Zatrpknuty kamarat
poznam par takychto uplakancov, co pred zenskou sa tvaria citlivi a chrumkavi a v zakulisi si mydlia ruky od stastia a dufaju, ze ich zenska bude lutovat a snazia sa z toho tazit. Ja ich nazyvam uboziaci, to nie je chlap, ale padavka. Prve co by som mu povedal by bolo, ze ja sa s uboziakmi nebavim. By si rozmyslel 2x, ci bude dalej robit divadielko. Musi zistit na com je a postavit sa na nohy, lutovanie este nikomu nepomohlo, mozno do hrobu. schw33k napisal pravdu, suhlasim s nim.
myslim si, ze vobec neni problem v tom, ze vyzera starsie, lebo väcsinu bab pritahuju starsi chlapi..poznam take pripady..mam kamosa...uplne najlepsieho, kotry ma 20rokov, je uplne super..aj pekny je a este nikdy nemal frajerku a ak mal tak tri dni a to sa akosi moc nepocita..uz rok sa snazim zdvihnut sebavedomie dalsiemu kamosovi, kotry je uplne pekny a ma pocity menejcennosti, mysli si, ze je neviem aky skaredy a pri tom ho kolko bab chce,..a ma aj frajerku..a aku peknu..ale nie..komplexy su tu stale..tiez neviem co mam robit uz..nech si skusi zajst ku psychologovi..dost mu to pomoze..uvidis!alebo k nemu zajdi ty a spytaj sa ho..