Ženské reči

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
chococet
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

ONAAA reagovala len na urazzkyy toho chytraka a predca prepac ale ked ju tam ide niekto urazat ze jak sa nemozne chova a ze je naurovni14/15 anevem este ake traposiny a bezdvovodne tak predca ked ma hrdost nenecha to tak co je on aby jej vravel aka je
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

chococet napísal:bezdvovodne
mať kristova

chochocet, toto vyšlo z teba iba za dnešný večer, fakt myslíš, ak Vám niečo niekto napíše k úrovni zmýšľania a zdravého rozumu, je to bezdôvodne?
chococet napísal:vy ste strasny chudaci.......aby ste sa chovali jak ludia a ne jak prmitivny dementi (ako si sa prave prezentoval).......ukazete aky ste v skutocnosti tupy...typicka sedlac ze......chudacii chlapci asi malokedy s vami nejaka slepicka nesuhlasi zee tak ste teraz cely hotovy a hned musite ukazovat aky ste dolezityyy :lol:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

chococet napísal:ONAAA reagovala len na urazzkyy toho chytraka a predca prepac ale ked ju tam ide niekto urazat ze jak sa nemozne chova a ze je naurovni14/15 anevem este ake traposiny a bezdvovodne tak predca ked ma hrdost nenecha to tak co je on aby jej vravel aka je
Keď má hrdosť. tak môže odísť (z témy) - znamená nereagovať...proste ignorovať...a uznávam schw33k jej nemal napísať, že je zgerba aj keby bola akákoľvek, lebo je dievča...ale ten problém by si mali riešiť oni dvaja, ak vôbec niekto...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

chococet napísal:ONAAA reagovala len na urazzkyy toho chytraka a predca prepac ale ked ju tam ide niekto urazat ze jak sa nemozne chova a ze je naurovni14/15 anevem este ake traposiny a bezdvovodne tak predca ked ma hrdost nenecha to tak co je on aby jej vravel aka je
Nerozoberať, nepitvať, nereagovat ... druhá strana bude robiť to isté a bude mier (na chvíľu)

Add: myslím, že kto nie je hlúpy, tak z tejto pár-stranovej hádky pochopil, čo kto komu chcel povedať/vynadať a nie je problém si domyslieť nekončiace pokračovanie.
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:
to je krasne ze? ale preco si tam nedal aj to preco som tak reagovala neviem kto tu prvy zacal s tymi urazkamy "zberba ,ci zumpa" atie tvoje slovne skvosty ci kto to pisal...

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 19:10 )
Sagittarius napísal:Keď má hrdosť. tak môže odísť (z témy) - znamená nereagovať...proste ignorovať...a uznávam schw33k jej nemal napísať, že je zgerba aj keby bola akákoľvek, lebo je dievča...ale ten problém by si mali riešiť oni dvaja, ak vôbec niekto...
ako preco by som mala odyst ja ?ja sa nenecham nikym urazat a urcite niekym kto ma ani nepoznaa ide si ma tu zaradovat do zumpy ako vazne je to dost trapne ajemi luto ze to nevidite...

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 19:10 )
fikus-kukis napísal:Nerozoberať, nepitvať, nereagovat ... druhá strana bude robiť to isté a bude mier (na chvíľu)
prepaac ja musiiiiim to sa neda odignorovat...
Sagittarius
Guru
Guru

chococet napísal:ako preco by som mala odyst ja ?ja sa nenecham nikym urazat a urcite niekym kto ma ani nepoznaa ide si ma tu zaradovat do zumpy ako vazne je to dost trapne ajemi luto ze to nevidite...
To som písal o melisse, ale môže to platiť aj na teba...a nadávky by sa mali riešiť cez SS a bol by iba váš problém :wink:

A ešte si sa pýtala prečo? Múdrejší ustúpi...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

chococet napísal:to je krasne ze? ale preco si tam nedal aj to preco som tak reagovala neviem kto tu prvy zacal s tymi urazkamy "zberba ,ci zumpa" atie tvoje slovne skvosty ci kto to pisal...
ja som začal na Teba útočiť až po "strašných chudákoch" a "tupých ľudoch", ale už ma to úprimne prestalo baviť..
chococet napísal:ako preco by som mala odyst ja ?ja sa nenecham nikym urazat a urcite niekym kto ma ani nepoznaa ide si ma tu zaradovat do zumpy ako vazne je to dost trapne ajemi luto ze to nevidite...
ale ty mňa môžeš nazývať ako chceš, boha fakt si tak prije*** totálne či čo ? :)
Týmto pádom pre dobro všetkých končím..nemá to úroveň
//
chococet napísal:hmmm dakujem myslim ze viaceri sa potesia uz chod...
melissa napísal:no chod primitivov je tu dost aj bez teba...
LoL
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:ale ty mňa môžeš nazývať ako chceš, boha fakt si tak prije***á totálne či čo ? :)
hmmm dakujem myslim ze viaceri sa potesia uz chod...
melissa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa melissa »

schw33k napísal:ale ty mňa môžeš nazývať ako chceš, boha fakt si tak prije***á totálne či čo ? :)
no chod primitivov je tu dost aj bez teba...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

nebude špeciálny rank "Sliepočky" ? bude to presne pre takéto dievčatá ktoré sem prídu z pokecu...začnu do všetkych pi...čo..vať..že ake su oni ultra mega super a ostatný spodina..aby sme vedel že proste keď natrafím na jej príspevok tak nebudem ďalej ani čítať..nestojí to za nič
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

vidíte túto červenú čiaru?

Ak sa pod ňou objaví niečo mimo témy a hlavne urážky, tak to mažem. Opakovne = basa. Táto téma je o niečom úplne inom, tak sa neurážajte (alebo sa urážajte ale nie tu, použite ss, prípadne si vymente icq)
Opak
Addict
Addict

takže k téme..milujem takéto ženské reči..ked dievcata sú nafúkané a chovajú sa ako keby ziedli celý svet..majú hlúpe otázky a tvária sa že oni su niečo viac..takéto reči neznášam a vobec aj tie dievčatá čo to produkujú..niektorá dievčatá by radšej ústa nemali otvárať

btw--to bolo nad černevou čiarou :)
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mylsim ze je dobre ked si aj taketo dievcata otvoria usta aspon tak sa predsta clovek prezentuje a druhy si o nom mozu usudit svoj nazor..predsta kazdy sme nejaky jak su typicke zenske reci su aj typicke muzske reci zato sa predsta nebdueme neznasat myslim ze vsetky tieto rozdielnosti robia svet krajsim=P
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

faktom je,ze to co si napisal je v spolocnosti nejak "predpisany" ideal chlapa...a vela zien si mysli(aj ked to ani len netusia),ze aj oni po takom tuzia....nakoniec vsak zistia,ze mozno je to pre ich povahu prilis velke dobro a same su horsie ci blaznivejsie..a potom si takeho chlapa aj hladaju...skutocnostou vsak aj je,ze vela z nas je rado ,ked sa taky muz objavi ... :oops: ..jednoznacne vsak plati kolko ludi,tolko chuti.. :)
Sagittarius
Guru
Guru

jenny177: Čiže mafián, frajer, čo si všetko môže dovoliť, ktorý keď sa mu nebude páčiť, čo robíš alebo nebudeš s ním súhlasiť, tak zmláti. Taký???
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

fikus dik za to zhrnutie "get real, little girl", sa mi fakt paci :)

jenny a o tom to je. Nakecaju kazdemu ze akych oni chcu skvelych zlatych chalanov - a potom skocia za grazlikom. Preco asi? Lebo ich proste ti zlati chalani nepritahuju? Lebo grazlici povedia rovno pod sem ja ta cem? A zlati nie? Tak kde je problem - dojdem ja, ked nechcem priamo, tak naznaky... a on uz sa chyti. Ale nie, to si nemyslim.

A nechodte na mna s tym ze "je pre mna prilis dobry" - to je asi najvacsia hovadina co sa da v tejto sfere povedat.
Opak
Addict
Addict

Fabo napísal:"je pre mna prilis dobry"
nj to je konec toto :) ja sa v tych ženach vobec nevyznám..moja byvala detto..ta napr povie že ma lubi ale ide za druhym..a taketo zaderi omg :)
jenny177
Light Expert
Light Expert

Sagittarius napísal:jenny177: Čiže mafián, frajer, čo si všetko môže dovoliť, ktorý keď sa mu nebude páčiť, čo robíš alebo nebudeš s ním súhlasiť, tak zmláti. Taký???
nie taky,myslela som ten typ ,ktory opisuje autor na zaciatku:-)...
Sagittarius
Guru
Guru

jenny177 napísal:nie taky,myslela som ten typ ,ktory opisuje autor na zaciatku:-)...
Aha tak je fajn už som sa bál, že budem musieť pozmeniť názor... :lol:
jenny177
Light Expert
Light Expert

Sagittarius napísal:Aha tak je fajn už som bál, že budem musieť pozmeniť názor... :lol:
:lol: ...vdaka za ochotu,ale myslim,ze som zo svojim nazor na tom dobre:-) :P
Napísať odpoveď