Ženské reči
mať kristovachococet napísal:bezdvovodne
chochocet, toto vyšlo z teba iba za dnešný večer, fakt myslíš, ak Vám niečo niekto napíše k úrovni zmýšľania a zdravého rozumu, je to bezdôvodne?
chococet napísal:vy ste strasny chudaci.......aby ste sa chovali jak ludia a ne jak prmitivny dementi (ako si sa prave prezentoval).......ukazete aky ste v skutocnosti tupy...typicka sedlac ze......chudacii chlapci asi malokedy s vami nejaka slepicka nesuhlasi zee tak ste teraz cely hotovy a hned musite ukazovat aky ste dolezityyy
-
Sagittarius
Guru
Keď má hrdosť. tak môže odísť (z témy) - znamená nereagovať...proste ignorovať...a uznávam schw33k jej nemal napísať, že je zgerba aj keby bola akákoľvek, lebo je dievča...ale ten problém by si mali riešiť oni dvaja, ak vôbec niekto...chococet napísal:ONAAA reagovala len na urazzkyy toho chytraka a predca prepac ale ked ju tam ide niekto urazat ze jak sa nemozne chova a ze je naurovni14/15 anevem este ake traposiny a bezdvovodne tak predca ked ma hrdost nenecha to tak co je on aby jej vravel aka je
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Nerozoberať, nepitvať, nereagovat ... druhá strana bude robiť to isté a bude mier (na chvíľu)chococet napísal:ONAAA reagovala len na urazzkyy toho chytraka a predca prepac ale ked ju tam ide niekto urazat ze jak sa nemozne chova a ze je naurovni14/15 anevem este ake traposiny a bezdvovodne tak predca ked ma hrdost nenecha to tak co je on aby jej vravel aka je
Add: myslím, že kto nie je hlúpy, tak z tejto pár-stranovej hádky pochopil, čo kto komu chcel povedať/vynadať a nie je problém si domyslieť nekončiace pokračovanie.
-
chococet
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
to je krasne ze? ale preco si tam nedal aj to preco som tak reagovala neviem kto tu prvy zacal s tymi urazkamy "zberba ,ci zumpa" atie tvoje slovne skvosty ci kto to pisal...schw33k napísal:
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 19:10 )
ako preco by som mala odyst ja ?ja sa nenecham nikym urazat a urcite niekym kto ma ani nepoznaa ide si ma tu zaradovat do zumpy ako vazne je to dost trapne ajemi luto ze to nevidite...Sagittarius napísal:Keď má hrdosť. tak môže odísť (z témy) - znamená nereagovať...proste ignorovať...a uznávam schw33k jej nemal napísať, že je zgerba aj keby bola akákoľvek, lebo je dievča...ale ten problém by si mali riešiť oni dvaja, ak vôbec niekto...
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 19:10 )
prepaac ja musiiiiim to sa neda odignorovat...fikus-kukis napísal:Nerozoberať, nepitvať, nereagovat ... druhá strana bude robiť to isté a bude mier (na chvíľu)
-
Sagittarius
Guru
To som písal o melisse, ale môže to platiť aj na teba...a nadávky by sa mali riešiť cez SS a bol by iba váš problémchococet napísal:ako preco by som mala odyst ja ?ja sa nenecham nikym urazat a urcite niekym kto ma ani nepoznaa ide si ma tu zaradovat do zumpy ako vazne je to dost trapne ajemi luto ze to nevidite...
A ešte si sa pýtala prečo? Múdrejší ustúpi...
ja som začal na Teba útočiť až po "strašných chudákoch" a "tupých ľudoch", ale už ma to úprimne prestalo baviť..chococet napísal:to je krasne ze? ale preco si tam nedal aj to preco som tak reagovala neviem kto tu prvy zacal s tymi urazkamy "zberba ,ci zumpa" atie tvoje slovne skvosty ci kto to pisal...
ale ty mňa môžeš nazývať ako chceš, boha fakt si tak prije*** totálne či čo ?chococet napísal:ako preco by som mala odyst ja ?ja sa nenecham nikym urazat a urcite niekym kto ma ani nepoznaa ide si ma tu zaradovat do zumpy ako vazne je to dost trapne ajemi luto ze to nevidite...
Týmto pádom pre dobro všetkých končím..nemá to úroveň
//
chococet napísal:hmmm dakujem myslim ze viaceri sa potesia uz chod...
LoLmelissa napísal:no chod primitivov je tu dost aj bez teba...
-
audiotrack
VIP
takže k téme..milujem takéto ženské reči..ked dievcata sú nafúkané a chovajú sa ako keby ziedli celý svet..majú hlúpe otázky a tvária sa že oni su niečo viac..takéto reči neznášam a vobec aj tie dievčatá čo to produkujú..niektorá dievčatá by radšej ústa nemali otvárať
btw--to bolo nad černevou čiarou
btw--to bolo nad černevou čiarou
-
chococet
Light Expert
mylsim ze je dobre ked si aj taketo dievcata otvoria usta aspon tak sa predsta clovek prezentuje a druhy si o nom mozu usudit svoj nazor..predsta kazdy sme nejaky jak su typicke zenske reci su aj typicke muzske reci zato sa predsta nebdueme neznasat myslim ze vsetky tieto rozdielnosti robia svet krajsim=P
faktom je,ze to co si napisal je v spolocnosti nejak "predpisany" ideal chlapa...a vela zien si mysli(aj ked to ani len netusia),ze aj oni po takom tuzia....nakoniec vsak zistia,ze mozno je to pre ich povahu prilis velke dobro a same su horsie ci blaznivejsie..a potom si takeho chlapa aj hladaju...skutocnostou vsak aj je,ze vela z nas je rado ,ked sa taky muz objavi ...
..jednoznacne vsak plati kolko ludi,tolko chuti.. 
-
Sagittarius
Guru
-
Fabo
Hardcore addict
fikus dik za to zhrnutie "get real, little girl", sa mi fakt paci 
jenny a o tom to je. Nakecaju kazdemu ze akych oni chcu skvelych zlatych chalanov - a potom skocia za grazlikom. Preco asi? Lebo ich proste ti zlati chalani nepritahuju? Lebo grazlici povedia rovno pod sem ja ta cem? A zlati nie? Tak kde je problem - dojdem ja, ked nechcem priamo, tak naznaky... a on uz sa chyti. Ale nie, to si nemyslim.
A nechodte na mna s tym ze "je pre mna prilis dobry" - to je asi najvacsia hovadina co sa da v tejto sfere povedat.
jenny a o tom to je. Nakecaju kazdemu ze akych oni chcu skvelych zlatych chalanov - a potom skocia za grazlikom. Preco asi? Lebo ich proste ti zlati chalani nepritahuju? Lebo grazlici povedia rovno pod sem ja ta cem? A zlati nie? Tak kde je problem - dojdem ja, ked nechcem priamo, tak naznaky... a on uz sa chyti. Ale nie, to si nemyslim.
A nechodte na mna s tym ze "je pre mna prilis dobry" - to je asi najvacsia hovadina co sa da v tejto sfere povedat.
-
Sagittarius
Guru