|
| Autor |
Správa |
Spiro Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2006 Príspevky: 575 Bydlisko: Košice-Juh Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 20:03 Predmet: |
|
|
hodte sem niekto cinsky mur VRAJ je vidiet z vesmiru no ja som ho nikdy nenasiel pls aj zo screenom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1355 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 23:49 Predmet: |
|
|
hmm k tym kruhom http://img171.imageshack.us/img171/5378/diwno6ql.jpg skor by som skumal to ze to je dako uplne umelo tvorene udolie neviem nemam earth instalovany ale kto to ma preskumajte ci to je v byvalom koryte rieky alebo je to fakt umele kuknite si pohoria okolo su z vnutornej strany umelo skosene a taktiez neni tam ziadna budova alebo je ??? proste ja ked spravim dake pole alebo daoc tak tam budem mat aspon daku malu budu na skladanie veci abo tak takze kto mate earth tak pekne to nazoomujte co to ide a po stvorcekoch hladajte anomalie aj ked myslim ze take veci ako area 51 a pod keby tam daco bolo tak urcite na Google earth by neboly fotky abo nie oregianly dake feaky by zrobily a moj nazor na Area 51 je asi taky ze je to iba vymysel pre ludi a ked daka taka zakladna je tak je inde len seci sa zajimaju o 51 tak ta skutocna nikoho netrapi
EDIT: ted som dotoho kukal a ono to neni v udoli ale skor ako na plochej spice kopca nefim ceknite to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 23 Jan 2007, 0:05 Predmet: |
|
|
| spiro napísal: |
hodte sem niekto cinsky mur VRAJ je vidiet z vesmiru no ja som ho nikdy nenasiel pls aj zo screenom  |
116° 0'23.15"E, 40°21'16.36"N |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spiro Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2006 Príspevky: 575 Bydlisko: Košice-Juh Karma: 
|
Zaslal: 23 Jan 2007, 20:43 Predmet: |
|
|
hmm dik ale tak si mohol skor hoit screen bo ja si google earth nebudem instalovat neoplati sa ale tak nic no aj tak dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1796 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 23 Jan 2007, 22:30 Predmet: |
|
|
... musim este raz poprosit, ze najlepsie by to bolo aj so screenom .... nie kazdy tu ma, ako vidite G.EARTH ... DAKUJEM ...
edit:// ... RUNES Area sa tu uz preberala, neviem sice k comu za ten cas tema dospela ale dovolim si zopakovat ti moj pohlad na vec .. Area sice existuje, ale to s tymi UFO je podla mna vymysel, je to prisne strazene, pretoze je to vyvojove stredisko americkej armady, su tam sustredene vsetky nove objavy, projekty, zbrane, zariadenia proste vsetko co ma pre ( hlavne bojovu ) vyhodu amikov nesmierny vyznam ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2184 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 24 Jan 2007, 0:34 Predmet: |
|
|
| spiro napísal: |
ja si google earth nebudem instalovat neoplati sa ale tak nic no aj tak dik |
Tak použi:
Ja tiež nemám GE nainštalovaný, miestami je tento tu detailnejší. |
|
| Návrat hore |
|
 |
berynatorko Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2007 Príspevky: 75
Zaslal: 24 Jan 2007, 2:10 Predmet: som sa trosku smial |
|
|
| Frikso napísal: |
Tie zelene kruhy nebudu asi nic zaujimave, lebo je tam toho mrte vela. Vyzera to na nejaky nový druh plantážnictva. Z niektorýchje tam "ukrojene" alebo cez ne vedie cesta, iné vyzerajú byť vysušené (asi nezalievali) a ďaľšie už zožaté. Ale zaujímalo by ma, čo to tam pestujú v púšti..  |
tie zelene kruhy nie su nic ine ako polia. je to taky ich novodoby vynalez.je totizto jednoduchsie polievat a starat sa o kruhove polia, kedze na ne netreba ziadne traktory ale stacia take hrozne dlhe tyce co chodia dookola a polievaju , ryju atd.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spiro Star

|
Zaslal: 24 Jan 2007, 16:55 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
Tak použi:
Ja tiež nemám GE nainštalovaný, miestami je tento tu detailnejší. |
diki otom som nevedel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pishta Light Professional

Stav:  Založený: 19.01.2005 Príspevky: 815 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 13:45 Predmet: |
|
|
Tie zelene kruhy budu obycajny nafarbeny beton nazeleno...miestami je to osuchane...
Teraz som nasiel podobne kruhy v IRAKU,len toto vyzera skor ako maskovanie...mozno nejaka vojenska zakladna
//obrázky pridávajte do príloh
|
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 14:03 Predmet: |
|
|
| Sú to polia s kruhovým zavlažovacím systémom. A áno, sú v púšti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6843
Zaslal: 08 Mar 2007, 14:49 Predmet: |
|
|
OT: vojenská základňa maskovaná ako pole..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1796 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 16:10 Predmet: |
|
|
... ano to v tom iraku su polia, to je evidentne .. je tam jasne poznat urcitu strukturu, kdezto na tych prvych " americkych " kruhoch ziadna neboloa ... a este k tomu tu su aj budovy, v amerike tam ziadne neboli .....
... ehm naco by niekto farbil taku velku polochu betonu .. resp.: naco by tam niekto tu velku polochu betonu daval ? ... hmmm netusim ..
... kazdopadne pridavajte zaujimavosti ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pishta Light Professional

Stav:  Založený: 19.01.2005 Príspevky: 815 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |