|
|
|
| Autor |
Správa |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 400 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2007, 0:36 Predmet: Zaujimave pady na bicykli!! |
|
|
fici tu tema najvacsia rychlost na bicykli tak ma napadlo ze v akej najvacsej rychlosti ste sa vysypali?...alebo aky bol vas najhaluznejsi pad z bicykla?
ja som sa ped dvoma dnami vysypal pri 53km/h...bike v pohodicke ani skrabancek bo som ho zahodil do veeelkej buriny...ja som preletel cez krik potom som skosil daaku prhlavu a skoncil v potoku ...zranenia iba odrety laket a cely som bol vyhadzany od zihlavy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Masaker Medium Star

Stav:  Založený: 02.02.2006 Príspevky: 399 Bydlisko: NEMAM Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2007, 10:24 Predmet: |
|
|
asi v 55 som vletel odzadu pod stojaci kamion... bicykel sa uz nedal ani opravit... ohnuty ram a tak...
v asi 50 pod prah iducej ibizy (SEAT) hh
ja som toto ni biku zazil nehorazne vela.... este je ich ovela viac ale to ani uz dobre nepamatam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1859 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2007, 11:23 Predmet: |
|
|
ked som mal asi 6-7 rokov som tak pribil o zem jak este nikdy, ani som nesiel rychlo, mierna zakruta, no v lete vsade plno prachu kamienkov tak sa mi na tom prachu smyklo zadne koleso, tak orypany som v zivote nebol, obe kolena, obe lakte aj s predlaktiami, to bolo chvalabohu najhorsie..
ale moj brat iny expert isli sme aj s rodinkou v lese dolu kopcom celkom rychlo a neviem co spravil ale pristal na cele, samozrejme som ja dostal zdrbanie ze preco som isiel rychlo (hm vedlajsie je ze ja som sa nerozbil..) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1642 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2007, 12:10 Predmet: |
|
|
mirak2podobne sa stalo aj mne, siel som dole kopcom, dost rychlo, na konci bola zakruta, tak ze idem fpoho zabocit, al neratal som s tym ze tam bude strk tak som sa smykal po ceste a potom po strku. nestalo sa mi nic vazne, iba rozbite obe kolena, oba lakte a na lavom predlakti odrenina dlha od zapastia po laket oplachol som peroxidom, sumelo a stipalo to jak krava, ale inak pohoda |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1371
Zaslal: 23 Máj 2007, 12:32 Predmet: |
|
|
Ja som raz išiel po ulici a skákal som si rôzne prekážky.Potom som skočil na chodník (v rýchlosti asi 15km/h) a zoskočil som z neho a chcel naskočiť na druhý.Zrazu ma to vykrivylo do ľavej strany a padol som a asi meter ma šúchalo po zemi .Mal som odreninu lavého kolenu (+ 15 minút nechodenia) a odreninu ľavého lakťa |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAIN Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.12.2005 Príspevky: 557 Bydlisko: Turčiansky Svätý Martin Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2007, 15:09 Predmet: |
|
|
Najkurioznejsi pad co som videl sa stal môju bratrancovi pred vela vela rokmi (tu na fore ma nick DeepEye ) proste rovna cesta, sirokodaleko ziadne auto alebo niaka prekazka a ja neviem ci mu popred ksicht preletel cmeliak alebo co ale on nahle na tej rovnej ceste zabocil prudko doprava rovno do garádu kde bola 1/2m zihlava, trnie, sipky a neviem co este...dodnes sa mu na tom smejem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pantagruel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 465
Zaslal: 23 Máj 2007, 15:26 Predmet: |
|
|
Ked som bol maly som isiel velmi rychlo dolu strmou cestou, zrazu som zistil ze nejdu brzdy (bol to pozicany bike) , stocil som to do zakruty, a zrazu oproti mne auto...Som si myslel ze som mrtvy Ale nejako som to stocil zoskocil z bicykla , padol na beton a dosuchal som sa na travu...Dopadol som na ruky takze obidve som mal cele krvave  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso2911 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 214 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2007, 17:20 Predmet: |
|
|
ja som asi pred rokom spadol na rovnej ceste asi v 40km/h ked som sa pozeral dozadu za kamosom som zavadil prednym kolesom o obrubnik...dost som sa doodieral ale nastastie nic zlomene  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 969 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2007, 18:21 Predmet: re |
|
|
v 45 km/h do betonoveho plota. koleso bolo ohnute na 90° a ja zodrate koleno na kost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jimino Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2006 Príspevky: 711 Bydlisko: Downing street Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2007, 18:30 Predmet: |
|
|
vo vacsej rychlosti som nezrypal... jedine klasika, ked sa snazim ist na zadnom tak sa prevratim...
asi pred tyzdnom som isiel s bicyklom domov, vonku prsalo tak som mal mokru podrazku. a ako nesiem bicykel po schodoch, posmyknem sa a mam riadnu modrinu a bozulu na hlave  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2007, 18:35 Predmet: |
|
|
Zhrniem do bodov:
1.) Pred školou som machroval na mojej old school BMX. Natrénovaval som si trik, ktorý spočíval v tom, že pred koncom obrubníka zdvihem bike na zadné koleso a na zadnom zijdem aj obrubník, kde budem ešte pokračovať na zadnom.
Išiel som už spraviť finálny pokus (musí sa vydariť). V tom višla zo školy jedna holka (Queen of my heart ) aj s kamošom a tak som vravel, že viem nový trik.
Išiel som to spraviť, bol som už skoro na kraji, vyhodil bike na zadné, ale akosi mi ušiel rám, ono to znova padlo na obe a sedadlom mne do gulí Neviem čo sa ďalej stalo, proste som išiel ešte do takej polohy, že sa mi natiahli svaly na členkoch (chvílu bolelo, potom nič) a ja som tak mal príjemný trapasík.
Našťastie dodnes nevedia, že mi to trafilo medzi nohy.
2.) Vracal som sa z opekačky, bol som na pol ceste, išiel som cez cestu, okolo ktorej sú dosť vysoké obrubníky. Zoskočil som z jedného, išiel oproti ďalšiemu v ktorom bola medzera, no zrazu som sa niekde obzrel, asi nejaké auto a ja som si nevšimol že sa rútim na obrubník, odrazu tresknutie, drbol som do obrubníku s kolesom a aj vyšiel.. joj aké trápne...
O 100 m ďalej mi sfučala predná guma. ...
3.) Bol som skateparku, vyšiel som na takú rampu, kde je kus Účka (neviem jak sa to volá). Hovorím si, že zídem. Tak som nasmeroval predné koleso, idem zijsť a zachytili sa mi kluky o tyčku, ktorá je na začiatku a ja som sa prevalil dopredu a bickyel na mňa.
Neviem jak, ale spravil som to tak umelecky, že si to odniesol iba malíček - strhnutá koža, inak absolútne nič viac, teda okrem mobilu, doškriabal som displej a trošku ešte nohavice, ani bicyklu sa nič nestalo.
4.) Nebudem vraveť čo som presne spravil (nepamätám si to), ale skúste opití jazdiť na bicykli na zadnom kolese ! Len na mäkkých povrchoch, za zdravie neručím.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1727 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2007, 21:17 Predmet: |
|
|
tak sa podelim o mije skusenosti ...
1. asi najhorsie ... este ako fagan na BMX 20 ( myslim ze tak sa to volalo ) som sa bol s kamaratmi vozit na takej trati v lese, ktoru pouzivali motorkari a freestyleovi bieri .. celkom prda to bola .. bol tam jeden vysoky kopec z ktoreho sa spustis a na druhom ked ides do kopca zotrvacnostou tak an konci celkom fajn skocis ... a potom ide dvojita U rampa .. akvsak vedy to nebolo moc dobre vyjazdene .. tak som tam videl iba jedno to Ucko .. pytam sa kamarata .. to je iba jednoita nie ? ..a o n : jasneee nemaj strach ... tak som to pustil dole strechou, vyskocil .. pekne dopadol .. idem k rampe ... jumpnem do nej .. na druhom konci som este dobre potiahol za sebou, nech tomu dam vysku ..a HOPLA , CHYBA LAVKY .. rampa je dvpojita ..tak som asi z 2 metrovej vysky ( cca. ) padol oboma kolesami naraz na dno tej rampy ... uuu zobudil som sa vraj az za 5 - 10 minut ... takze otras mozgu, brutalne obrazena ruka, zodreta koza na pravej polke tvare, rozbite koleno ... biku sa nic nestalo, sak BMW je traktor ...
2. druha nebola taka vazna .. ale bola len vdaka nesustredeniu ... mali sme na sidlisku taky maly okruh vysypany strkom .. dal sa na tom jazdit cyklokros ... a bol tam taky plytka skok, na ktorom bolo dobre vidno, kto ako pracuje telom na tom biku, a kolko to zdvihne do luftu ... a skakalo sa cez leziace palety ... samozrejmä rekord bol 2 .. ale ked som isiel tak som si vsimol, ze mam rezervu ..aj kamarat mi potvrdil, ze jedna sa tam zmesti ... tak sme prilozili .. nech je prdel .. a sustredeny na velky vykon som to rozbehol ... blizim sa. . zaujmem bezchybnu polohu ... dal som do toho silu a tak som skocil ( takym divnym bunny hopom ) .. uu preskocil som tri palety. .ale som to prehnal , mal som dest dobru rezervu ale sa mi smykla vo vzduchu noha z pedalu ... ten som uz nenasiel tak som si v zychlosti aspon sadol tak, aby som si nenabil koule .. podarilo sa koule cele ale ked som dopadol, tak som ohol riaditka a vytrhol som si kus koze na dlani ( cca 1 x 1 ).. a odrel koleno .. inak pohoda ...
3. ... hmm tak nas uz nebavili klascike jazdenice ..taksme zacali jazdit s kamaratom cross country ... uff tak sme sa vybrali nastastie na taku kratsiu ... cca 20 km mala mat turu ... cca. po 7mich kilometroch bol taky pohodovyyy zjazd po luke .. nic prudke, nic zavazne ( paradoxne ten prudsi po hore som zvladol dobre a pomerne rychlo ) ... a bola tam cesticka vyjazdena od traktora .. dve kolaje .. hmmm som j***ty aby som isiel po lavej, ked tamisiel kamarat a nic som cez neho nevidel ? ... sup ho do pravej ... to som nemal robit ... asi po 50 metroch totiz moju kolaj krizoval rigol siroky akurat tam na koleso ... tak som predne do toho zapichol v nejakej 30 kmh rychlosti a letel som cez riaditka ... zevraj to bolo nadmieru akcne a akrobaticky bezchybne .. akurat so mal ohnuty rafik a to dost podstatne, ze neslo tocit cez vislu koleso .. tak sme museli skakt po rafikua po vyplete aby som krokom aspo ndomov dosiel ...
... este dam preslap jedneho kamarata ... nieje to isce pad. .ale bolo to fajn ... volame to odvtedy Kiss The Wheel ... isiel prednym vyskocit na obrubnik, akurat moc skoro zdvihol, padlo, a nabural do neho .. letmo .. naozaj jemne pobozkal predne pneu a vratil sa do sedla ...
.. sakra som sa rozpisal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tibet Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.03.2007 Príspevky: 45
Zaslal: 23 Máj 2007, 21:52 Predmet: |
|
|
Prvy, ktory si pamatam bol este na trojkolke. Asi ako 2-3 rocny som sa snazil zist z obrubnika, pekne sa mi dopredu prevratila trojkolka a ja rovno na celo. Odvtedy som oznackovany ako Harry Potter:lol:, aj vdaka sikovnemu lekarovi co mi to zasival.
A posledny neprijemny pad. Idem si dole takou lesnou cestou a kedze nou idem prvykrat tak som nevedel co ma na nej caka. Zrazu sa predo mnou objavi asi 1,5 metrovy schod. Moznosti som asi mal take, ze ak by som to preskocil tak potom by som pravdepodobne naparal do stromu, alebo by som skusil trochu pribrzdit a spadnut na hnusny strk. Vybral som si druhu moznost. Taky zrafany som ale este v zivote nebol: hrudnik, brada, nohy. Na bruchu som nebol schopny spat asi tyzden.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
LLucia Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 502 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 24 Máj 2007, 0:27 Predmet: |
|
|
My sme raz so sestrou videli taký srandovný pád ... chlapík na bicykli vchádzal na križovatke do "ľavotočivej klesajúcej" zákruty a nezvládol to vytočiť - narazil kolesom do obrubníka a ako sa držal bicykla, iba sa preklopil cez predné koleso (stále sa držiac).  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 24 Máj 2007, 13:08 Predmet: |
|
|
Dva pamatne prihody:
1. Pretekala som sa s bratom a bratrancami, kto pojde vacsou rychlostou a zrazu, neviem, co sa stalo , som sa nasla na zemi. Odvtedy viem, ze na susednej ulici mame lekara . Skoncilo sa to otrasom mozgu, inac fpoho.
2. Ucila som sa bicykolovak bez drzania, aj som sa naucila , ale bol na to potrebny az pad hlavou na obrubnik. Druhy otras mozgu . |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|