|
|
|
| Autor |
Správa |
ajbaj Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2008 Príspevky: 5
Zaslal: 23 Júl 2008, 20:32 Predmet: zamrza mi PC |
|
|
| Casto sa mi stane ze mi zrazu uplne zamrzne pocitac. Je to iba kvoli tomu ze mam malo RAMky (512MB) alebo je to nieco ine? |
|
| Návrat hore |
|
 |
xXPAINKILLERXx Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2007 Príspevky: 342 Bydlisko: <CENSORED> Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2008, 20:44 Predmet: |
|
|
moze to byt cimkolvek. Moze to byt dlho nepreinstalovanym operacnym systemom. Moze to byt tym ze ti nestaci zdroj.
Ramkou to ale nemoze byt predsalen aby zamrzal comp? ibazeby si mal napriklad 2x256 ale neboli by nejako komnatibilne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2107 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2008, 21:11 Predmet: |
|
|
z nedostatku RAM, PC nemrzne, maximalne mu vsetko dlhsie trva. Neviem ako ti to zamrzne. Ci len vytuhne obraz a nehybe sa kurzor mysi, alebo obrazovka scerna, pripadne nasleduje reset. Nie je odveci spomenut, ci zamrznutie nastava uplne nahodne, alebo vzdy po nejakom urcitom case, pri zapnuti urcitej aplikacie...
Mozne dovody:
-zasrany system somarinami,
-chybne RAM moduly
-vada disku, pripadne kabla (mal som aj taky pripad)
-vada diskoveho radica
-prehrievanie CPU/GPU, pripadne vada CPU/GPU
... urcite som nevymenoval zdaleka vsetko, ako vidis, dovody mozu byt rozne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|