudnes a nebudes sa sam seba stale dookola pytat ci si urobil dobre ze si to ani neskusil
Takze ak ju naozaj lubis tak by si IMO mal ist do toho...ale len vtedy, ak si uvedomis mozne dosahy tvojho rozhodnutia...obzvlast tvoj mometalny vztah k nej a jej partnerovi
to aj ja cely roman .... ta moja je tiez zadana uz som sa s tym ako tak zmieril ale trvalo to nesmierne dlho a ani dnes si nemozem povedat ze som uplne v pohode ... obcas chytam depky z toho ... a ked ju vidim v skole tak aj keby som chcel tak nedokazem aby mi bola uplne ukradnuta ...Te-wei napísal:O tomto by som mohol napísať knihu...
-
midnight_man
Guru
nevesaj hlavuslavo120 napísal:to aj ja cely roman .... ta moja je tiez zadana uz som sa s tym ako tak zmieril ale trvalo to nesmierne dlho a ani dnes si nemozem povedat ze som uplne v pohode ... obcas chytam depky z toho ... a ked ju vidim v skole tak aj keby som chcel tak nedokazem aby mi bola uplne ukradnuta ...chce to asi len cas vela casu a niekedy az strasne vela ... ale viem ze svojho chlapca ma rada a ja jej nechcem nic kazit a ani sa jej nijak starat do zivota takze skusam zabudat ... skoda ze to ide tak tazko a nesmierne pomaly