Zeny verzus technika

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Donesiete pocitac, video alebo nieco do opravy a zistite, ze pristroje opravuje zena, pomyslite si

nepomyslim si nic, zena alebo muz - ved je to jedno
50
27%
ze je to trochu divne - zena a technika - ale ved preco nie
96
52%
ze to asi nezvladne - ved aka zena sa uz rozumie do techniky
9
5%
budem dufat, ze mi moj pocitac, video alebo nieco nepokazy viac ako je
21
11%
otocim sa na pate a pojdem prec
7
4%

Celkom hlasov: 183

Retsko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retsko »

Heh mal som preklep hned v prvej vete... chybal mi tam zapor...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Retsko napísal:Nemyslim ze NIE je dolezite a hlavne ze to ma nejaky zmysel bavit sa o zenach ktore su/nie su technicky zalozene... Myslim ze ich je viac ako 1% a viac ako 2,5% a v podstate je to uplne jedno kolko ich je, lebo zeny su aj tak radi, ked im to muzi vysvetluju a muzi su aj tak radi, ked im to mozu vysvetlit, lebo sa citia mudri a citia ze na kocku zaposobili... Zhrniem to: zeny sa do techniky naschval nevyznaju, aby si mohli muzov obtacat okolo prstu, alebo ich balit... A muzi sa sice trochu viac vyznaju, ale su natolko hlupi, ze sa obtocit nechaju a koniec koncov vyjde z toho aj tak zena mudra... :D:D:D
hej chlape ty uz to nehul!
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

Retsko napísal:Heh mal som preklep hned v prvej vete... chybal mi tam zapor...
to ako myslis, ze si vynechal zapor? kde? ja som si tam vsimla iba hrubku...

pri tom... ze ich JE viac ako 1%...? :new01:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Retsko napísal:Nemyslim ze NIE je dolezite a hlavne ze to ma nejaky zmysel bavit sa o zenach ktore su/nie su technicky zalozene... Myslim ze ich je viac ako 1% a viac ako 2,5% a v podstate je to uplne jedno kolko ich je, lebo zeny su aj tak radi, ked im to muzi vysvetluju a muzi su aj tak radi, ked im to mozu vysvetlit, lebo sa citia mudri a citia ze na kocku zaposobili... Zhrniem to: zeny sa do techniky naschval nevyznaju, aby si mohli muzov obtacat okolo prstu, alebo ich balit... A muzi sa sice trochu viac vyznaju, ale su natolko hlupi, ze sa obtocit nechaju a koniec koncov vyjde z toho aj tak zena mudra... :D:D:D
Chlape !!! Mam kamarata novinara, snad zariadim, aby toto co si tu napisal dal do novin ! Mozno ti daju aj nejaku cenu... Svata pravda, co si napisal !!!!!
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Les napísal: Chlape !!! Mam kamarata novinara, snad zariadim, aby toto co si tu napisal dal do novin ! Mozno ti daju aj nejaku cenu... Svata pravda, co si napisal !!!!!
povedz koho nemas kamarata, skor skoncime :)
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Heh klud, ja som to zase az tak nemyslel... Jednoducho som pisal kde mi prsty utekali... Nemusite to brat uplne 100% vazne ani uplne 100% odmerane...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Kua sory sory, zapor som tam doplnil capsom, ale teraz som zistil ze som si nevsimol, ze zapor som tam mal v prvom slove "Nemyslim" a ze 2 zapory vo vete nemaju byt, este raz sa ospravedlnujem, vyznam 1. vety mal byt, ze jednoducho je bezpredmetne sa bavit o tom, ci su alebo nie su zeny technicky zalozene a kolko ich je... Opravim to este raz a dufam ze naposledy... Ale aj tak myslim ze viete co som tym chcel povedat...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ono, pomyslim ze je to trochu divne, ale rozhodne sa neotocim na pate a odidem,...
maximalne sa tak nanu usmejem, a viac nad tym nebudem rozmyslat,...
a myslim ze by mi to pokazila este viac, sak to je blbost, ked uz to opravuje, tak sa tomu urcite vyzna, inak by ju nebol nikdo zamestnal(resp. SZCO musi mat volaky certifikat), takze mi to urcite nepokazi,...
nemam rad feministicke reci, ale ani tie anti-feministicke :)
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Nooo tak nakoniec sme sa zhodli, ze kocky su fajn, kocky su super a dokonca existuju aj take, ktore by nas v CS-ku porazili ;)
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sulo34 »

Retsko napísal:Nooo tak nakoniec sme sa zhodli, ze kocky su fajn, kocky su super a dokonca existuju aj take, ktore by nas v CS-ku porazili ;)
:smt044
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sulo34 »

Retsko napísal:Nooo tak nakoniec sme sa zhodli, ze kocky su fajn, kocky su super a dokonca existuju aj take, ktore by nas v CS-ku porazili ;)
:smt044
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ked už sme pri tom včera som išiel autobusom ktory šoferovala taká tlstá ženská :D bol to nejaký villácky spoj
haliegro
Medium Star
Medium Star

Retsko napísal:Kua sory sory, zapor som tam doplnil capsom, ale teraz som zistil ze som si nevsimol, ze zapor som tam mal v prvom slove "Nemyslim" a ze 2 zapory vo vete nemaju byt, este raz sa ospravedlnujem, vyznam 1. vety mal byt, ze jednoducho je bezpredmetne sa bavit o tom, ci su alebo nie su zeny technicky zalozene a kolko ich je... Opravim to este raz a dufam ze naposledy... Ale aj tak myslim ze viete co som tym chcel povedat...
vole, tak si ma s tym vysvetlovanim poplietol, ze uz ani neviem, co si mal na mysli, ale spoko...

:D takze nemas nic proti zenskym?to som si vydychlo.
haliegro
Medium Star
Medium Star

sulo34 napísal: :smt044

klidek, bracho, nieze ta z toho rehotu slak trafi... u koho potom budem smoklit koli www?
sophie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sophie »

samozrejme, ze aj zeny mozu pracovat s technikou, a to nehovorim preto, ze som zena...zena ma zase typicku preciznost a je pedantna (nehovorim, ze muzi nie!), takze ja nevidim problem v tom, aby mi napr. auto opravovala zena :mafia:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zvolim som moznost 2. :wink:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

No, po 2 rokoch oprasim tuto temu, svet opat pokrocil dopredu a zaujimalo by ma, ci sa trochu zmenili vase nazory, alebo je vsetko postarom? :P
My sme hned 2 pokope so sestrou co s technikou problemy nemame, ona sa venuje tomu profesionalne, u mna je to skor hobby. Keby si mam opat vybrat strednu skolu, tak je to urcite elektrotechnika-informatika a vobec by som sa necitila divne, keby mam nieco prebrat za pultom a dokonca to aj opravit. Ked viem, tak viem. Ci som chlap alebo zena. A dnes sme technikou obklopeni z kazdej strany a stale viac a viac bab sa vybera tym smerom.
Na druhej strane, zase iny extrem je, ked postavia do obchodu s elektrom nejaku 50-nicku, od kt. ked chcem nieco poradit a pri 1.otazke jej klesne sanka, uteka zhanat kolegu. To sa vtedy aj ja radsej hned zvrtnem a idem o dom dalej.
Ale davam moznost A
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Pokiaľ sa žena rozhorne študovať nejaký technický alebo IT smer, je to úplne v pohode, určite by som nepochyboval že vie čo robí. Takže žiadna nedôvera, alebo tak.

Opačne to však vidím v bežnej populácii dievčat 15-22 a pod. s čím sa stretávam vo svojom okolí, bežná práca z PC a podobne to väčšine nejde na vyššej ako minimálnej úrovni, bohužiaľ..
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Až na pár vínimiek by som žene NIKDY nedával nič čo je dakosi spoločné s technikou. Mám s tým už najmenej 5 rokov skúseností. To už nehovorím o údržbe :aasmile10:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kamaratka je administratorka jedneho nemenovaneho CS NS serveru. ked si pozriem skore, tak je vzdy niekde hore.
co sa tyka zien a techniky, tak v tom nevidim az taky velky problem. zeny narozdiel od muzov vedia aspon odhadnut, ci na to maju alebo nie. ked sa na to necitia, tak sa do toho nepustaju. uz som videl chalanov "opravovat" neopravitelne a nakoniec to aj tak skoncilo v servise a este v horsom stave ako pred samotnou "opravou" :D niektore zeny sa naozaj do techniky vyznaju. tiez aj do softwaru a do grafiky jednoznacne. kamarat, ktory robi pre IBM vravel, ze pri grafikoch je 90% zien. celkom slusne :)
Napísať odpoveď