|
|
|
| Pocitili ste uz na vlastnej kozi chorobnu zavist od druhych? |
| Ano |
|
58% |
[ 57 ] |
| Nie |
|
41% |
[ 41 ] |
|
| Celkom hlasov : 98 |
|
| Autor |
Správa |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1676
Zaslal: 09 Okt 2005, 0:09 Predmet: Zavist |
|
|
Stretli ste sa uz s chorobnou zavistou?
Ja sa nou stretavam kazdy den, chceli by ten americky pas, ktory so sebou nosievam... Vsetko co tu pisem, su moje vlastne skusenosti.
Susedia z hora, ked som este byval v bytovke, tak ma naschval vytapali. Za 10 mesiacov ma vytopili 7x. Zavideli mi, ze nevstavam o pol siestej rano ako oni a ze nechodim do prace. Ze to robili naschval som sa dozvedel az ked som sa vystahoval a ich znamy mi to povedal. Niekto mi tiez vylial olejovu farbu na vchodove dvere. Ukradli mi pozlatenu postovu schranku z vestibule. O bezdrotovych zvoncekoch uz ani nehovorim. Chceli mi tiez ukradnut mojho velmi vzacneho Malajzskeho psika, ale nepodarilo sa im to. Vykradli mi pred par rokmi velky byt pod Slavinom v Bratislave, ktory som mal v dlhodobom prenajme. Ukradli mi z neho aj par obrazov, ale neboli este dokoncene (ani podpisane) takze nemali ziadnu trhovu hodnotu.
Dalej, prepadli ma v garazi v Auparku, kde som "rozbil" bank na rulete- vyhral som 372 tis. korun. SBS-kari ich vsak nastastie odohnali.
2x sa mi stalo, ze mi ukradli floridske poznavacie znacky z auta na Slovensku.
Ako ste na tom Vy? Ukradli Vam nieco? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 0:15 Predmet: |
|
|
| Prave nedavno mi vykradli moju skodovku... Evidentne mi zavideli ze mi ide, kedze zobrali hlavu rozdelovaca... Nevedeli sa do nej dostat, tak mi opluli bocne sklo a pokrivili antenu. Inac zavist okolo seba nejak neregistrujem. Vacsinou ked ma clovek casto taketo problemy tak to bude tym, ze je nieco take v nom, co pritahuje pozornost ostatnych. Mozno sa velmi vytahuje a chvali, mozno posobi tak provokacne ze kazdy ma chut mu ublizit,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Zaslal: 09 Okt 2005, 0:22 Predmet: |
|
|
| Retsko napísal: |
| Prave nedavno mi vykradli moju skodovku... Evidentne mi zavideli ze mi ide, kedze zobrali hlavu rozdelovaca... Nevedeli sa do nej dostat, tak mi opluli bocne sklo a pokrivili antenu. Inac zavist okolo seba nejak neregistrujem. Vacsinou ked ma clovek casto taketo problemy tak to bude tym, ze je nieco take v nom, co pritahuje pozornost ostatnych. Mozno sa velmi vytahuje a chvali, mozno posobi tak provokacne ze kazdy ma chut mu ublizit,... |
Kazdy kto je uspesny na Slovensku, tak je casto v ohrozeni zivota. A povedzme, ze volakto ma 50 mil. korun, tak preco by jazdil na starej Felicii? Prenho ked si napr. kupi noveho Jaguara, tak to je presne take auto, ako pre niekoho chudobnejsieho kto ma len Skodovku. To by som nenazval vystatovanim, alebo provokaciou. Ja napr. nezavidim nikomu, kto riadi na Slovensku Mercedes 600 a ja ho nemam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
LLucia Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 476 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 0:26 Predmet: |
|
|
Hihi, IMHO, mohol si zvoliť aj nenápadnejší spôsob majetkového priznania A propos, zaviedla som si notes kam si to všetko značím.
Mne raz skupinka Rómov ukradla červený klzák, ale nie som si istá či to bolo zo závisti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Zaslal: 09 Okt 2005, 0:30 Predmet: |
|
|
| Lulka napísal: |
Hihi, IMHO, mohol si zvoliť aj nenápadnejší spôsob majetkového priznania A propos, zaviedla som si notes kam si to všetko značím.
Mne raz skupinka Rómov ukradla červený klzák, ale nie som si istá či to bolo zo závisti. |
Chapem tomu dobre, ze si zapisujes moj majetok, ktory tu napisem? Ked ano, tak ich vymaz, lebo ten byt, ani ten v tej bytovke uz davno nevlastnim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13477 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 0:57 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
| Ja napr. nezavidim nikomu, kto riadi na Slovensku Mercedes 600 a ja ho nemam. |
Ani ja nezavidim nikomu ze ma Lexus a ze zije v Amerike.
| Dalej, prepadli ma v garazi v Auparku, kde som "rozbil" bank na rulete- vyhral som 372 tis. korun. |
asi zachvilu dostanes rovnaky rank ako jjj |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ivko Expert

Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 150 Bydlisko: Blava Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 1:06 Predmet: |
|
|
| Zavist plynie z nedostatku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3552 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 1:24 Predmet: |
|
|
Les neviem fakt kam tymito kecami spejes.
Ak ti nieco ukradli tak sa ti to uz na 100% nikdy nevrati ale aj ty mas na tom cast viny.
1.Co si si myslel ze sa stane ak das rovno vetkym pred oci zlatu schranku alebo bezdratovy zvoncek?To uz sa denno denne coruju aj hlinikove tabule z bran a vytahov takze neviem naco si si to kupoval.
2.K takym susedom co vytapaju no mne sa to uz nestava lebo byvam na najvyssom poschodi ale predtym ak sa to stalo tak som vysiel o to jedno poschodie vyssie a vytmavil to konkretnemu susedovi zatial ty si si to nechal tu jeho hajzlovu vodu kvapkat rovno sebe na hlavu.
3.A to ak ta chceli okradnut v hypermarkete to asi preto lebo si sa z vyhry az prilis dlho radoval.
4.A co sa tyka vykradania bytov zeby si ho mal slabo zabezpecny?
Mal si dat viac love na bezpecnost ako na luxus.
5.To ze ti v USA zavidia niejaky pas neviem preco ked v USA sa vsetci maju tak dobre(pokial neplati iba pre prechod v statoch USA).
- Zatial mi necorkli asi nic lebo veci si dost dobre chranim,
- Raz mi corkli celu kniznicu akurat som prerabal byt a fotrovci to hodili do kocikarne, hovoril sm nech to tam nedavaju lebo to cornu ale NEE takze uz mam u seba akurat ucebnice zo skoly.
- Pokial nechces aby ta okradli tak sleduj co sa deje a nie len aby si chodil ako neprestrelny mnich takze len tolko a potomto prispevku mi dajte dychat . |
|
| Návrat hore |
|
 |
scarpo Medium Star

Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 355 Bydlisko: Sicília Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 7:41 Predmet: |
|
|
mozno ti to nerobili kvoli tomu vstavaniu, mozno na to vsetko mali padny dôvod, mozno ta chceli vystvat bo si pre nich nebol dost dobry, mozno to chcel boh...
boh zehnaj amerike  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Keart Light Star

Stav:  Založený: 16.04.2005 Príspevky: 244
Zaslal: 09 Okt 2005, 9:53 Predmet: |
|
|
Mne ukradli telefón  |
|
| Návrat hore |
|
 |
usbecko Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 152
Zaslal: 09 Okt 2005, 9:59 Predmet: |
|
|
| Keart napísal: |
Mne ukradli telefón  |
mne uz 3 |
|
| Návrat hore |
|
 |
slide Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2004 Príspevky: 658 Bydlisko: Martin-Sever Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 10:18 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| 2x sa mi stalo, ze mi ukradli floridske poznavacie znacky z auta na Slovensku. |
a este mi povedz ako si tie auta previezol z floridy na slovensko |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 930 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 10:38 Predmet: |
|
|
| No ak si sa k nim tak spraval ako to predvadzas tu tak sa moc necudujem. Ja by som ta sice nevytopil ale po pauli by si asi dostal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 572
Zaslal: 09 Okt 2005, 10:49 Predmet: Re: Zavist |
|
|
Ja sa nou stretavam kazdy den, chceli by ten americky pas, ktory so sebou nosievam... Vsetko co tu pisem, su moje vlastne skusenosti.
Susedia z hora, ked som este byval v bytovke, tak ma naschval vytapali. Za 10 mesiacov ma vytopili 7x. Zavideli mi, ze nevstavam o pol siestej rano ako oni a ze nechodim do prace. Ze to robili naschval som sa dozvedel az ked som sa vystahoval a ich znamy mi to povedal. Niekto mi tiez vylial olejovu farbu na vchodove dvere. Ukradli mi pozlatenu postovu schranku z vestibule. O bezdrotovych zvoncekoch uz ani nehovorim. Chceli mi tiez ukradnut mojho velmi vzacneho Malajzskeho psika, ale nepodarilo sa im to. Vykradli mi pred par rokmi velky byt pod Slavinom v Bratislave, ktory som mal v dlhodobom prenajme. Ukradli mi z neho aj par obrazov, ale neboli este dokoncene (ani podpisane) takze nemali ziadnu trhovu hodnotu.
Dalej, prepadli ma v garazi v Auparku, kde som "rozbil" bank na rulete- vyhral som 372 tis. korun. SBS-kari ich vsak nastastie odohnali.
pocuj ty si mal ist do reality show,by si si rozumel s Desperadom on 'Talian" ty "American.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
NoaHix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2005 Príspevky: 311 Bydlisko: SC Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2005, 10:53 Predmet: Re: Zavist |
|
|
a stretli ste sa uz stakym jebkom jak je les?ja nie...proste chory clovek!!!
a saq.utd ma podla mna uplnu pravdu!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|