|
| Pocitili ste uz na vlastnej kozi chorobnu zavist od druhych? |
| Ano |
|
58% |
[ 57 ] |
| Nie |
|
41% |
[ 41 ] |
|
| Celkom hlasov : 98 |
|
| Autor |
Správa |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1449 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2006, 21:57 Predmet: |
|
|
| whisper napísal: |
ja som sa so zjavnou zavistou este nestretol (aspon pokial si pamatam) a takisto ma neokradli
ako je to mozne? no lebo ked nieco mam tak si nemusim dokazovat ze som lepsi alebo ze mam na to co ini nie... tak clovek velmi lahko pride o priatelov, resp. naberie takych co ho akurat vyuzivaju a podobne
co nevidi - to nezavidi - a neukradne
inak Les - to ako so susedmi vychadzas zalezi od teba, nie do toho kde zijes... a ak sa spravas k susedom tak ako na tomto fore tak sa tomu necudujem. Poznam cloveka co ma penazi viac ako by si stihol minut do konca zivota a nema taketo problemy, samozrejme musi si davat trochu pozor na veci - tak ako kazdy... |
Štastný si to človek ,bez závisti,my závistlivé kur*y sa môžme poje****ť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
test Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2005 Príspevky: 647 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2006, 22:02 Predmet: |
|
|
| Heeeej LES, rozum ti tiez ukradli co? Lenze ich nechytili ako zlodejov v Auparku, zeee!? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peter9510 Light Expert

Stav:  Založený: 27.08.2006 Príspevky: 58
Zaslal: 20 Sep 2006, 15:23 Predmet: |
|
|
| Ano ! konkrétne na tomto fóre kde som chcel normalne diskutovať a nejaky moderátor kobalt mi asi závidi moje auto a aby si cítil dobre urobil zo mňa hlupáka http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=57508 |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 930 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 20 Sep 2006, 15:42 Predmet: |
|
|
akoze si iny traper ked si myslis ze ti zavidi obycajneho golfika ktorych vidis na cestach kazdu chvilu, uz len o to mu ide o zavist. OMG  |
|
| Návrat hore |
|
 |
majaa Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 111 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 12:28 Predmet: |
|
|
urcite kazdy sa uz stretol so zavistou...hmm ale neviem ci niekto zavidi mne... a mozno aj ano ale nie je to tak najavo dane...a mozno nie ja som zavidela kamaratke kucerave vlasy kedysi...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2620
Zaslal: 05 Okt 2006, 13:03 Predmet: |
|
|
| Peter9510 napísal: |
| Ano ! konkrétne na tomto fóre kde som chcel normalne diskutovať a nejaky moderátor kobalt mi asi závidi moje auto a aby si cítil dobre urobil zo mňa hlupáka http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=57508 |
a pokial nemas VW Golf III VR6 Turbo 2,8 , 4*4 tak mozes ist akurat na parky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 763
Zaslal: 05 Okt 2006, 15:25 Predmet: hmm |
|
|
| divne cakal som ze viac ludi pocitilo zavist, ludia dobry brutal je to na dedine |
|
| Návrat hore |
|
 |
eXo Expert

Stav:  Založený: 18.08.2005 Príspevky: 155
Zaslal: 05 Okt 2006, 19:21 Predmet: |
|
|
mno kamarat mi zavidi lepsie vztahy s kamaratkou o ktoru mal zaujem. nevie pochopit ani len to, ze s jej surodencami som prezil par rokov detstva kym nesli do australie a tak sme skoncili mi dvaja ako brat a sestra skor ako to vidi on. a mimo to mam partnerku, ktoru naozaj lubim takze taky mumacik. trapia ho jeho svaly a sex. ako ja mu to neberiem ale za chrbtom ma uz dost ohovara a pyta sa jej coho mam viac ako on (no comment)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1612 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 19:35 Predmet: |
|
|
Ci pocitijem zavist? Jasne ze pocitujem. Ludia vzdy zavideli a vzdy aj budu.
Napr. uz 2 krat nam poskrabali s klucom lak na aute
sused nevedel predychat ze nase cerstvo zasadene smreky pred domom su krajsie ako tie jeho, a tak ich s niecim polial... |
|
| Návrat hore |
|
 |
majo55 Expert

Stav:  Založený: 03.08.2006 Príspevky: 145 Bydlisko: Martin/Nitra Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 19:46 Predmet: Re: hmm |
|
|
| peterkozel napísal: |
| divne cakal som ze viac ludi pocitilo zavist, ludia dobry brutal je to na dedine |
no to mas pravdu o tam by som tiez mohol rozpravat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|