|
|
|
| Pocitili ste uz na vlastnej kozi chorobnu zavist od druhych? |
| Ano |
|
58% |
[ 57 ] |
| Nie |
|
41% |
[ 41 ] |
|
| Celkom hlasov : 98 |
|
| Autor |
Správa |
scarpo Medium Star

Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 355 Bydlisko: Sicília Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 19:28 Predmet: |
|
|
| a v akych |
|
| Návrat hore |
|
 |
soviet666 Star

Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 615 Bydlisko: čečensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 20:27 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
| ... Zavist na Slovensku nepozna hranic, Slovaci neradi pocuju pravdu a preto ju silou mocou "ututlaju". Tento "neduh" vam zostal este z cias CSSR. Ale ked sa postavite pevne na nohy, potom zistite, ze som mal pravdu. Prajem vam, aby ste to coskoro zistili, aby vas uz niekto nakopol do riti a zamyseli sa nad sebou. Zamyslite sa tiez co vam to tu pisem, to je dobra rada od vynervovaneho starsieho "Slovaka". |
si vsimnite to podciarknute tam hovori ako BigBoss AMERICAN
a v tom hrubom je uz chudacik SLOVAK
2Les>> SI ODPORUJES UZ V TOM CO PISES A NIE ESTE V TOM CO MYSLIS (cervena farba je nutna pre chapanie dotycnej osoby)
OD TVOJHO 1 PRISPEVKU NA MNA POSOBI DOJMOM 6 (aj to je pre teba vela) ROCNEHO DETATA, KTORE SA CHVASTA OCOVIMI TRENKAMI  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1140
Zaslal: 09 Okt 2005, 20:51 Predmet: |
|
|
Les clovek sa na tebe nekedy tak dobre a s chutou zasmeje
Les:Dalej, prepadli ma v garazi v Auparku, kde som "rozbil" bank na rulete- vyhral som 372 tis. korun. SBS-kari ich vsak nastastie odohnali.
To ide do podpisu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3551 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 22:11 Predmet: |
|
|
Vy neviete aky ciel som sledoval. Dosiahol som to, co som chcel...
Vy mi so svojimi odpovedami v niecom pomahate. Niekedy Vas skusam, ale nepoviem preco. Zatial.
Mimochodom kazdy z Vas ma u mna znamku t.j. znamkujem Vas ako v skole a mam podobny notes ako triednu knihu. Vasu pomoc si velmi vazim.
Vsetky tieto ankety sleduju urcity ciel. |
to hovori za vsetko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rubiki Star

Stav:  Založený: 03.03.2005 Príspevky: 543
Zaslal: 09 Okt 2005, 22:16 Predmet: |
|
|
| Aryan Angel napísal: |
to hovori za vsetko  |
Ja by som uz rad vedel co tam mam za znamky!? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3551 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 22:24 Predmet: |
|
|
Ja by som bol rad keby sa o nom napisala ta kniha co tu spominal, kupil by som si.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Robcsi Medium Expert

Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 81
Zaslal: 09 Okt 2005, 23:00 Predmet: Re: Zavist |
|
|
Stretli ste sa uz s chorobnou zavistou?
Ja sa nou stretavam kazdy den, chceli by ten americky pas, ktory so sebou nosievam... Vsetko co tu pisem, su moje vlastne skusenosti.
Susedia z hora, ked som este byval v bytovke, tak ma naschval vytapali. Za 10 mesiacov ma vytopili 7x. Zavideli mi, ze nevstavam o pol siestej rano ako oni a ze nechodim do prace. Ze to robili naschval som sa dozvedel az ked som sa vystahoval a ich znamy mi to povedal. Niekto mi tiez vylial olejovu farbu na vchodove dvere. Ukradli mi pozlatenu postovu schranku z vestibule. O bezdrotovych zvoncekoch uz ani nehovorim. Chceli mi tiez ukradnut mojho velmi vzacneho Malajzskeho psika, ale nepodarilo sa im to. Vykradli mi pred par rokmi velky byt pod Slavinom v Bratislave, ktory som mal v dlhodobom prenajme. Ukradli mi z neho aj par obrazov, ale neboli este dokoncene (ani podpisane) takze nemali ziadnu trhovu hodnotu.
Dalej, prepadli ma v garazi v Auparku, kde som "rozbil" bank na rulete- vyhral som 372 tis. korun. SBS-kari ich vsak nastastie odohnali.
2x sa mi stalo, ze mi ukradli floridske poznavacie znacky z auta na Slovensku.
Ako ste na tom Vy? Ukradli Vam nieco? |
tak to je vážna smola  |
|
| Návrat hore |
|
 |
POiNTER Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.05.2005 Príspevky: 371 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 11 Okt 2005, 14:54 Predmet: |
|
|
Jeeej az teraz som si vsimol kto je to ten LES ...som nechapal tie citacie co mate niektory v podpisoch.
K veci... zavist na Slovensku je..to je jasne...ale tak isto je po celom svete. Tebe LES neslo o to, aby si na to poukazal, ale aby si sa nam pochvalil a dal nam rady do zivota (ktore stoja za hovno).
Ja som tiez bol v USA a nemam dobre spomienky. Je pravda, ze prachy sa tam daju zarobit ovela rychlejsie...a ze bezny stavbari si mozu chodit do prace na Subaru WRX, ale nic viac som im nezavidel. Ja si viem priznat, ze tie platy im zavidim, ale to je asi tak vsetko...
Co sa tyka tej ich demokracie..tak to vyjadrim asi takto
U nas je kopu veci na hovno, ale som rad ze som tu ... a nenavidim ludi, ktori chcu poucovat ostatnych, aky je nas stat ubohi a aki su oni zrazu americania. |
|
| Návrat hore |
|
 |
110100 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2005 Príspevky: 139
Zaslal: 11 Okt 2005, 17:51 Predmet: |
|
|
nie, nic take sa mi nestalo, neviem preco mam taky pocit, ale je to tak!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1676
Zaslal: 05 Jan 2006, 0:43 Predmet: |
|
|
No zaujimave, aky je zatial vysledok ankety. Piste svoje zazitky, alebo zazitky svojich kamaratov, kolegov, znamych... Kazda rada dobra  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nymphested Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2005 Príspevky: 1057 Bydlisko: Sanatorium Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2006, 0:50 Predmet: |
|
|
les pozicias mi peniaze .. mozno ti ich aj vratim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4830 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2006, 1:16 Predmet: |
|
|
V tejto diskusii sa vela ludi vyjadrilo a vela z nich mi zavidia (chorobne). Totiz podla Vas na Slovensku clovek, ktory cely zivot drel ako hovado nemohol zit zivot ako priemerna vrstva obyvatelstva. Hned ked vidite cloveka, ktory ma hodinky za 5tis. a nove auto a ide do svojho domu, uz mu zavidite, ze preco sa "vytahuje" vychvaluje, hoci este nepovedal ani slovo. Toto je Vas obraz, ako sa pozerate na "bohatych" ja sa zanho nepovazujem.
Samozrejme, ze mi napisete, ze to nieje pravda. Ale JE poznam vela takych, ako ste vy zial... Zavidite ludom, ktori sa maju lepsie ako VY.Vsetkych "bohatych" davate do jedneho vreca. Ci je to podvodnik, alebo tvrdo 30 rokov pracujuci clovek. Hlavne, ze sa mate o com rozpravat a koho ohovarat. Zavist na Slovensku nepozna hranic, Slovaci neradi pocuju pravdu a preto ju silou mocou "ututlaju". Tento "neduh" vam zostal este z cias CSSR. Ale ked sa postavite pevne na nohy, potom zistite, ze som mal pravdu. Prajem vam, aby ste to coskoro zistili, aby vas uz niekto nakopol do riti a zamyseli sa nad sebou. Zamyslite sa tiez co vam to tu pisem, to je dobra rada od vynervovaneho starsieho "Slovaka". |
Je mi ta luto Les, uprimne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1574 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2006, 2:18 Predmet: |
|
|
LES, povedz nam uz konecne tie znamky, blizi sa polrok, a chcel by som vedet ako som na tom, nechcem prepadnut  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1707 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2006, 2:40 Predmet: |
|
|
| k teme: Nie zatial som nepocitil chorobnu zavist zo strany mojho okolia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2513 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2006, 11:44 Predmet: |
|
|
| celkom brutalnu este nie, ale kazdy sa snou takmer denne stretava |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|