PLs ide mi dost velky smrad ako keby daco horelo alebo sa tavilo a ide z tych dierok na zdroji a bojim sa ze mi odide zdroj a aj cely PC ... Zdroj mam 350W
zlozenie PC :
AMD 5000+
MSI NX8600GTS 256MB
2GB RAM
zakladna ASUS M2N MX- SE plus
2x DVD romka
2X 250GB HDD
doteraz islo vsetko normalne ale teraz to zacalo dost smrdiet ... mam dat lepsi zdroj alebo cim to je ?? Diki za kazdu radu
nwm aku mam znacku zdroja neni tam nic napisane iba 350W ... a chcem sa spytat ze ci je dobry Forton Blue storm 2 -500W ? alebo este daky dobry zdroj nad 500W Dik
D34Dlife napísal:chcel by som potom este PC vylepsit ... pridat 2GB RAM a este daku graficku tak aj na to bude stacit ? graficku asi daku 9800GT alebo daco take
Ja mám tiež fungel nový zdroj a cítiť ho tak trochu za spáleninou. Ale to bolo ešte predtým, než som ho prvý krát zapol. Myslím, že ten "zápach" nie je z toho, že niečo horí, ale sú tam nejaké súčiastky, ktoré sú možno tavené, alebo nejak tepelne formované a cítiť ich akoby za spálenou umelou hmotou, alebo ako by som to definoval.
Teploty sú úplne v norme, podľa mňa to bude tým, čo som spomínal. Ja to volám, že to ešte smrdí za "novotou".
Ale na druhej strane je pravda, že na tvoju zostavu je to trochu slabý zdroj, tam by som asi uvažoval nad kúpou minimálne 450W, optimálne tak 500W a viac. Ale s tým smradom to nemá nič spoločné.
no "novotou" to smrdiet nebude kedze uz mam od 24.01.2007. Nasiel som zarucny list tak zbehnem do obchodu a dam im ho ale kupum aj novy a tento predam ( tak ho opravia alebo vymenia ) ak to dakdo kupi ... a idem kupit asi ten Forton Blue Storm 2 500W
prave som to skusal a ide mi to na 1024x768 a skoro vsetko mam nastavene na Hracske detaily a tiene textury vody a este nieco mam na tom priemernom ci ake to je a ide mi to slusne ... seky to iba pri velkych bitkach alebo pri velkom vybuchu
Vrátim sa k téme.. Toto isté začal robiť zdroj aj mne.. Už po 5 minútach od zapnutia mi z toho smrdela celá izba.. Evidentne sa tam buď niečo prepálilo alebo zhorelo. Zdroj som bol vyreklamovať a kúpil som už preberany Fortron BS 2, čo je celkom slušná náhoda, kedže ty zamýšlaš podobne Starý zdroj mi vyreklamovali, dali nový kus, a ten som strelil Takže reklamuj
D34Dlife napísal:uz to smrdi menej ale ten zdroj asi fakt potrebujem ...
Asi sa Ti to vyvetralo Ale byť tebou, tak ho vymením, lebo nemyslím, že to bude nejaký kvalitný výrobok. Môže sa stať, že Ti dodžube aj ostatný hardware, ak sa náhodou načisto odpáli..