Radsej ti zidem z oci tu na nete
radsej sa zmazem, kliknem delete.
A uz sa stracam, padam do nebies...
Je to des, ty ko*ot, asi ma je*ne dnes...
Hh pekneEnduro3333 napísal:Určite niektorý poznate fil Equlibrium (snad som to dobre napisal)
Bola tam jedna basen . teda urivok.
Ale ja sťa chudák,
mám už len svoje sny.
Svoje sny som rozprestrel pod tvoje nohy.
Tak našlapuj krehko lebo šlapeš po mojich snoch.
Poznáš ten pocit ? pocit tak stratený ,
V hlave máš nejasno , všetko sa mení,
Nevieš nájsť odpoveď , cítiš sa prázdny,
Pripadám si zrazu tak trochu vážny .
Čo sa to deje ? Čo sa to stalo ?
Kedy to optimizmom prestať zaváňalo ?
Prečo som smutný , veď slnko svieti ?
Prečo mam plno otázok , no žiadnych odpovedí ?
Nie, nie je to dobré,
Niet cesty späť ,
Všetko sa víri,
Neviem nájsť odpoveď.
Prečo sa zmráka ? čo sa to deje ?
Moju tvár studený pot obleje ,
Neviem sa pohnúť som tak trochu bezmocný,
V bludisku neviem nájsť cesty, som asi nemocný .
Budím sa zo sna celý sa trasiem ,
Nad svojimi myšlienkami do teraz žasnem,
Viem je to už za mnou nič sa nemení,
Ďalší sen bude hneď po zotmení .
Niekedy je to zvlastne , je to tak zvlastne vazne ,
Do niekoho sa zahladis ,zaiskrii to, zblknu vasne,
Vtedy to ide aj samo , tak same od seba,
Rano sa zobudzam som zase bez teba .
V kutiku duse mozme aspon dufat ,
Dufat v to ze sa nieco zmeni ,
Ved ak budeme len zufat ,
Svet sa na krasny nepremeni.
Rano stavat s usmevom , rozostriet oci,
Nie je to tak tazke , ved to neni zlocin ,
Netreba to vsetko brat tak vazne ,
Treba si uzivat zivot ,ved nam denne pise basne.
Usmev nestoji nic a dava vela,
Obcas nas zasiahne do srdca ako strela,
Moze nam dat nadej a pokoj na dusi ,
Len to väcsina z vas ani netusi .
ticho pokoj klud , len pri mne bud .. s tebou sa citim krasne , vtedy nemusim pisat ani basne , vtedy netreba na to slova ,aj tak neviem ako sa ten pocit vola , niektore pocity sa nedaju opisat slovami , skoda ze sa na koniec citime byt i tak niekedy len somarmi .... noo nestoji to za tu chvilku radosti ? vtedy ked pre teba niesu na svete ziadne ine starosti , vtedy ked vyzera byt vsetko tak krasne , a aj ked ta iskricka obcas zhasne , tak to stoji zatu chvilu , bodaj by som mohol mat pri sebe svoju vilu .................
Poznam jednu hviezdicku, zrastom trosku malicku vie vsak dodat kopec sily niet na svet krajsej vily..obcas je vsetko krasne obcas to vsetko zhasne obcas zazijem peklo chlad aj tak ta budem mat vzdy rad..je tazke opisat preco, mozno ma to nestoji nic, mozno nieco, no stoji mi to zato, stoji mi zato ten pocit radosti ze ta poznam, ten mam v sebe a zdat sa ho nehodlam..poznam jednu ruzicku obcas trochu trnistu, noo i tak vonia krasne a clovek po nej zasne, clovek si k nej chce len privonat no ptoom tu vonu chce ochutnat..poznam jednu bosorku, okuzlit vas vie, obcas to zas vrie..niektore pocity je tak tazke opisat slovami i tak sa obcas citime byt len somarmi....obcas chceme bojovat , ten pocit v nas nas nuti riskovat..zivot nas skusa kazdy den , obcas je jak nocna mora obcas ako krasny sen..
Zavri na chvilku ocka , a mysli na to pekne , ten kto veri raz sa docka , vsetci to uz davno vieme..nevravim ze ti znesiem modre z neba, nebo ti nikto neda na dlani , no mozme si spravit vlastny svet a ten bude len nas vysnivany..len na chvilu vypni nemysli na cely svet , spomen si na ten pocit od ktoreho krajsieho niet..nevrav mi ze to nestoji zato ,ze ten risk neni výhra ,len ten kto sa neboji na koniec vyhrá..nebudes kracat sama , pojdem ti po boku spolu si budeme cupitat do kroku..nevrav mi ze to nestoji zato ze to nema cenu skusit , zijeme len raz tak sa podme o to pokusit..nepremrhajme sancu , ta sanca sa nam uz nikdy nevrati, ten pocit co vo vnutri citis, ten sa uz len tak nestrati..nechcem ho stratit , verim ze to citis podobne , tak uz tolko nemysli aa podme spolu kracat pokojne..