|
|
|
| Autor |
Správa |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2855 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 17:13 Predmet: |
|
|
krupica_dnb:Prečítaj si prvý príspevok prosím.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1802 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 17:20 Predmet: |
|
|
| poznam par takychto uplakancov, co pred zenskou sa tvaria citlivi a chrumkavi a v zakulisi si mydlia ruky od stastia a dufaju, ze ich zenska bude lutovat a snazia sa z toho tazit. Ja ich nazyvam uboziaci, to nie je chlap, ale padavka. Prve co by som mu povedal by bolo, ze ja sa s uboziakmi nebavim. By si rozmyslel 2x, ci bude dalej robit divadielko. Musi zistit na com je a postavit sa na nohy, lutovanie este nikomu nepomohlo, mozno do hrobu. schw33k napisal pravdu, suhlasim s nim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kwetinka Medium Expert

Stav:  Založený: 23.10.2006 Príspevky: 87
Zaslal: 13 Nov 2006, 17:25 Predmet: |
|
|
| myslim si, ze vobec neni problem v tom, ze vyzera starsie, lebo väcsinu bab pritahuju starsi chlapi..poznam take pripady..mam kamosa...uplne najlepsieho, kotry ma 20rokov, je uplne super..aj pekny je a este nikdy nemal frajerku a ak mal tak tri dni a to sa akosi moc nepocita..uz rok sa snazim zdvihnut sebavedomie dalsiemu kamosovi, kotry je uplne pekny a ma pocity menejcennosti, mysli si, ze je neviem aky skaredy a pri tom ho kolko bab chce,..a ma aj frajerku..a aku peknu..ale nie..komplexy su tu stale..tiez neviem co mam robit uz..nech si skusi zajst ku psychologovi..dost mu to pomoze..uvidis!alebo k nemu zajdi ty a spytaj sa ho.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|