Zbierka citácií, vyznaní lásky a zaľúbených textov

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Pridam nieco co ma dneska napadlo len tak :) mam to aj v avarate na skype az som zasol nad tym ze ma daco take napadlo...

Srdce chce, čo rozum nedovolí....Rozum žiada to čo srdce strašne bolí

mozno to niekomu nebude davat zmysel .... ale je to pekne
recberko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Jednou, když jsem byl nováčkem na High School, uviděl jsem kluka z naší třídy, který šel ze školy domů. Jmenoval se Kyle. Vypadalo to, že nese domů všechny své učebnice. Myslel jsem si: "Kdo by odnášel v pátek všechny knížky? Musí to být pěkný trouba…!"
Já měl naplánovaný celý víkend - párty a fotbalový zápas s přáteli na zítřejší odpoledne... . Pokrčil jsem rameny a šel dál. Jak tak jdu, uviděl jsem bandu kluků co utíkali jeho směrem. Běželi na něj! Vytrhli mu knížky z rukou, podrazili nohy tak, že přistál v blátě. Jeho brýle odlítly a viděl jsem je dopadnout do trávy asi 10 stop od něj. Podíval se na mě a já uviděl ten strašný smutek v jeho očích. Rvalo mi to srdce… Přiběhl jsem mu na pomoc a jak se plazil a hledal brýle, uviděl jsem v jeho očích slzy. Podal jsem mu je a řekl: "Tihle kluci jsou hajzlové, neumí se normálně chovat!" Podíval se na mě, řekl: " Díky!" a na jeho tváři se objevil úsměv. Byl to jeden z těch úsměvů, co projevují skutečnou vděčnost…
Pomohl jsem mu sebrat knížky a zeptal se, kde bydlí.Ukázalo se, že nedaleko mě. Ptal jsem se, proč jsem ho nikdy předtím nepotkal. Prý chodil na soukromou školu. /Nikdy dřív bych se nedal dohromady s klukem ze soukromé školy..!"../ Nesl jsem mu pár knížek a celou cestu jsme si povídali.
Ukázalo se, že je to príma kluk. Ptal jsem se, zda si nechce zítra zahrát fotbal. Prý "jo!" Celý víkend jsme byli spolu venku a já poznal Kylea víc a oblíbil si ho. I mí přátelé ho vzali...
V pondělí ráno tu byl Kyle s hromadou knížek zpátky. Zastavil jsem ho a se smíchem řekl, že bude mít dobré svaly z těch knížek. Jen se smál a polovinu knížek mi naložil.
Během čtyř let jsme se stali nejlepšími přáteli. Poslední rok jsem se přemýšleli o nějaké střední škole. Kyle se rozhodl pro Georgetown a já půjdu na Duke. Věděl jsem, že vždycky budeme přáteli a ty míle nebudou žádným problémem. On se chtěl stát lékařem a já hodlal využít stipendia na práci kolem fotbalu.
Kyle byl premiantem třídy, tedy si musel připravit proslov na závěrečnou slavnost školy. Zlobil jsem ho, že si zamachruje , ale byl jsem rád, že to nemusím být já tam nahoře a mluvit.
Závěrečný den byl tady. Viděl jsem Kylea, vypadal skvěle! Byl jeden z těch kluků, který dospěl a našel se během let na High School. Zesílil a moc mu slušely brýle. Měl víc děvčat než já, všechny ho milovaly, až jsem někdy žárlil…
Dnes byl ten den! Viděl jsem, jak je nervózní z proslovu, tak jsem šel za ním, poplácal ho po zádech a řekl: "Hej, chlape, budeš dobrej !" Podíval se na mě tím vděčným pohledem, usmál se a "Díky!" - řekl.
Začátek proslovu měl za sebou, odkašlal si a pokračoval: "Závěr školy je čas, abychom poděkovali všem, co nám pomohli přes tyto těžké roky. Rodičům, učitelům, sourozencům, možná trenérovi, ale hlavně přátelům. Jsem tady, abych vám všem, kteří jste něčí přítel, řekl, že být někomu přítelem, to je ten největší dárek, který můžete někomu dát! Řeknu vám příběh...
Díval jsem se nevěřícně na svého přítele, když začal vyprávět o dni, kdy jsme se poprvé potkali. Plánoval, že se o víkendu zabije. Mluvil o tom, jak si vyklidil školní skříňku, aby jeho máma s tím neměla později starosti a nesl si věci domů. S vážností se na mě podíval a malinko se usmál: "Díky Bohu jsem potkal přítele. Ten mě zachránil od mého nevysloveného rozhodnutí...!"
Slyšel jsem to zděšení v davu, když ten příjemný a populární kluk nám řekl vše o svém nejslabším životním momentu. Viděl jsem jeho mámu a tátu, jak se na mě dívají s vděčností v očích. Dodnes si neuvědomuji hloubku svého činu …
Nikdy nepodceňujte sílu okamžiku. Jedním jediným gestem můžete změnit život člověka. Někdy k lepšímu a taky občas k horšímu. Bůh nás vložil do života toho druhého, abychom někdy zasáhli. Hledejte Boha v přátelích!
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Hovorí sa tomu láska. V skutočnosti je to neovládaná túžba ovládať a vlastniť druhého človeka. (Rochefoucauld)

Pravé meno lásky je zajatie. (Shakespeare)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

recberko napísal:Jednou, když jsem byl nováčkem na High School, uviděl jsem kluka z naší třídy, který šel ze školy domů. Jmenoval se Kyle. Vypadalo to, že nese domů všechny své učebnice. Myslel jsem si: "Kdo by odnášel v pátek všechny knížky? Musí to být pěkný trouba…!"
Já měl naplánovaný celý víkend - párty a fotbalový zápas s přáteli na zítřejší odpoledne... . Pokrčil jsem rameny a šel dál. Jak tak jdu, uviděl jsem bandu kluků co utíkali jeho směrem. Běželi na něj! Vytrhli mu knížky z rukou, podrazili nohy tak, že přistál v blátě. Jeho brýle odlítly a viděl jsem je dopadnout do trávy asi 10 stop od něj. Podíval se na mě a já uviděl ten strašný smutek v jeho očích. Rvalo mi to srdce… Přiběhl jsem mu na pomoc a jak se plazil a hledal brýle, uviděl jsem v jeho očích slzy. Podal jsem mu je a řekl: "Tihle kluci jsou hajzlové, neumí se normálně chovat!" Podíval se na mě, řekl: " Díky!" a na jeho tváři se objevil úsměv. Byl to jeden z těch úsměvů, co projevují skutečnou vděčnost…
Pomohl jsem mu sebrat knížky a zeptal se, kde bydlí.Ukázalo se, že nedaleko mě. Ptal jsem se, proč jsem ho nikdy předtím nepotkal. Prý chodil na soukromou školu. /Nikdy dřív bych se nedal dohromady s klukem ze soukromé školy..!"../ Nesl jsem mu pár knížek a celou cestu jsme si povídali.
Ukázalo se, že je to príma kluk. Ptal jsem se, zda si nechce zítra zahrát fotbal. Prý "jo!" Celý víkend jsme byli spolu venku a já poznal Kylea víc a oblíbil si ho. I mí přátelé ho vzali...
V pondělí ráno tu byl Kyle s hromadou knížek zpátky. Zastavil jsem ho a se smíchem řekl, že bude mít dobré svaly z těch knížek. Jen se smál a polovinu knížek mi naložil.
Během čtyř let jsme se stali nejlepšími přáteli. Poslední rok jsem se přemýšleli o nějaké střední škole. Kyle se rozhodl pro Georgetown a já půjdu na Duke. Věděl jsem, že vždycky budeme přáteli a ty míle nebudou žádným problémem. On se chtěl stát lékařem a já hodlal využít stipendia na práci kolem fotbalu.
Kyle byl premiantem třídy, tedy si musel připravit proslov na závěrečnou slavnost školy. Zlobil jsem ho, že si zamachruje , ale byl jsem rád, že to nemusím být já tam nahoře a mluvit.
Závěrečný den byl tady. Viděl jsem Kylea, vypadal skvěle! Byl jeden z těch kluků, který dospěl a našel se během let na High School. Zesílil a moc mu slušely brýle. Měl víc děvčat než já, všechny ho milovaly, až jsem někdy žárlil…
Dnes byl ten den! Viděl jsem, jak je nervózní z proslovu, tak jsem šel za ním, poplácal ho po zádech a řekl: "Hej, chlape, budeš dobrej !" Podíval se na mě tím vděčným pohledem, usmál se a "Díky!" - řekl.
Začátek proslovu měl za sebou, odkašlal si a pokračoval: "Závěr školy je čas, abychom poděkovali všem, co nám pomohli přes tyto těžké roky. Rodičům, učitelům, sourozencům, možná trenérovi, ale hlavně přátelům. Jsem tady, abych vám všem, kteří jste něčí přítel, řekl, že být někomu přítelem, to je ten největší dárek, který můžete někomu dát! Řeknu vám příběh...
Díval jsem se nevěřícně na svého přítele, když začal vyprávět o dni, kdy jsme se poprvé potkali. Plánoval, že se o víkendu zabije. Mluvil o tom, jak si vyklidil školní skříňku, aby jeho máma s tím neměla později starosti a nesl si věci domů. S vážností se na mě podíval a malinko se usmál: "Díky Bohu jsem potkal přítele. Ten mě zachránil od mého nevysloveného rozhodnutí...!"
Slyšel jsem to zděšení v davu, když ten příjemný a populární kluk nám řekl vše o svém nejslabším životním momentu. Viděl jsem jeho mámu a tátu, jak se na mě dívají s vděčností v očích. Dodnes si neuvědomuji hloubku svého činu …
Nikdy nepodceňujte sílu okamžiku. Jedním jediným gestem můžete změnit život člověka. Někdy k lepšímu a taky občas k horšímu. Bůh nás vložil do života toho druhého, abychom někdy zasáhli. Hledejte Boha v přátelích!
velmi pekne len tak dalej a uzi si hojko je to naj forum na svk a cz :wink:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ak by som sa mohol načiahnuť ku hviezdam a zobrať hviezdu vždy, keď si ma rozosmiala, cela večerná obloha by bola v dlani mojej ruky.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Tvoje oči sú ako dve nádherné studničky a ja som sa narodil, aby som sa v nich utopil. :aasmile6: Lenka
kelso
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kelso »

Bola si moja, úplne celá
Miloval som vôňu tvojho tela
Miloval som vôňu tvojich vlasov
Kochal som sa pohľadom, tvojou krásou
Miloval som lesk tvojich očí
Miloval som ťa, bol to zločin?
Miloval som pier tvojich sladkú chuť
A na to sa nedá vôbec zabudnúť
Miloval som ťa v noci, vo dne
Ta láska navždy zostane vo mne
Miloval som pohladenie tvojej dlane
Nikdy som nemyslel že sa toto stane :cry:
Miloval som byť v tvojom objatí
Také niečo úžasnú silu dodá ti
Miloval som tón tvojho hlasu
Už si len predstaviť môžem tú krásu
Miloval som blízkosť našich tiel
Miloval som dotyky našich pier
Miloval som pohľad do tvojich očí
Vtedy sa celý svet okolo točil
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Čo je ozajstná láska...
Chlapec a dievča išli na motorke viac ako 120 km/h

D: Spomaľ prosím, bojím sa...
CH: Nie...je to zábava
D: To teda nieje...prosím spomaľ...
CH: Fajn...ak mi povieš že ma miluješ...
D: Milujem ťa...spomaľ už...
CH: Teraz ma objím...ako by to malo byť posledný krát..

Dievča ho objíme...

CH: Môžeš mi dať helmu dole a nasadiť si ju??...Zavadzia mi...

Na druhý deň v novinách:
Motocykel narazil do bodovy kvôli zlyhaniu bŕzd. Boli na ňom dvaja ľudia, ale iba jeden prežil.
Pravdou je, že chlapec v polovici strmého kopca zistil, že mu vypovedali brzdy, ale nechcel aby to jeho priateľka vedela. Namiesto toho chcel, aby mu povedala, že ho naozaj miluje, posledný krát pocítiť jej objatie a potom jej dal svoju helmu napriek tomu, že to znamenalo jeho smrť, len kvôli tomu, aby ona mohla žiť.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Je ruža ružou? Nech inak sa volá!! Čo zmení sa?? Zas voňavá by bola...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rose

Príspevok od používateľa krija »

Každý má tú svoju, každý ju proste hľadá...svoju ružu...Každý ju raz nájde, krásnu a voňavú...a vie, že je to tá najkrajšia vôňa na svete...A tak zmámený krásou a vôňou zabúda na to, že ruža má tŕne...Necíti ich bolestivé pichanie a nevidí ani krv vytekajúcu z rán...Občas síce pocíti kruté bodnutie pri srdci, keď vidí, že niekto iný sa dotýka jeho ruže... že niekto iný je zmámený jej voňou...vtedy by chcel ružu skrotiť, zbaviť tŕňou a vône a ukryť ju ďaleko od všetkých....potom si ale uvedomí, že keby ju zmenil, zničil by to, prečo ju miluje...už by to neboha jeho RUŽA...a tak zanechá ružu a nájde si ľaliu...nevyzerá tak nádherne, aj vonia akosi placho...je jemná a poddajná....nezraňuje...ani nepovznáša....len miluje...prejde veľa času... občas stretne ružu a spomína na jej vôňu a krásu...zabúda na tŕne...vrhne sa k nej...zraní sa na tŕňoch a vracia sa k ľálii ............................................
Čo je horšie v živote?
Trpieť pre ružu, alebo ublížiť ľalii??
A čo ak nie je východiska???
lienka557
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lienka557 »

Láska je ako víno.....časom je buď silnejšia alebo skysne.

láska je ako ruža...zo začiatku kvitne veľmi krásne, ale niekedy predsa len zvedne. Preto keď nájdeš tú pravú,usuš ju a ona vydrží večne.

Láska je ako vojna.....ľahko ju začať, ťažko skončiť a nemožno na ňu zabudnúť.

Láska je ako horúčka.....vzniká a mizne bez toho, že by sa na nej zúčastňovala vôľa.

Jednoduchosť je keď máš celú oblohu a ty sa pozeráš iba na jednu hviezdu, keď máš celý oceán a ty chceš iba jednu kvapku,keď máš celý svet a ty si vyberieš iba jedného človeka.Ja chcem iba teba,milujem ťa láska, chcem iba teba! :aasmile6: LÁSKA...NAOZAJ CHCEM LEN TEBA:::A TO NAVŽDY!!!!
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Moje basne...ktore som napisal(obcas nejake pekne napisem )
Nadpis: čo si chcela ...

Čo si chcela?
Aniel,jeho kroky prerážali nočne ticho.
Moje sny.
Čo si chcela?
Aniel a diabol vedla seba.
Aniel a diabol?Paradox.
Aniel nepozna svet, diabol zas lásku.
Čo si chcela?
Nemám na výber.
Už zostáva málo času.
Sny lásky ako tma a jej svetlo ma sprevádza.
Aniel svetlo v srdci nosí.
Diabol temnotu v očiach stáži.
Čo si chcela ?
Predstav si že by boli milenci.
Svetlo noci a jeho ticho.
Prerážaju ho len kroky.
Ani smuto ani slzy,nezachrania moju dusu.
Mrtve telo na rukách diabla vysí.
Svedomie?
Kde je svetlo? Láska ku mne ?
V temnotách ostávam sám.Tak vrav... čo si chcela?

Dalsia moja....

MOja duša si šla zdriemnut...
Ked prideš láska moja...
zavolaj ma mojim menom...
A ja vstanem,
vstanem za tebou z rise tienov...

dalsia

Po nociach s diablom bludim.
Za usvitu ,sam v posteli za anielom smutim.
Oci dokoran,
do velkých dialokzahladene.
Pery moje,celeblede.
Sladkym jedom otravene.
Som tam kde ma nik nevidi.
Rozdavam to čo mi nik nezavidi.
Criepky mojej duse na dlani ti dam.
Ved uz nechcem byt sam.

dalsia

Tužim po laske čoma bude lubit
Po takej čo bude o mnou celu noc bludit.
Po kraske ktoru nik rano z postele nedostane,
no radsej pozve moje telo nech si k nej lahne.

dalsia

Mame hviezdy na perach,
hori nam ohen v ociach.
tolko sily nam v zilach prudi,
ale aj tak mnohym srdce v samote bludi .
Hlada v temnote svetlo co ziary,
alebo sladky hlas ktory sa priestorom siri.

dalsia

Telo unavene vlecie sa tmou,
spanok sa mi tisko vkrada do mysle riadenej tuzbou.
chcem spominat.
Ake to je to krasne ta počut tíško spat.
Citit teplo tvojho srdca v rukach.
Citit ohen tvojej duse na mojich perach.
Ved zovri moje srdce moju dusu v tvojom naruči.
Zober si vsetko,
ja ti to rad dam.

dalsia

Pod do mojeho sveta.
Prid tam za mnou .
Svetlo z sviecok ti bude svietit na cestu.
uzku cesticku.
Naslapuj jemne ,
naslapuj opatrne.
Temne miesta skryvaju hlboke dno mojej duse.
Chod za svetlom v temnote.
tam moje srdcenajdes v dialke.

Takze toto je moje the best of best co som za pol roka napisal snad sa vam to pači... :oops:

Edit// feel free to copy...

Edit// THX ALL za K+
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dalsie basne ktore som napísal.....

Sedim tu sám,sedím tu v tme.
Vidím ta tu sedieť pri mne.
Schovávaš sa do tienov na stene.
A ja len hladím za tebou do dialky smutne.
Ty nežne ku mne šeptáš zas,
len ty úsmev na tvár mi vyčarovať vieš.
Tak lahko mi svetlo do duše vnesieš zas .
Taká si v mojich očiach.
Taká si v našich dušiach.

A teraz nejake anglicke.

I love you with my lust,
now i´m burning my angel wings to dust.
I´m falling down so fast,
the sky is changing to black at last.
I wish i had a angel in this hour of death.
Catch my heart if you dare.

a ešte jedna.

Damn my situation,
and the games i have to play.
Witb all things caught in my mind.
Damn my education.
I can´t find words to say.
Witb all thing caught in my mind.
I don´t wanna be there
when you ,coming down.
I don´t wanna be there when you hit the ground.
So don´t go away.
Say,what you need to say.
Say that you will stay.
Forever and a day.

That´s all ....
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mam dalšiu pre vas tu som akurat teraz napisal....

Pozri na oblohu,ako tam mesiac ziary,
Svoju žiaru do tmy posiela.
aj tiene v mojej dusi skryvat sa musia.
Srdce bez ciela v zivote bludi.
A ja , ja v tom jase len tvoj usmev vidim.
Teplo tvojeho pocitit tužim.
Kvapka za kvapkou mi na tvar pada.
A ten sladky pocit pomaly zmyva.
ved počkaj chvilku.
Tisko septam do vetra.
Nechcem o to prist ...
nechcem prist o teba...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Kto naozaj miloval a je sklamaný, je ochotný skôr nežiť, než nenávidieť. (Auguste Marseille Barthélemy)

Láska má tú prednosť, že nám znemožňuje trápiť sa nad sebou samým tým, že sa trápime pre iných.(Auguste Marseille Barthélemy)

Najväčšie víťazstvo, ktoré si človek vydobil od prírody, je láska na celý život.(Auguste Marseille Barthélemy)
spanoo
Star
Star

Laska

Príspevok od používateľa spanoo »

Keď vás niekto ľúbi, vyslovuje vaše meno iným spôsobom. Viete, že vaše meno je v jeho ústach v bezpečí.

Láska je, keď sa dievča navonia voňavkou a chlapec si dá na seba vodu po holení a potom idú spolu von a navzájom sa voňajú.

Láska je, keď sa ideš s niekým najesť a dáš mu väčšinu svojich hranoliek bez toho, aby si chcel tie jeho.

Láska je to, čo ťa rozosmeje, keď si unavený.

Láska je, keď moja mama urobí kávu pre ocina a trochu z nej odpije, než mu ju dá, aby si bola istá, že chutí dobre.

Láska je to, čo je s vami v miestnosti počas Vianoc, keď prestanete otvárať darčeky a počúvate.

Keď sa chcete naučiť ľúbiť lepšie, začnite od niekoho, koho neznášate.

Láska je, keď povieš chalanovi, že máš rada jeho tričko, a potom ho nosí každý deň.

Keď sa majú dvaja radi, zostanú spolu, aj keď sú z nich malá starenka a malý deduško. Napriek tomu, že sa poznajú tak dobre.

Moja mamička ľúbi ocina, preto mu dáva najlepší kúsok z kurčaťa.

Láska je, keď mamina uvidí ocina spoteného a smradľavého, a aj tak ho považuje za krajšieho ako Roberta Redforda.

Láska je, keď ti tvoje šteniatko olíže tvár, aj keď si ho nechala samé celý deň.

Keď niekoho ľúbiš, tvoje mihalnice behajú hore a dole a z teba vychádzajú malé hviezdičky.

Láska je, keď mamina vidí tatina na záchode a nemyslí si, že je to hnusné.

Ozaj by ste nemali hovoriť niekomu Ľúbim Ťa, pokiaľ to nemyslíte vážne, ale ak to tak myslíte, radšej to hovorte často. Ľudia zabúdajú.

PS. Ja Milujem lienku557 :aasmile6:
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

Čo to je láska?
to je ten cit
to je vtedy keď 2 telá nevydajú ani hláska
je to cit ktorý cíti aj ten najhorší žid(bez urážky)
Existuje láska na 1. pohľad
a vtedy na ňu človek musí brať ohľad.
no ale nie každý človek má taký rozhľad
človek ktorý neni taký jak by chcel byť
nemôže každý tak jak chce žiť.
keďže som chalan viem aké to je
keď ťa baba odmietne.
Keď ti tvoj návrh zamietne
no nesmieš ani zaľáhať
aj keď sa budú iný chalani navážať
musíš konať rozvážne.
a zároveň aj odvážne.
Musí ťa viesť tvoja hlava cestou rozumne
To je lne malá časť toho čo láska znamená
Kladie veľkú záťaž na tvoje ramená
láska je niečo veľmi zvláštne
v človeku prevládajú vášne
láska je cit
cit ktorí sa nemá prehliadať
naopak by sme ho mali hladať
ale zasa nemali sa do neho hnat
niekedy sa človek musí načakať
no ale nakoniec to stojí za to
nakoniec je ti človek ktorého milujes je ti drahší ako zlato
chcem svoj život naplniť krásou
a hlavne citom láskou
aj keď som počul vela ohlasov
aká je láska zlá
no ja keď môžem tak neváham
no ale teraz sa so žiadnou babou nestretávam
teraz svoju lásku pri sebe mám a tej sa nikdy nevzdám.

Special for you tinka1685
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mam pre vás dlašie basničky ktore som napisal za dlhe nočne smeny ktore som stravil nudou za PC a spankom v kancelariach :lol:
Hladim ti do očí,
nebo si v nich stážiš.
Nežne sa ma dotýkaš.
Každým dotykom ma o dušu okrádaš.
Ja,ani branit,ani bojovat nechcem.
Vášnivo ma bozkávaš,
moje srdce pri tebe životom ožíva.
Moje telo dotykmi prehovára.
Splinuť v jedno chce,
ponorit sa hlboko do teba ide..... :oops: :oops:

Dalšia

Ja odchadzam,
počuješ v dialke zvony bit?
Nie neskyvaj mi uši,
nechcem sa skryť!
Aj ty vieš,
musim už ist,
laska je na vine,
že to malo príst.
NIE teba to nebolí,
mna to trápi,
mna srdce bolí
a mne tečú slzy.
Viem zabudneš,
dalej pojdeš svetom,
si dalšou jazvovou milenkou.

Dalšia

V dialke sa blýzka.
Temnotu na obzore svetlo preráža.
Čo to je ?
Žeby moj súdny den nadchádza?
Svetlo tak jasné,
že sa do rúk chytať dá.
Žiaden tieň nič,
sa pred tým neschová.
Silu vzdorovať už nemám,
a tak smutný a vyčerpaný
na kolená k tebe padám...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

takze po dlhsej dobe som zase nejake tie basne napisla snad sa vam budu pačit..
Spal by som kraska,
spal by som večným spankom,
ako sa ja citim unaveny,
no len jednu túžbu mám,
jeden sen,
teba drzat v naruči,
teba mat pri srdci.

dalsia.
(som sa nechal inšpirovat dazdom ked som stal na nakladacej rampe.)

Stojim vonku z otvorenym náručim.
Nezne kvapky pomaly stekaju,
a ja len túžim.
Kvapky tiško moj pribeh rozpravaju.
Tužim po tichu,
tužim po prázdnote.
A tak stojim sám v daždi,
som už len schranka bez duše.

A ešte jednu taku kratku.

Krasny mesiac na oblohe svieti.
Vidim v nom teba,
vidim v nom toje oči.