|
|
|
| Pocitili ste uz na vlastnej kozi chorobnu zavist od druhych? |
| Ano |
|
58% |
[ 58 ] |
| Nie |
|
41% |
[ 41 ] |
|
| Celkom hlasov : 99 |
|
| Autor |
Správa |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2516 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 11:25 Predmet: |
|
|
| usbecko napísal: |
| mne uz 3 |
a vies mi povedat ako je to mozne? pokial si davas nan pozor .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ithil Novice

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 7
Zaslal: 09 Okt 2005, 12:16 Predmet: |
|
|
Akoze les sa podla mna skor chcel nepriamo pochvalit, aj ked neviem naco a tento topic je skor a jeho majetku ako o ludskej zavisti.
btw mne nikto este nic neukradol, ale mojmu otcovi uz 2x vykradli chatu
peace |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dj Kuno Amateur

Stav:  Založený: 01.05.2005 Príspevky: 24 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 13:20 Predmet: |
|
|
Les : No teda nechcel by som mať takých susedov, alebo neviem či by sa to nedalo nazvať aj smola.
Mne chvála bohu nemá kto nič závidieť, nemám nič takého čo by bolo na závidenie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1675
Zaslal: 09 Okt 2005, 13:22 Predmet: |
|
|
| slide napísal: |
| Citácia: |
| 2x sa mi stalo, ze mi ukradli floridske poznavacie znacky z auta na Slovensku. |
a este mi povedz ako si tie auta previezol z floridy na slovensko |
Neprizviezol som ani jedno auto na Slovensko. Urcite zistis, ako som to spravil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blade 55 Expert

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 185 Bydlisko: Topoľčianky Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 13:26 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
| Neprizviezol som ani jedno auto na Slovensko. Urcite zistis, ako som to spravil. |
Mal si ŠPZ BA - USA ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 13:31 Predmet: |
|
|
| Podla mna cez UPS. Ved predsa si nemozes dat lubovolne znacky na lubovolne auto... Alebo si si tu kupil auto a prepis si dal spravit na FL a prisli ti aj FL SPZ. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Zaslal: 09 Okt 2005, 13:33 Predmet: |
|
|
V tejto diskusii sa vela ludi vyjadrilo a vela z nich mi zavidia (chorobne). Totiz podla Vas na Slovensku clovek, ktory cely zivot drel ako hovado nemohol zit zivot ako priemerna vrstva obyvatelstva. Hned ked vidite cloveka, ktory ma hodinky za 5tis. a nove auto a ide do svojho domu, uz mu zavidite, ze preco sa "vytahuje" vychvaluje, hoci este nepovedal ani slovo. Toto je Vas obraz, ako sa pozerate na "bohatych" ja sa zanho nepovazujem.
Samozrejme, ze mi napisete, ze to nieje pravda. Ale JE poznam vela takych, ako ste vy zial... Zavidite ludom, ktori sa maju lepsie ako VY.Vsetkych "bohatych" davate do jedneho vreca. Ci je to podvodnik, alebo tvrdo 30 rokov pracujuci clovek. Hlavne, ze sa mate o com rozpravat a koho ohovarat. Zavist na Slovensku nepozna hranic, Slovaci neradi pocuju pravdu a preto ju silou mocou "ututlaju". Tento "neduh" vam zostal este z cias CSSR. Ale ked sa postavite pevne na nohy, potom zistite, ze som mal pravdu. Prajem vam, aby ste to coskoro zistili, aby vas uz niekto nakopol do riti a zamyseli sa nad sebou. Zamyslite sa tiez co vam to tu pisem, to je dobra rada od vynervovaneho starsieho "Slovaka". |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Zaslal: 09 Okt 2005, 13:36 Predmet: |
|
|
| Retsko napísal: |
| Podla mna cez UPS. Ved predsa si nemozes dat lubovolne znacky na lubovolne auto... Alebo si si tu kupil auto a prepis si dal spravit na FL a prisli ti aj FL SPZ. |
Nie mal som slovenske EC, a len ako dekoraciu som si dal dozadu floridsku znacku... Uz v ten den som ju videl naposledy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 13:43 Predmet: |
|
|
| Tak preco to pises, ked vies ake budu reakcie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2750
Zaslal: 09 Okt 2005, 14:13 Predmet: |
|
|
Chalani a citajte toto:Mi asi neuverite,ale ja mam skoro rovnake skusenosti ako Les.Minule si kupim ostrov v Mikronezii a jeb,za dva dni mi pride mail,ze Amici si ho pomylili s testacnym ostrovom a zhodili mi tam atomku.Tak dobre ved nahoda.
Este asi rok predtym som sa ozenil len tak z recesie s Miss World,uz ani neviem,ako sa volala,je to jedno,lebo hned tyzden na to isla na vysetrenie niekam v Indonezii do nemocnice a jeb svine zavistlive jej tam brali krv pouzitou injekciou a na druhy den mrtva na AIDS.Sak fajn,nahoda.
A pamatate si to velke madarske bingo?Hadajte komu isiel Jackpot,no jasne,ze mne.No tak som si ho nechal previest na jedno z mojich kont vo Svajciarsku...Ale zase ta svina nahoda,ze co sa moze stat vo Svajciarsku iba raz za tisicrocie (krach banky)-no akurat po mojom prevode,bum.Ale co to je pre mna,tak som to rozdychal.
No a drobnosti,ze mi kazdy tyzden zmizne Ferari alebo Lambo vam tu vypisovat ani nebudem...Koho by trapilo par kvapiek z mora,ze?
Inak keby ste sa ma spytali,ze kde na to vsetko beriem prostriedky...odpoved je priam smiesne jednoducha.Ja totiz zijem v Amerike chlapci,viete?Ne na trapnom Slovensku,kde by mi kazdy len zavidel vsetko,co som v bozskej Amerike ziskal.Takze len citajte a zavidte mi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 936 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 15:27 Predmet: |
|
|
Holubar 100 bodov za to.
V tejto diskusii sa vela ludi vyjadrilo a vela z nich mi zavidia (chorobne). Totiz podla Vas na Slovensku clovek, ktory cely zivot drel ako hovado nemohol zit zivot ako priemerna vrstva obyvatelstva. Hned ked vidite cloveka, ktory ma hodinky za 5tis. a nove auto a ide do svojho domu, uz mu zavidite, ze preco sa "vytahuje" vychvaluje, hoci este nepovedal ani slovo. Toto je Vas obraz, ako sa pozerate na "bohatych" ja sa zanho nepovazujem.
Samozrejme, ze mi napisete, ze to nieje pravda. Ale JE poznam vela takych, ako ste vy zial... Zavidite ludom, ktori sa maju lepsie ako VY.Vsetkych "bohatych" davate do jedneho vreca. Ci je to podvodnik, alebo tvrdo 30 rokov pracujuci clovek. Hlavne, ze sa mate o com rozpravat a koho ohovarat. Zavist na Slovensku nepozna hranic, Slovaci neradi pocuju pravdu a preto ju silou mocou "ututlaju". Tento "neduh" vam zostal este z cias CSSR. Ale ked sa postavite pevne na nohy, potom zistite, ze som mal pravdu. Prajem vam, aby ste to coskoro zistili, aby vas uz niekto nakopol do riti a zamyseli sa nad sebou. Zamyslite sa tiez co vam to tu pisem, to je dobra rada od vynervovaneho starsieho "Slovaka". |
Les ty sa pripad strasne zakomplexovaneho chudaka ja sa normalne cudujem ako dokazes so sebou zit na tvojom mieste by som sa siel zakopat. Si ten najhorsi pripad ludskej trosky. Ja dufam ze TEBE raz niekto nakopne rit a pri tom ti dolame kosti aby si sa konecne prebral z tvojho uboheho psychickeho stavu a vyliecil si svoje komplexy.
Myslim ze zavidis len TY a na oplatku tu pises take hovadiny ktore provokuju zavist a ked to vidis tak to len upevnuje tvoje komplexy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
scarpo Medium Star

Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 354 Bydlisko: Sicília Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 15:45 Predmet: |
|
|
roki 49, holubar
nice prispevky, veelmi sa mi pacili
sam by som to lepsie nenapisal,
ano my sme tu vsetci chudaci a lepsie sa zaraba len v amerike a preto ti vsetci chorobne zavidime, skoda vsak ze neni co, bo bohvieakym intelektom neovplyvas AMERICAN |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2238 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 17:15 Predmet: |
|
|
zavist? a co by mi zavideli, derave ponozky?
a ja tiez nikomu nic nezavidim, vzdy si poviem ze aj ja si raz take kupim, a hned ma zavist prejde  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 590
Zaslal: 09 Okt 2005, 18:07 Predmet: |
|
|
ty kok**** myslis ze ti zavidim to urcite
si vymislas od prveho dna co si tu.ty si chory noramlne sa chod dat liecit lebo raz ti ozaj prepne...
co ti mam zavidiet ze mas 54 rokov,malujes obrazy,??? hrajes sa tu na umelca,prosim ta sak sa uvedom
54 muz ktory ma rodinu,dospele deti,dom na Floride a este aj na Slovensku by chodil na warez forum pisat si to s ludmi
ty sa mrte uz oje*** aj v tom co hovoris....
SI UZ STRASNE TRAPNY
//mastermind: Pravidlo 6. to ze s nim nesuhlasis neznamena, ze mu mozes nadavat. basa 12hod + kick z temy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blade 55 Expert

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 185 Bydlisko: Topoľčianky Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 18:14 Predmet: |
|
|
Podľa mňa ma les v urcitych veciach pravdu.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|