Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zaujimave pady na bicykli!!
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
schw33k
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 03 Júl 2007, 7:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Na Yoplinovom páde som sa nasmial asi najviac
http://www.youtube.com/watch?v=JTrodhgM7b4
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
melon
Light Expert
Light Expert

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: 19 Sep 2007, 13:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Najhorsie je ked sa prebrzdite prednou brzdou a zadne vam vyleti dohora a vy letite...Sa mi tak stalo,na hradzi som isiel za kamosmi a obzrel som sa za jednou zenskou a doslova ako v reklame to bolo Laughing No ale zrazu kamos vedla mna tiez cumel dozadu a vytlacil ma a este mi aj poddvihol riaditka svojimi a to bolo asi v 30km/h a ja pekne naplno prednu a bike asi 6 kotrmelcov spravil 2 na asfalte a ostatne dole kocekom travnatym...Bike len jeden skrabancek na gripe...A ja som na ruky padal,esteze som mal rukavicky,ale odrel som si laket a prave bedro ma bolelo jak svina + opuch.Ale este som to dotahal na jazero okupal som sa a este 20 km späť...Nastastie to dopadlo este hladko,ale pametam si tento Smile

Potom bol este raz vecer pad,,som nevidel zabranu,,bolo šero,dole cerstva zebra nakreslena a nad nou co som az v tesnej blizkosti videl asi v 60cm vyste kovove zabradlie,lebo to bola 90° zatacka a vpravo bol neprehladny plot a este som nechal vnutri miesto kamosovi.Tak bike zastavil o prekazku a ja som letel asi 3 metre Smile Nic sa nestalo,bike pod riaditkami ma peknu pečiatku Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bEnG
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 30.08.2007

PríspevokZaslal: 19 Sep 2007, 14:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

neprijemny pad je ked sa zjebete na chrbat a hlavu ,,,,,,,tak sa mi to stalo v sobotu a vyrazil som si dych
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
melon
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 19 Sep 2007, 14:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lepsie je ked sa zdrbete vlastnym pricinenim. Horsie je ked vam to sposobi niekto druhy,ktory nevie predvidat a nevie jazdit Evil or Very Mad Idem v noci osvetleny a typek ide po jeho lavej strane oproti mne a vysypal sa do travy a este mi aj pi*ov***.
Návrat hore
Gangy
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 18.11.2004

PríspevokZaslal: 19 Sep 2007, 14:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

ades napísal:
mirak2podobne sa stalo aj mne, siel som dole kopcom, dost rychlo, na konci bola zakruta, tak ze idem fpoho zabocit, al neratal som s tym ze tam bude strk Very Happy tak som sa smykal po ceste a potom po strku. nestalo sa mi nic vazne, iba rozbite obe kolena, oba lakte a na lavom predlakti odrenina dlha od zapastia po laket Smile oplachol som peroxidom, sumelo a stipalo to jak krava, ale inak pohoda
Tak tak, ja som fical dolu z kopca nieco malo pod 60 a chcel som zabocit, akurat ze na tom bordeli som sa vysypal tak nehorazne ze som si na lavej ruke stiahol kozu asi tak 10x4 cm a v bruchu som mal zapichnutu packu z prehadzovacky Smile Este som si to odslapal k spoluziakovi a odtial ma zobral oco autom nech mi to vycistia/zasiju... Este som sa po ceste k spoluziakovi smial na tom ako sa mi roztrhli kade, po celej dlzke z vnutrajsej strany, tjn maly a sprosty Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 19 Sep 2007, 15:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

na BMXke na Bikroske.. asi 10x som padol.. ale pikosky...
co je Velka Dvojvlna.. tak sa mi stal asi najhorsi pad vobec na bicykli
sekol som to zadnym kolesom a trosku ma rozhodilo.. predne koleso mi stocilo doprava a vlastne tym ze na bikroskach je strk tak ma to zosmyklo a je*ol som na brucho a zjazdom dole som isiel po bruchu.. medzitym si na 100% pamätam ako som si hovoril (v tom pade este) ze co sa moze este stat.. a hned na to DRB mi to hodilo papulu do zeme.. ako keby mi na nu niekto slapol... to bolo pocas padu.. pad mohol trvat asi tak 3 sek... ale clovek to preziva spomalene... hovori sa to.. a viem to uz aj ja... proste ten pad bol pomaly... kamarati co boli vzadu len videli ako som skocil a potom len prach... hned dobehli.. ja totalne dezorientovany a par minut som videl rozmazane.. sam som sa nemohol hybat takze kamarati ma odniesli domov..
v podstate som bol odraty paradne.. kolena zapästie,lakte rany to boli obrovske.. a ece horsie bolo ze sa mi stali na miestach kde som mal predtym ani nie poriadne zahojene... a ta rana do ksichtu.. to si odniela koza pod nosom a nad ustami... BTW bike bol v super stave... nesmrtelna BMX Very Happy

dalsi pad tiez na bikroske.. ak poznate tak na juvente.. tam je posledna 8 vlna.. skakal som ich ze dva, dva, dva, a posledny som ako obvykle sekol zadnym.. a tam su pekne istre kopce.. akurat dosrane koleno

dalej pad pri eldorado bingu v skate parku na fun boxe.. uz dlhsie ma trapilo vrzganie kostry bicykla.. myslel som ze to robi vidla.. no potom ked som skocil ten fun box zistil som ze kostra je nalomena pretoze akurat vtedy praskla.. ked praskla tak taky tupi zvuk.. a ja drb na taky rovny streetovy beton.. po kolenach.. bolo to pekne pretoze najprv biele rany a hned na to krv.. sranda... tak sa skoncila moja BMX kariera Very Happy

no a posledny pad pred par mesiacmi v okolo 50km rychlosti (uz som to tu na forum pisal) som hapal pretoze mi padla retaz ale nevedel som a zacal som slapat takze mi padla noha z pedalu a stocilo mi korman o 90° na cistom betone takze ako keby som dal rucnu na prednom kolese.. hned ma prehodilo aj s bikom ... 3x som spravil kotrmelec cize chrbat v pic*.. o biku ani nehovorim... rafik ohnuty paradne taktiez rajdy aj krcok...
no a ja ece kukam na litko prave ze fajn.. niekolko mm diery od ozubeneho kolieska (šajby) 5 dier... koleno a laket..
najhorsie bolo ze sa mi to stalo pred zastavkou plnou ludi.. ale jedna teta sa pytala ze ci chcem 112.. aa.. na co teta.. ja som fit Very Happy
potom pre mna dosiel odvoz.. inak by som domov nedosiel tak skoro Very Happy

a pikoska co sa stalo kamosovi.. kukali sme ako ide skocit trojvlnu.. ale stylom ze prvu vlnu len predhodi a dve potom hned skoci... pekne pohlad z boku... doslovne zapichol predne koleso do toho posledneho kopceka.. dobre sa roz**bal... mohol padnut v celkom slusnej rychlosti asi z 1.5M vysky na hrud by som povedal... musel mat pekny view..

ale som rad ze sa mi to stalo.. mam zazitok.. i ked niektore pady som rad ze som prezil tak ako som prezil a nie horsie...
Návrat hore
violator
Star
Star

Založený: 30.05.2005

PríspevokZaslal: 21 Sep 2007, 15:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som napalil bicyklom do v strede cesty stojaceho skutra Very Happy , v poslednej chvily som stocil riaditka,bo som som siel na neho celne, a preletel som cez lavu cast skutra...zlomena ruka a prijemny pocit, ze toho kkta na skutri uz niekdo doj*bal Very Happy
Návrat hore
Patjo
Expert
Expert

Stav: Prihlásený
Založený: 26.02.2006

PríspevokZaslal: 21 Sep 2007, 15:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja ked som zosadal z bicykla tak som sa strepal ze som si roztrhol nove Nike slapky Sad
Návrat hore
melon
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 21 Sep 2007, 15:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tyyy a este musim spomenut jeden,,, isiel som z ulice a z vedlajsej 90° zatacky - dalsia kolma ulica vyletel jeden na takom starom horaku a rovno do mna,,lebo letel jak hovado,neviem keby islo auto,tak je v riti.Hlavou napalil do mojej ja som odletel z biku,on tiez a potom nasadol a kotlil dalej,ale nechapal som ten rush....A ochvilu pocujem flekovat kolesa cierneho SUV a ja este som sa zbieral zo zeme,daval som si dokopy okuliare Rolling Eyes a Okienko dole a uz ma zamrazilo. Otazka: "Nevideli ste tu nejakeho na bicykli?Zmizol nam z predzahradky bike,niekto nam ho ukradol!" Tak bolo mi to jasne! Laughing Aka sanca ze do vas vleti zlodej biku na ukradnutom biku?Tss,neskutocne,,som sa sam potom smial Very Happy Ale nechytili ho,lebo som ich po pol hodine videl este jazdit po uliciach...akoze sila Very Happy
Návrat hore
rixo
Light Professional
Light Professional

Založený: 11.08.2006

PríspevokZaslal: 22 Sep 2007, 0:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

LUdia a mate k tomu aj nejaku fotodokumentaciu? ja mam z jednej ststnej prihody,ked spravca bikrosu v trnave nasypal na doskoky strk a samozrejme ja som bol prvy kto vyskusal ako lahko moze ujst predne koleso. vysledok:
http://img110.imageshack.us/img110/6088/cimg2231hu9.jpg Very Happy
Návrat hore
sokolik
Light Expert
Light Expert

Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 21 Apr 2008, 20:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja začnem tým, čo sa stalo pred 9 rokmi môjmu bývalému spolužiakovi. požičal si moju bmx a chcel sa spustiť z takého dosť prudkého kopca na sídlisku medzi blokmi. ja som ho pozoroval z vrcholu toho kopca. spustil sa dole (blbec ešte aj pedáloval) a akosi zabudol, kde má bmx brzdy (on mal totiž nejaký horský s páčkovými brzdami, ja som mal len takú tú kontrovaciu) a napálil to rovno do bloku pred ním. bicykel sa zdvihol na predne koleso a sedadlo (tvrdý plast) mu fajne drblo hlavu o múr...skončil s rozseknutou hlavou a s miernym otrasom.
bonus: nedávno som ho stretol v krčme a mal taký čudný pohľad...snáď to bolo z alkoholu a nie z tej rany do hlavy Laughing

no a teraz moje vlastné akcie....btw: ja nepadám, ja narážam Smile

v lese poznám množstvo rôznych zjazdov a tratí a tak som si chcel niektorú z nich vyskúšať. bola to asi 2-3 km dlhá kamenistá cesta, ktorá bola zakončená rampou proti autám (keď som ale išiel hore, bola zdvihnutá)....jazdu som si parádne užíval až do okamihu, keď som došiel na jej koniec. rampa bola dole a ja som sa už videl na nej...v poslednej chvíli som pod sebou stočil bike a ja som vystrel pred seba ruky a asi v 30km/h som vrazil do tej rampy. zápästia ma nenormálne boleli, ale prežil som. za mnou išiel kamarát, ale on už toľko šťastia nemal. už z diaľky som na neho vrieskal, nech brzdí, ale nič z toho....zohol sa (asi si myslel, že to podlezie) a drbol hlavou rovno do rampy. potom som ho už len zbieral zo zeme Very Happy

veľmi podobným spôsobom som už narazil aj do auta, ale to nebola moja chyba. v tom vypätí a prívale adrenalínu som ešte stihol aj vynadať vodičovi do všeličoho a odišiel som preč... Laughing
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 21 Apr 2008, 22:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

keď som mal asi 5 rokov v rýchlosti cez 10 km za hodinu som drsne šuchol o múr pričom môj volant skrútilo proti nemu takže čelnej zrážke sa nedalo vyhnúť. Týždeň som mal hrču na hlave...
Návrat hore
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 25.08.2007

PríspevokZaslal: 21 Apr 2008, 23:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

heh , ja som tych padov zazil viac ale spomeniem posledny , sme boli s kamosmi v lese a jak ideme (lavotociva mierne klesajuca zakruta) ja ze si to rpeflekujem fajne ( som mal tak "najemno brzdy nastavene" ) ale jak zabrzdim tak bike zastavi skoro na mieste a ja uz ani neviem jak som sa kotulal , doteraz mam jazvy na chrbte , a dost velke Confused , potom doma som zistil ze oco mi dotiahol brzdy Very Happy

a dam sem este jeden , bohuzial som ho nevidel ale rozpravanie mi stacilo Very Happy napisem to tak strucne , spoluziaci isli do Vysnich ci de a jeden ( taky cudny kus) hore na kopci ze : nejdu mi brzdy Very Happy ale sa spustil ( neviem ci ho prehovorili abo mu drblo) a na***** do stromu a zlomil si klucnu kost Surprised
Návrat hore
konyk87
Star
Star

Založený: 24.10.2007

PríspevokZaslal: 22 Apr 2008, 8:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja si spominam na 2 haluzne pady..
1. ked som mal cca 10 rokov dostal som svoj prvy horsky bicykel a chcel som sa naucit jazdit bez drzania..bolo to u nas na ulici a zrovna na mieste kde je taky maly most ponad "potocik" (potok tam uz davno nie je - teraz tam sused vypusta vodu z pracky a podobne) - z jednej strany bol plot a z druhej len cca 20 cm vysoky obrubnik a cca 2 dole "potok" Very Happy a ako si tak idem bez drzania tak zrazu hop, koleso sa mi stocilo rovno do toho obrubnika, preletel som cez bicykel rovno dole z mosta a bicykel na mna..odvtedy mozem povedat, ze som padol na hlavu - mal som monokel, vytlceny zub, celu pravu stranu tvare doskriabanu a na inych castiach tela len par modrin...ale haluzne to muselo vyzerat ked si to tak predstavim Laughing

2. vracal som sa od krstnej, popri ceste rastla na roli datelina..na kraji mal nejaky dedo zaparkovany malotraktor a kosil si do vlecky datelinu...videl som ho dost daleko pred sebou a zrazu mi zacala nejako blbnut prehadzovacka tak som sa pozeral, ze co s nou mam..a ako som tak bol skloneny zrazu len buch a ocitol som sa vo vlecke na dateline Laughing pribehol dedo, ze co sa deje a ja tam lezim v krcoch smiechu az mi slzy tiekli a dedo len
Návrat hore
sokolik
Light Expert
Light Expert

Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 22 Apr 2008, 13:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

...ešte pridám niečo: ak chcete vidieť hromadu dotlčených ľudí, choďte sa pozrieť na košický bikemaratón. minulý ročník bol veľmi zaujímavýSmile jeden týpek došiel do cieľa doslova "dvojfarebný". polku tváre mal hnedú a druhú červenú. povedal, že sa najprv vyváľal v blate a potom vytrel ksicht na betóne...
niektorí došli s rôznymi vadami na bicykloch (doteraz som nepochopil, ako sa dá polámať sedlovka bez toho, aby bol na bicykli jediný škrabanec)

ja osobne som dopadol celkom obstojne, pár desiatok metrov pred cieľom som praskol dušu, ale všimol som si to až keď som zosadal z biku za cieľovou bránou.

no a môj kamarát išiel z preteku rovno do sanitky a do nemocnice, ale pretek dokončil! klobúk dolu! Smile ale to už nech sám dopovie, ak bude chcieť (mirak2)
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

Prejdi na: