Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zaujimave pady na bicykli!!
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
micpu
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 12.08.2006

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 0:36    Predmet: Zaujimave pady na bicykli!! Odpovedať s citátom  

fici tu tema najvacsia rychlost na bicykli tak ma napadlo ze v akej najvacsej rychlosti ste sa vysypali?...alebo aky bol vas najhaluznejsi pad z bicykla?

ja som sa ped dvoma dnami vysypal pri 53km/h...bike v pohodicke ani skrabancek bo som ho zahodil do veeelkej buriny...ja som preletel cez krik potom som skosil daaku prhlavu a skoncil v potoku Laughing ...zranenia iba odrety laket a cely som bol vyhadzany od zihlavy Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Masaker
Medium Star
Medium Star

Založený: 02.02.2006

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 10:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

asi v 55 som vletel odzadu pod stojaci kamion... bicykel sa uz nedal ani opravit... ohnuty ram a tak...
v asi 50 pod prah iducej ibizy (SEAT) hh
ja som toto ni biku zazil nehorazne vela.... este je ich ovela viac ale to ani uz dobre nepamatam...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
mirak2
King
King

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 11:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

ked som mal asi 6-7 rokov som tak pribil o zem jak este nikdy, ani som nesiel rychlo, mierna zakruta, no v lete vsade plno prachu kamienkov tak sa mi na tom prachu smyklo zadne koleso, tak orypany som v zivote nebol, obe kolena, obe lakte aj s predlaktiami, to bolo chvalabohu najhorsie..

ale moj brat iny expert isli sme aj s rodinkou v lese dolu kopcom celkom rychlo a neviem co spravil ale pristal na cele, samozrejme som ja dostal zdrbanie ze preco som isiel rychlo (hm vedlajsie je ze ja som sa nerozbil..)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
ades
King
King

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 12:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

mirak2podobne sa stalo aj mne, siel som dole kopcom, dost rychlo, na konci bola zakruta, tak ze idem fpoho zabocit, al neratal som s tym ze tam bude strk Very Happy tak som sa smykal po ceste a potom po strku. nestalo sa mi nic vazne, iba rozbite obe kolena, oba lakte a na lavom predlakti odrenina dlha od zapastia po laket Smile oplachol som peroxidom, sumelo a stipalo to jak krava, ale inak pohoda
Návrat hore
Dieg0
Professional
Professional

Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 12:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som raz išiel po ulici a skákal som si rôzne prekážky.Potom som skočil na chodník (v rýchlosti asi 15km/h) a zoskočil som z neho a chcel naskočiť na druhý.Zrazu ma to vykrivylo do ľavej strany a padol som a asi meter ma šúchalo po zemi Cool.Mal som odreninu lavého kolenu (+ 15 minút nechodenia) a odreninu ľavého lakťa
Návrat hore
PAIN
Star
Star

Založený: 01.12.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 15:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Najkurioznejsi pad co som videl sa stal môju bratrancovi pred vela vela rokmi (tu na fore ma nick DeepEye Smile ) proste rovna cesta, sirokodaleko ziadne auto alebo niaka prekazka a ja neviem ci mu popred ksicht preletel cmeliak alebo co ale on nahle na tej rovnej ceste zabocil prudko doprava rovno do garádu kde bola 1/2m zihlava, trnie, sipky a neviem co este...dodnes sa mu na tom smejem Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pantagruel
Medium Star
Medium Star

Založený: 09.01.2006

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 15:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ked som bol maly som isiel velmi rychlo dolu strmou cestou, zrazu som zistil ze nejdu brzdy (bol to pozicany bike) , stocil som to do zakruty, a zrazu oproti mne auto...Som si myslel ze som mrtvy Surprised Ale nejako som to stocil zoskocil z bicykla , padol na beton a dosuchal som sa na travu...Dopadol som na ruky takze obidve som mal cele krvave Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
miso2911
Light Star
Light Star

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 17:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som asi pred rokom spadol na rovnej ceste asi v 40km/h ked som sa pozeral dozadu za kamosom som zavadil prednym kolesom o obrubnik...dost som sa doodieral ale nastastie nic zlomene Smile
Návrat hore
Monako2
Light Professional
Light Professional

Založený: 14.05.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 18:21    Predmet: re Odpovedať s citátom  

v 45 km/h do betonoveho plota. koleso bolo ohnute na 90° a ja zodrate koleno na kost Smile
Návrat hore
jimino
Light Professional
Light Professional

Založený: 02.08.2006

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 18:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

vo vacsej rychlosti som nezrypal... jedine klasika, ked sa snazim ist na zadnom tak sa prevratim...

asi pred tyzdnom som isiel s bicyklom domov, vonku prsalo tak som mal mokru podrazku. a ako nesiem bicykel po schodoch, posmyknem sa a mam riadnu modrinu a bozulu na hlave Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Racius
Light Professional
Light Professional

Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 18:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zhrniem do bodov:
1.) Pred školou som machroval na mojej old school BMX. Natrénovaval som si trik, ktorý spočíval v tom, že pred koncom obrubníka zdvihem bike na zadné koleso a na zadnom zijdem aj obrubník, kde budem ešte pokračovať na zadnom.
Išiel som už spraviť finálny pokus (musí sa vydariť). V tom višla zo školy jedna holka (Queen of my heart ) aj s kamošom a tak som vravel, že viem nový trik.
Išiel som to spraviť, bol som už skoro na kraji, vyhodil bike na zadné, ale akosi mi ušiel rám, ono to znova padlo na obe a sedadlom mne do gulí Neviem čo sa ďalej stalo, proste som išiel ešte do takej polohy, že sa mi natiahli svaly na členkoch (chvílu bolelo, potom nič) a ja som tak mal príjemný trapasík.
Našťastie dodnes nevedia, že mi to trafilo medzi nohy. Laughing

2.) Vracal som sa z opekačky, bol som na pol ceste, išiel som cez cestu, okolo ktorej sú dosť vysoké obrubníky. Zoskočil som z jedného, išiel oproti ďalšiemu v ktorom bola medzera, no zrazu som sa niekde obzrel, asi nejaké auto a ja som si nevšimol že sa rútim na obrubník, odrazu tresknutie, drbol som do obrubníku s kolesom a aj vyšiel.. joj aké trápne...
O 100 m ďalej mi sfučala predná guma. Sad ...

3.) Bol som skateparku, vyšiel som na takú rampu, kde je kus Účka (neviem jak sa to volá). Hovorím si, že zídem. Tak som nasmeroval predné koleso, idem zijsť a zachytili sa mi kluky o tyčku, ktorá je na začiatku a ja som sa prevalil dopredu a bickyel na mňa.
Neviem jak, ale spravil som to tak umelecky, že si to odniesol iba malíček - strhnutá koža, inak absolútne nič viac, teda okrem mobilu, doškriabal som displej a trošku ešte nohavice, ani bicyklu sa nič nestalo. Smile

4.) Nebudem vraveť čo som presne spravil (nepamätám si to), ale skúste opití jazdiť na bicykli na zadnom kolese ! Laughing Len na mäkkých povrchoch, za zdravie neručím. Exclamation
Návrat hore
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 21:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak sa podelim o mije skusenosti ...

1. asi najhorsie Smile ... este ako fagan na BMX 20 ( myslim ze tak sa to volalo ) som sa bol s kamaratmi vozit na takej trati v lese, ktoru pouzivali motorkari a freestyleovi bieri .. celkom prda to bola .. bol tam jeden vysoky kopec z ktoreho sa spustis a na druhom ked ides do kopca zotrvacnostou tak an konci celkom fajn skocis ... a potom ide dvojita U rampa .. akvsak vedy to nebolo moc dobre vyjazdene .. tak som tam videl iba jedno to Ucko Very Happy .. pytam sa kamarata .. to je iba jednoita nie ? ..a o n : jasneee nemaj strach ... tak som to pustil dole strechou, vyskocil .. pekne dopadol .. idem k rampe ... jumpnem do nej .. na druhom konci som este dobre potiahol za sebou, nech tomu dam vysku ..a HOPLA , CHYBA LAVKY .. rampa je dvpojita ..tak som asi z 2 metrovej vysky ( cca. ) padol oboma kolesami naraz na dno tej rampy ... uuu zobudil som sa vraj az za 5 - 10 minut ... takze otras mozgu, brutalne obrazena ruka, zodreta koza na pravej polke tvare, rozbite koleno Sad ... biku sa nic nestalo, sak BMW je traktor Smile ...

2. druha nebola taka vazna .. ale bola len vdaka nesustredeniu ... mali sme na sidlisku taky maly okruh vysypany strkom .. dal sa na tom jazdit cyklokros ... a bol tam taky plytka skok, na ktorom bolo dobre vidno, kto ako pracuje telom na tom biku, a kolko to zdvihne do luftu ... a skakalo sa cez leziace palety Smile ... samozrejmä rekord bol 2 .. ale ked som isiel tak som si vsimol, ze mam rezervu ..aj kamarat mi potvrdil, ze jedna sa tam zmesti Smile ... tak sme prilozili .. nech je prdel .. a sustredeny na velky vykon som to rozbehol ... blizim sa. . zaujmem bezchybnu polohu ... dal som do toho silu a tak som skocil ( takym divnym bunny hopom ) .. uu preskocil som tri palety. .ale som to prehnal , mal som dest dobru rezervu ale sa mi smykla vo vzduchu noha z pedalu ... ten som uz nenasiel tak som si v zychlosti aspon sadol tak, aby som si nenabil koule .. podarilo sa koule cele ale ked som dopadol, tak som ohol riaditka a vytrhol som si kus koze na dlani ( cca 1 x 1 ).. a odrel koleno .. inak pohoda Smile ...

3. ... hmm tak nas uz nebavili klascike jazdenice ..taksme zacali jazdit s kamaratom cross country Smile ... uff tak sme sa vybrali nastastie na taku kratsiu ... cca 20 km mala mat turu ... cca. po 7mich kilometroch bol taky pohodovyyy zjazd po luke .. nic prudke, nic zavazne ( paradoxne ten prudsi po hore som zvladol dobre a pomerne rychlo Smile ) ... a bola tam cesticka vyjazdena od traktora .. dve kolaje .. hmmm som j***ty aby som isiel po lavej, ked tamisiel kamarat a nic som cez neho nevidel ? ... sup ho do pravej ... to som nemal robit ... asi po 50 metroch totiz moju kolaj krizoval rigol siroky akurat tam na koleso ... tak som predne do toho zapichol v nejakej 30 kmh rychlosti a letel som cez riaditka Smile ... zevraj to bolo nadmieru akcne a akrobaticky bezchybne .. akurat so mal ohnuty rafik a to dost podstatne, ze neslo tocit cez vislu koleso .. tak sme museli skakt po rafikua po vyplete aby som krokom aspo ndomov dosiel Smile ...

... este dam preslap jedneho kamarata ... nieje to isce pad. .ale bolo to fajn ... volame to odvtedy Kiss The Wheel Smile ... isiel prednym vyskocit na obrubnik, akurat moc skoro zdvihol, padlo, a nabural do neho .. letmo .. naozaj jemne pobozkal predne pneu a vratil sa do sedla Smile ...

.. sakra som sa rozpisal Smile
Návrat hore
tibet
Light Expert
Light Expert

Založený: 30.03.2007

PríspevokZaslal: 23 Máj 2007, 21:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prvy, ktory si pamatam bol este na trojkolke. Asi ako 2-3 rocny som sa snazil zist z obrubnika, pekne sa mi dopredu prevratila trojkolka a ja rovno na celo. Odvtedy som oznackovany ako Harry Potter:lol:, aj vdaka sikovnemu lekarovi co mi to zasival.

A posledny neprijemny pad. Idem si dole takou lesnou cestou a kedze nou idem prvykrat tak som nevedel co ma na nej caka. Zrazu sa predo mnou objavi asi 1,5 metrovy schod. Moznosti som asi mal take, ze ak by som to preskocil tak potom by som pravdepodobne naparal do stromu, alebo by som skusil trochu pribrzdit a spadnut na hnusny strk. Vybral som si druhu moznost. Taky zrafany som ale este v zivote nebol: hrudnik, brada, nohy. Na bruchu som nebol schopny spat asi tyzden. Embarassed
Návrat hore
LLucia
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 10.08.2004

PríspevokZaslal: 24 Máj 2007, 0:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

My sme raz so sestrou videli taký srandovný pád ... chlapík na bicykli vchádzal na križovatke do "ľavotočivej klesajúcej" zákruty a nezvládol to vytočiť - narazil kolesom do obrubníka a ako sa držal bicykla, iba sa preklopil cez predné koleso (stále sa držiac). Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
bolek
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 24 Máj 2007, 13:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dva pamatne prihody:
1. Pretekala som sa s bratom a bratrancami, kto pojde vacsou rychlostou a zrazu, neviem, co sa stalo Smile, som sa nasla na zemi. Odvtedy viem, ze na susednej ulici mame lekara Very Happy. Skoncilo sa to otrasom mozgu, inac fpoho.
2. Ucila som sa bicykolovak bez drzania, aj som sa naucila Very Happy, ale bol na to potrebny az pad hlavou na obrubnik. Druhy otras mozgu Smile.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: