Zavist

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Pocitili ste uz na vlastnej kozi chorobnu zavist od druhych?

Ano
67
59%
Nie
47
41%

Celkom hlasov: 114

scarpo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

a v akych
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

Les napísal:... Zavist na Slovensku nepozna hranic, Slovaci neradi pocuju pravdu a preto ju silou mocou "ututlaju". Tento "neduh" vam zostal este z cias CSSR. Ale ked sa postavite pevne na nohy, potom zistite, ze som mal pravdu. Prajem vam, aby ste to coskoro zistili, aby vas uz niekto nakopol do riti a zamyseli sa nad sebou. Zamyslite sa tiez co vam to tu pisem, to je dobra rada od vynervovaneho starsieho "Slovaka".
si vsimnite to podciarknute tam hovori ako BigBoss AMERICAN
a v tom hrubom je uz chudacik SLOVAK
2Les>> SI ODPORUJES UZ V TOM CO PISES A NIE ESTE V TOM CO MYSLIS (cervena farba je nutna pre chapanie dotycnej osoby)
OD TVOJHO 1 PRISPEVKU NA MNA POSOBI DOJMOM 6 (aj to je pre teba vela) ROCNEHO DETATA, KTORE SA CHVASTA OCOVIMI TRENKAMI :evil:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Les clovek sa na tebe nekedy tak dobre a s chutou zasmeje

Les:Dalej, prepadli ma v garazi v Auparku, kde som "rozbil" bank na rulete- vyhral som 372 tis. korun. SBS-kari ich vsak nastastie odohnali.

To ide do podpisu
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Les napísal:Vy neviete aky ciel som sledoval. Dosiahol som to, co som chcel...
Vy mi so svojimi odpovedami v niecom pomahate. Niekedy Vas skusam, ale nepoviem preco. Zatial.

Mimochodom kazdy z Vas ma u mna znamku t.j. znamkujem Vas ako v skole a mam podobny notes ako triednu knihu. Vasu pomoc si velmi vazim.

Vsetky tieto ankety sleduju urcity ciel.
to hovori za vsetko :)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Aryan Angel napísal:to hovori za vsetko :)
Ja by som uz rad vedel co tam mam za znamky!?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ja by som bol rad keby sa o nom napisala ta kniha co tu spominal, kupil by som si. :)
Robcsi
Medium Expert
Medium Expert

Re: Zavist

Príspevok od používateľa Robcsi »

Les napísal:Stretli ste sa uz s chorobnou zavistou?

Ja sa nou stretavam kazdy den, chceli by ten americky pas, ktory so sebou nosievam... Vsetko co tu pisem, su moje vlastne skusenosti.
Susedia z hora, ked som este byval v bytovke, tak ma naschval vytapali. Za 10 mesiacov ma vytopili 7x. Zavideli mi, ze nevstavam o pol siestej rano ako oni a ze nechodim do prace. Ze to robili naschval som sa dozvedel az ked som sa vystahoval a ich znamy mi to povedal. Niekto mi tiez vylial olejovu farbu na vchodove dvere. Ukradli mi pozlatenu postovu schranku z vestibule. O bezdrotovych zvoncekoch uz ani nehovorim. Chceli mi tiez ukradnut mojho velmi vzacneho Malajzskeho psika, ale nepodarilo sa im to. Vykradli mi pred par rokmi velky byt pod Slavinom v Bratislave, ktory som mal v dlhodobom prenajme. Ukradli mi z neho aj par obrazov, ale neboli este dokoncene (ani podpisane) takze nemali ziadnu trhovu hodnotu.

Dalej, prepadli ma v garazi v Auparku, kde som "rozbil" bank na rulete- vyhral som 372 tis. korun. SBS-kari ich vsak nastastie odohnali.

2x sa mi stalo, ze mi ukradli floridske poznavacie znacky z auta na Slovensku.

Ako ste na tom Vy? Ukradli Vam nieco?
tak to je vážna smola :?
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Jeeej az teraz som si vsimol kto je to ten LES :lol: ...som nechapal tie citacie co mate niektory v podpisoch. :lol:
K veci... zavist na Slovensku je..to je jasne...ale tak isto je po celom svete. Tebe LES neslo o to, aby si na to poukazal, ale aby si sa nam pochvalil a dal nam rady do zivota (ktore stoja za hovno).
Ja som tiez bol v USA a nemam dobre spomienky. Je pravda, ze prachy sa tam daju zarobit ovela rychlejsie...a ze bezny stavbari si mozu chodit do prace na Subaru WRX, ale nic viac som im nezavidel. Ja si viem priznat, ze tie platy im zavidim, ale to je asi tak vsetko...
Co sa tyka tej ich demokracie..tak to vyjadrim asi takto
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U nas je kopu veci na hovno, ale som rad ze som tu ... a nenavidim ludi, ktori chcu poucovat ostatnych, aky je nas stat ubohi a aki su oni zrazu americania.
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

nie, nic take sa mi nestalo, neviem preco mam taky pocit, ale je to tak! :?
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

No zaujimave, aky je zatial vysledok ankety. Piste svoje zazitky, alebo zazitky svojich kamaratov, kolegov, znamych... Kazda rada dobra :)
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

les pozicias mi peniaze .. mozno ti ich aj vratim :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Les napísal:V tejto diskusii sa vela ludi vyjadrilo a vela z nich mi zavidia (chorobne). Totiz podla Vas na Slovensku clovek, ktory cely zivot drel ako hovado nemohol zit zivot ako priemerna vrstva obyvatelstva. Hned ked vidite cloveka, ktory ma hodinky za 5tis. a nove auto a ide do svojho domu, uz mu zavidite, ze preco sa "vytahuje" vychvaluje, hoci este nepovedal ani slovo. Toto je Vas obraz, ako sa pozerate na "bohatych" ja sa zanho nepovazujem.

Samozrejme, ze mi napisete, ze to nieje pravda. Ale JE poznam vela takych, ako ste vy zial... Zavidite ludom, ktori sa maju lepsie ako VY.Vsetkych "bohatych" davate do jedneho vreca. Ci je to podvodnik, alebo tvrdo 30 rokov pracujuci clovek. Hlavne, ze sa mate o com rozpravat a koho ohovarat. Zavist na Slovensku nepozna hranic, Slovaci neradi pocuju pravdu a preto ju silou mocou "ututlaju". Tento "neduh" vam zostal este z cias CSSR. Ale ked sa postavite pevne na nohy, potom zistite, ze som mal pravdu. Prajem vam, aby ste to coskoro zistili, aby vas uz niekto nakopol do riti a zamyseli sa nad sebou. Zamyslite sa tiez co vam to tu pisem, to je dobra rada od vynervovaneho starsieho "Slovaka".
Je mi ta luto Les, uprimne.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

LES, povedz nam uz konecne tie znamky, blizi sa polrok, a chcel by som vedet ako som na tom, nechcem prepadnut :lol:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

k teme: Nie zatial som nepocitil chorobnu zavist zo strany mojho okolia...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

celkom brutalnu este nie, ale kazdy sa snou takmer denne stretava
sophie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sophie »

ludska zavist je strasna vec, podla toho co tu citam...mne sa ete nic podobne nestalo a dufam, ze sa ani nestane
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

mne zavidia ludia moj intelekt - mam iq 687 a dokazem silou mysle hybat vecami, prinutit ludi aby robili co chcu - uz vela ludi mi skusalo zo skalpelom, niekto z lopatou otvorit hlavu a zobrat si ten uzasny mozog - ale ja som vzdy aktivoval moju uzasnu psychosilu a znehybnil ich. cize ano, mam skusenosti zo zavistou
mimochodom - toto teraz pisem z mojho vznasajuceho sa domu nad liptovskou marou - vytvoril som okolo neho take pole, ze moj dom je ciastocne v inej dimenzii, a ciastocne v tejto - cize tu moj dom nikto nevidi, dokonca cez neho mozu chodit clny, plavat ludia - ale ked chcem, tak pridem do tejto dimenzie sa pozriet, ci su tu stale taky zavistlivy ludia.
zwolf
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zwolf »

mne zavidia asi vsetko, takze najprv mi ukradli komp aby si mohli na Hojku dopisovat s tak uzasnym clovekom ako je Les, bez urazky...potom pred mojim domom mam jazero, kde mam celkom cistu vodu a aj tu mi chceli ukradnut a no a potom dalej, diamantove pero, holograficke okuliare, zakriveny teleskop, babkine zuby, imaginarneho psika, no je toho vela, ale pozor uz mi zasa kradnu pismenka z kl ves i e
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

nad zavistou ostatnych sa ani nepozastavujem, lebo keby som sa mal tymto trapit tak asi zosaliem
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Zavist

Príspevok od používateľa brainwirm »

Les napísal:Stretli ste sa uz s chorobnou zavistou?

Ja sa nou stretavam kazdy den, chceli by ten americky pas, ktory so sebou nosievam... Vsetko co tu pisem, su moje vlastne skusenosti.
Susedia z hora, ked som este byval v bytovke, tak ma naschval vytapali. Za 10 mesiacov ma vytopili 7x. Zavideli mi, ze nevstavam o pol siestej rano ako oni a ze nechodim do prace. Ze to robili naschval som sa dozvedel az ked som sa vystahoval a ich znamy mi to povedal. Niekto mi tiez vylial olejovu farbu na vchodove dvere. Ukradli mi pozlatenu postovu schranku z vestibule. O bezdrotovych zvoncekoch uz ani nehovorim. Chceli mi tiez ukradnut mojho velmi vzacneho Malajzskeho psika, ale nepodarilo sa im to. Vykradli mi pred par rokmi velky byt pod Slavinom v Bratislave, ktory som mal v dlhodobom prenajme. Ukradli mi z neho aj par obrazov, ale neboli este dokoncene (ani podpisane) takze nemali ziadnu trhovu hodnotu.

Dalej, prepadli ma v garazi v Auparku, kde som "rozbil" bank na rulete- vyhral som 372 tis. korun. SBS-kari ich vsak nastastie odohnali.

2x sa mi stalo, ze mi ukradli floridske poznavacie znacky z auta na Slovensku.

Ako ste na tom Vy? Ukradli Vam nieco?
hh ako ti mohli nieco ukradnut alebo ta nebodaj vytopit ket si tak dobre zabezpeceny... ta uz ket mam elektriku na balkone ta urobim aj daku izolaciu aby ma nevytopili ne?

ale teras vazne.. kamosova teta raz zacas dojde z utahu.... ma toyotu supru a vzdy ma aspon 20 nahradnyx espezetiek bo furt jej ukradnu... :D
Napísať odpoveď