Zeny verzus technika
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
hej chlape ty uz to nehul!Retsko napísal:Nemyslim ze NIE je dolezite a hlavne ze to ma nejaky zmysel bavit sa o zenach ktore su/nie su technicky zalozene... Myslim ze ich je viac ako 1% a viac ako 2,5% a v podstate je to uplne jedno kolko ich je, lebo zeny su aj tak radi, ked im to muzi vysvetluju a muzi su aj tak radi, ked im to mozu vysvetlit, lebo sa citia mudri a citia ze na kocku zaposobili... Zhrniem to: zeny sa do techniky naschval nevyznaju, aby si mohli muzov obtacat okolo prstu, alebo ich balit... A muzi sa sice trochu viac vyznaju, ale su natolko hlupi, ze sa obtocit nechaju a koniec koncov vyjde z toho aj tak zena mudra...:D:D
Chlape !!! Mam kamarata novinara, snad zariadim, aby toto co si tu napisal dal do novin ! Mozno ti daju aj nejaku cenu... Svata pravda, co si napisal !!!!!Retsko napísal:Nemyslim ze NIE je dolezite a hlavne ze to ma nejaky zmysel bavit sa o zenach ktore su/nie su technicky zalozene... Myslim ze ich je viac ako 1% a viac ako 2,5% a v podstate je to uplne jedno kolko ich je, lebo zeny su aj tak radi, ked im to muzi vysvetluju a muzi su aj tak radi, ked im to mozu vysvetlit, lebo sa citia mudri a citia ze na kocku zaposobili... Zhrniem to: zeny sa do techniky naschval nevyznaju, aby si mohli muzov obtacat okolo prstu, alebo ich balit... A muzi sa sice trochu viac vyznaju, ale su natolko hlupi, ze sa obtocit nechaju a koniec koncov vyjde z toho aj tak zena mudra...:D:D
Kua sory sory, zapor som tam doplnil capsom, ale teraz som zistil ze som si nevsimol, ze zapor som tam mal v prvom slove "Nemyslim" a ze 2 zapory vo vete nemaju byt, este raz sa ospravedlnujem, vyznam 1. vety mal byt, ze jednoducho je bezpredmetne sa bavit o tom, ci su alebo nie su zeny technicky zalozene a kolko ich je... Opravim to este raz a dufam ze naposledy... Ale aj tak myslim ze viete co som tym chcel povedat...
-
Traktorista
Guru
ono, pomyslim ze je to trochu divne, ale rozhodne sa neotocim na pate a odidem,...
maximalne sa tak nanu usmejem, a viac nad tym nebudem rozmyslat,...
a myslim ze by mi to pokazila este viac, sak to je blbost, ked uz to opravuje, tak sa tomu urcite vyzna, inak by ju nebol nikdo zamestnal(resp. SZCO musi mat volaky certifikat), takze mi to urcite nepokazi,...
nemam rad feministicke reci, ale ani tie anti-feministicke
maximalne sa tak nanu usmejem, a viac nad tym nebudem rozmyslat,...
a myslim ze by mi to pokazila este viac, sak to je blbost, ked uz to opravuje, tak sa tomu urcite vyzna, inak by ju nebol nikdo zamestnal(resp. SZCO musi mat volaky certifikat), takze mi to urcite nepokazi,...
nemam rad feministicke reci, ale ani tie anti-feministicke
-
haliegro
Medium Star
vole, tak si ma s tym vysvetlovanim poplietol, ze uz ani neviem, co si mal na mysli, ale spoko...Retsko napísal:Kua sory sory, zapor som tam doplnil capsom, ale teraz som zistil ze som si nevsimol, ze zapor som tam mal v prvom slove "Nemyslim" a ze 2 zapory vo vete nemaju byt, este raz sa ospravedlnujem, vyznam 1. vety mal byt, ze jednoducho je bezpredmetne sa bavit o tom, ci su alebo nie su zeny technicky zalozene a kolko ich je... Opravim to este raz a dufam ze naposledy... Ale aj tak myslim ze viete co som tym chcel povedat...
-
pryja
Darca
No, po 2 rokoch oprasim tuto temu, svet opat pokrocil dopredu a zaujimalo by ma, ci sa trochu zmenili vase nazory, alebo je vsetko postarom?
My sme hned 2 pokope so sestrou co s technikou problemy nemame, ona sa venuje tomu profesionalne, u mna je to skor hobby. Keby si mam opat vybrat strednu skolu, tak je to urcite elektrotechnika-informatika a vobec by som sa necitila divne, keby mam nieco prebrat za pultom a dokonca to aj opravit. Ked viem, tak viem. Ci som chlap alebo zena. A dnes sme technikou obklopeni z kazdej strany a stale viac a viac bab sa vybera tym smerom.
Na druhej strane, zase iny extrem je, ked postavia do obchodu s elektrom nejaku 50-nicku, od kt. ked chcem nieco poradit a pri 1.otazke jej klesne sanka, uteka zhanat kolegu. To sa vtedy aj ja radsej hned zvrtnem a idem o dom dalej.
Ale davam moznost A
My sme hned 2 pokope so sestrou co s technikou problemy nemame, ona sa venuje tomu profesionalne, u mna je to skor hobby. Keby si mam opat vybrat strednu skolu, tak je to urcite elektrotechnika-informatika a vobec by som sa necitila divne, keby mam nieco prebrat za pultom a dokonca to aj opravit. Ked viem, tak viem. Ci som chlap alebo zena. A dnes sme technikou obklopeni z kazdej strany a stale viac a viac bab sa vybera tym smerom.
Na druhej strane, zase iny extrem je, ked postavia do obchodu s elektrom nejaku 50-nicku, od kt. ked chcem nieco poradit a pri 1.otazke jej klesne sanka, uteka zhanat kolegu. To sa vtedy aj ja radsej hned zvrtnem a idem o dom dalej.
Ale davam moznost A
-
Mateq
Medium Professional
Pokiaľ sa žena rozhorne študovať nejaký technický alebo IT smer, je to úplne v pohode, určite by som nepochyboval že vie čo robí. Takže žiadna nedôvera, alebo tak.
Opačne to však vidím v bežnej populácii dievčat 15-22 a pod. s čím sa stretávam vo svojom okolí, bežná práca z PC a podobne to väčšine nejde na vyššej ako minimálnej úrovni, bohužiaľ..
Opačne to však vidím v bežnej populácii dievčat 15-22 a pod. s čím sa stretávam vo svojom okolí, bežná práca z PC a podobne to väčšine nejde na vyššej ako minimálnej úrovni, bohužiaľ..
-
olololwtfomg
Expert
kamaratka je administratorka jedneho nemenovaneho CS NS serveru. ked si pozriem skore, tak je vzdy niekde hore.Retsko napísal:Nooo tak nakoniec sme sa zhodli, ze kocky su fajn, kocky su super a dokonca existuju aj take, ktore by nas v CS-ku porazili
co sa tyka zien a techniky, tak v tom nevidim az taky velky problem. zeny narozdiel od muzov vedia aspon odhadnut, ci na to maju alebo nie. ked sa na to necitia, tak sa do toho nepustaju. uz som videl chalanov "opravovat" neopravitelne a nakoniec to aj tak skoncilo v servise a este v horsom stave ako pred samotnou "opravou"