Tam ide o tú podporu.Myslíš si že keby som mohol jednoducho zaplatiť za nejaký program ktorý je pre mňa užitočný nejaký ten peniaz nezaplatil by som?Ale problémy sú hneď v platbe ... Kým rpevedieš peniaze kým ti dajú licenciu a podobne to máš možno deň.Ja si cracknem program za pol minúty s použitím googlu a žiadny problém
Ja mam v kompe asi jednu legalnu hru a ostatne freeware alebo nelegal. Ale podla mna vyrobcovia si sami zatlkaju klince do rakvy. Spomente si na aferu s obtiaznou instalaciou Half-life 2. 100x update, overenie, atd.
ja mam legalny akurat win2k a linuxa (mandriva 2k7) snazim sa vyuzivat freeware programy, ale nie vzdy to ide, takze aj nelegalny soft sa najde na percenta sa mi to nechce pocitat, na to som moc lenivy
Myslim si ze rozsah hlasovania je trosku... ehm... prehnany.
Osobne mam asi tretinu softu nelegalne... cca 10 programov, za ktore som nenasiel postacujucu freeware alternativu. Na produkty MS mam akademicke multilicencie, inak ale pouzivam mnoho freeware programov.
chcem sa spytat - v STEAMe mam toho viacej legalne zakupeneho.. rata sa len jeden steam, alebo vsetko co som si do neho dokupoval zvlast?
Predpokladam ze balik office sa asi bude ratat spolu - alebo mam kazdy jeden jeho program ktory skutocne mam nainstalovany ratat zvlast?
Kupil som si par starsich hier za £1 az £3 (Moto GP 2, Rally Championship a Warrior Kings)... takze percenta mierne poskocili smerom nahor ...len tak dalej Abiosis, len tak dalej...
mam kubuntu takze nelegalny soft teraz nepouzivam ale mam nainstalovane aj XP ale to bude len otazka casu kedy pojde prec. a potom to bude dost vysoke cislo.
ale tak som premyslal, brat ma z roboty novucickeho notasa aj s Vistou a Officom, no proste vsetko legal. Ale som rozmyslal ze vsetko co na nom robi je tak Office a Outlook. Nevyslo by to tu firmu lacnejsie keby mu dala omnoho lacnejsi notas s nejakym ubuntom, kubuntom s openofficom? takto brat furt len nadava lebo ta vista je riadne otravna a firma zaplatila par desiatok tisic za zbytocne.
zelovoc - ono firmy vacsinou vyberaju notebooky podla konfiguracie, a nie podla pouziteho OS.. a strasne malo je dostupnych modelov bez operaku.. MS sa vtrie vsade