Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zavist
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Pocitili ste uz na vlastnej kozi chorobnu zavist od druhych?
Ano
58%
 58%  [ 58 ]
Nie
41%
 41%  [ 41 ]
Celkom hlasov : 99

Autor Správa
drakeman
Guru
Guru

Stav: Odhlásený
Založený: 29.11.2004

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 11:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

usbecko napísal:
mne uz 3
a vies mi povedat ako je to mozne? pokial si davas nan pozor ....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Ithil
Novice
Novice

Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 12:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Akoze les sa podla mna skor chcel nepriamo pochvalit, aj ked neviem naco Rolling Eyes a tento topic je skor a jeho majetku ako o ludskej zavisti.
btw mne nikto este nic neukradol, ale mojmu otcovi uz 2x vykradli chatu Sad
peace
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dj Kuno
Amateur
Amateur

Založený: 01.05.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 13:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les : No teda nechcel by som mať takých susedov, alebo neviem či by sa to nedalo nazvať aj smola. Confused

Mne chvála bohu nemá kto nič závidieť, nemám nič takého čo by bolo na závidenie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Les
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 05.01.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 13:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

slide napísal:
Citácia:
2x sa mi stalo, ze mi ukradli floridske poznavacie znacky z auta na Slovensku.
a este mi povedz ako si tie auta previezol z floridy na slovensko
Neprizviezol som ani jedno auto na Slovensko. Urcite zistis, ako som to spravil.
Návrat hore
Blade 55
Expert
Expert

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 13:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les napísal:
Neprizviezol som ani jedno auto na Slovensko. Urcite zistis, ako som to spravil.

Mal si ŠPZ BA - USA ? Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 13:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Podla mna cez UPS. Ved predsa si nemozes dat lubovolne znacky na lubovolne auto... Alebo si si tu kupil auto a prepis si dal spravit na FL a prisli ti aj FL SPZ.
Návrat hore
Les
King
King

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 13:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

V tejto diskusii sa vela ludi vyjadrilo a vela z nich mi zavidia (chorobne). Totiz podla Vas na Slovensku clovek, ktory cely zivot drel ako hovado nemohol zit zivot ako priemerna vrstva obyvatelstva. Hned ked vidite cloveka, ktory ma hodinky za 5tis. a nove auto a ide do svojho domu, uz mu zavidite, ze preco sa "vytahuje" vychvaluje, hoci este nepovedal ani slovo. Toto je Vas obraz, ako sa pozerate na "bohatych" ja sa zanho nepovazujem.

Samozrejme, ze mi napisete, ze to nieje pravda. Ale JE poznam vela takych, ako ste vy zial... Zavidite ludom, ktori sa maju lepsie ako VY.Vsetkych "bohatych" davate do jedneho vreca. Ci je to podvodnik, alebo tvrdo 30 rokov pracujuci clovek. Hlavne, ze sa mate o com rozpravat a koho ohovarat. Zavist na Slovensku nepozna hranic, Slovaci neradi pocuju pravdu a preto ju silou mocou "ututlaju". Tento "neduh" vam zostal este z cias CSSR. Ale ked sa postavite pevne na nohy, potom zistite, ze som mal pravdu. Prajem vam, aby ste to coskoro zistili, aby vas uz niekto nakopol do riti a zamyseli sa nad sebou. Zamyslite sa tiez co vam to tu pisem, to je dobra rada od vynervovaneho starsieho "Slovaka".
Návrat hore
Les
King
King

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 13:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retsko napísal:
Podla mna cez UPS. Ved predsa si nemozes dat lubovolne znacky na lubovolne auto... Alebo si si tu kupil auto a prepis si dal spravit na FL a prisli ti aj FL SPZ.
Nie mal som slovenske EC, a len ako dekoraciu som si dal dozadu floridsku znacku... Uz v ten den som ju videl naposledy...
Návrat hore
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 13:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak preco to pises, ked vies ake budu reakcie?
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 14:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Chalani a citajte toto:Mi asi neuverite,ale ja mam skoro rovnake skusenosti ako Les.Minule si kupim ostrov v Mikronezii a jeb,za dva dni mi pride mail,ze Amici si ho pomylili s testacnym ostrovom a zhodili mi tam atomku.Tak dobre ved nahoda.
Este asi rok predtym som sa ozenil len tak z recesie s Miss World,uz ani neviem,ako sa volala,je to jedno,lebo hned tyzden na to isla na vysetrenie niekam v Indonezii do nemocnice a jeb svine zavistlive jej tam brali krv pouzitou injekciou a na druhy den mrtva na AIDS.Sak fajn,nahoda.
A pamatate si to velke madarske bingo?Hadajte komu isiel Jackpot,no jasne,ze mne.No tak som si ho nechal previest na jedno z mojich kont vo Svajciarsku...Ale zase ta svina nahoda,ze co sa moze stat vo Svajciarsku iba raz za tisicrocie (krach banky)-no akurat po mojom prevode,bum.Ale co to je pre mna,tak som to rozdychal.
No a drobnosti,ze mi kazdy tyzden zmizne Ferari alebo Lambo vam tu vypisovat ani nebudem...Koho by trapilo par kvapiek z mora,ze?
Inak keby ste sa ma spytali,ze kde na to vsetko beriem prostriedky...odpoved je priam smiesne jednoducha.Ja totiz zijem v Amerike chlapci,viete?Ne na trapnom Slovensku,kde by mi kazdy len zavidel vsetko,co som v bozskej Amerike ziskal.Takze len citajte a zavidte mi Rolling Eyes
Návrat hore
ROKI49
Light Professional
Light Professional

Založený: 03.01.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 15:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Holubar 100 bodov za to.
Les napísal:
V tejto diskusii sa vela ludi vyjadrilo a vela z nich mi zavidia (chorobne). Totiz podla Vas na Slovensku clovek, ktory cely zivot drel ako hovado nemohol zit zivot ako priemerna vrstva obyvatelstva. Hned ked vidite cloveka, ktory ma hodinky za 5tis. a nove auto a ide do svojho domu, uz mu zavidite, ze preco sa "vytahuje" vychvaluje, hoci este nepovedal ani slovo. Toto je Vas obraz, ako sa pozerate na "bohatych" ja sa zanho nepovazujem.

Samozrejme, ze mi napisete, ze to nieje pravda. Ale JE poznam vela takych, ako ste vy zial... Zavidite ludom, ktori sa maju lepsie ako VY.Vsetkych "bohatych" davate do jedneho vreca. Ci je to podvodnik, alebo tvrdo 30 rokov pracujuci clovek. Hlavne, ze sa mate o com rozpravat a koho ohovarat. Zavist na Slovensku nepozna hranic, Slovaci neradi pocuju pravdu a preto ju silou mocou "ututlaju". Tento "neduh" vam zostal este z cias CSSR. Ale ked sa postavite pevne na nohy, potom zistite, ze som mal pravdu. Prajem vam, aby ste to coskoro zistili, aby vas uz niekto nakopol do riti a zamyseli sa nad sebou. Zamyslite sa tiez co vam to tu pisem, to je dobra rada od vynervovaneho starsieho "Slovaka".
Les ty sa pripad strasne zakomplexovaneho chudaka ja sa normalne cudujem ako dokazes so sebou zit na tvojom mieste by som sa siel zakopat. Si ten najhorsi pripad ludskej trosky. Ja dufam ze TEBE raz niekto nakopne rit a pri tom ti dolame kosti aby si sa konecne prebral z tvojho uboheho psychickeho stavu a vyliecil si svoje komplexy.

Myslim ze zavidis len TY a na oplatku tu pises take hovadiny ktore provokuju zavist a ked to vidis tak to len upevnuje tvoje komplexy.
Návrat hore
scarpo
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.08.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 15:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

roki 49, holubar
nice prispevky, veelmi sa mi pacili Very Happy Very Happy
sam by som to lepsie nenapisal,
ano my sme tu vsetci chudaci a lepsie sa zaraba len v amerike a preto ti vsetci chorobne zavidime, skoda vsak ze neni co, bo bohvieakym intelektom neovplyvas AMERICAN
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.10.2004

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 17:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

zavist? a co by mi zavideli, derave ponozky? Rolling Eyes
a ja tiez nikomu nic nezavidim, vzdy si poviem ze aj ja si raz take kupim, a hned ma zavist prejde Cool
Návrat hore
Saq.utd
Star
Star

Založený: 01.11.2004

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 18:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les napísal:

ty kok**** myslis ze ti zavidim to urcite
si vymislas od prveho dna co si tu.ty si chory noramlne sa chod dat liecit lebo raz ti ozaj prepne...
co ti mam zavidiet ze mas 54 rokov,malujes obrazy,??? hrajes sa tu na umelca,prosim ta sak sa uvedom
54 muz ktory ma rodinu,dospele deti,dom na Floride a este aj na Slovensku by chodil na warez forum pisat si to s ludmi
ty sa mrte uz oje*** aj v tom co hovoris....
SI UZ STRASNE TRAPNY
//mastermind: Pravidlo 6. to ze s nim nesuhlasis neznamena, ze mu mozes nadavat. basa 12hod + kick z temy
Návrat hore
Blade 55
Expert
Expert

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 18:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les napísal:

Podľa mňa ma les v urcitych veciach pravdu....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 2 z 5

Prejdi na: